BEWI-DOG

BEWI-DOG

Az intelligens kutyatáplálás

A BEWI DOG táplálkozási program minden korcsoporthoz és igénybevételi szinthez tartalmaz megfelelő eledelt.

A BEWI DOG etetési program alapja egy egyszerű, de lényeges megfigyelés: a kutya tápanyagszükséglete elsősorban az állat aktivitásától, mindennapi tevékenységétől függ és csak másodsorban a testméretétől. Ez nálunk embereknél is így van: az élsportolóknak energiában és tápanyagokban gazdag táplálékra van szüksége a csúcsteljesítmény eléréséhez, míg a keveset mozgók kalóriaszegény diétával vigyáznak a testsúlyuk megőrzésére. A fenti koncepciót használtuk fel a kutyatáplálási program összeállításához, az életkor és az aktivitási szint figyelembevételével. Speciális összetételű eledeljeink segítségével az olyan nehéz életszakaszok is átvészelhetőek, mint például a betegség utáni lábadozás, allergia, elhízás stb.
Termékeinket a legsikeresebb kutyakiképzőkkel, állatorvosokkal és táplálkozástudományi szakértőkkel együttműködve folyamatosan fejlesztjük. A csúcsminőséget a nyersanyagok rendszeres laboratóriumi ellenőrzése és független intézetek által végzett terméktesztelés biztosítja.

Az eledelek összetételének kidolgozásánál nem ismerünk kompromisszumot. Nem használunk nyersanyagként olcsó hulladékokat. Ott takarékoskodunk, ahol ez ésszerű: a Németországon belül, drága szállítás nélkül beszerzett nyersanyagok, a saját laboratórium, a jól szervezett gyártási folyamat, az egyszerű csomagolás és a drága rádió és tv reklámok mellőzésének köszönhetően elért kedvezményeket mi Önnek tovább adjuk. Az eredménye: egy kiváló minőségű, de megfizethető árú BEWI DOG kutyaeledel család.

Vitálkomplex - új irányzat a kutyatáplálásban

A régmúltban megelégedtek azzal a kutyatartók, ha az eledel "elég" volt, tehát a kutya jóllakott, és életben maradt. A mai elvárások ennél jóval magasabbak. A cél az, hogy eledeljeink az Ön kutyáját csúcsformába hozzák és ezt a csúcsformát az állat élete végéig biztosítsák, függetlenül attól hogy Ön vadászkutyát, óriás házörzőt vagy apró házikedvencet tart, tenyészt dédelget vagy dolgoztat. 
Ez a feladat csak az eddigieknél is átgondoltabb, tudományosan megalapozott termékfejlesztéssel, az egyedi igényeknek pontosabban megfelelő tápanyagok, vitalitást segítő összetevők tudatos alkalmazásával oldható meg. Ennek az újszerű megközelítésnek az eredménye a BEWITAL-VITAL-KOMPLEX rendszer. Az új eledelek optimálisan összeállított, célzott hatású tápanyagcsoportokat, ún. vitálkomplexeket tartalmaznak, amelyek biztosítják a kutya szervezetének, illetve egyes életfunkcióinak kifejlődését és működését.

A vitálkomplex hatása főként a következő helyekre irányul:
- Bőr- és szőrtakaró védelem.
- Immunrendszer védelme.
- Bélflóra és emészthetőség.
- Csontépítés és izmok fejlődése.
- Vese és anyagcsere tehermentesítése.

Garantált húsminőség
A kergemarha-kórral (BSE) kapcsolatos gondok sok kutyatartóban aggodalmat élesztenek: biztonságos-e a kutyaeledel? 
A mi válaszunk: igen! A Bewital által készített eledelek nem tartalmaznak hullalisztet (=elhullott állatokból készült őrleményt). A hal és bárányhús kivételével az összes állati eredetű alapanyag Németországból származik, emberi fogyasztásra feltétlenül alkalmasnak minősített, állatorvosi felügyelet mellett szabályos vágással kerül feldolgozásra. A hús tisztaságára, az egyes nemkívánatos anyagokra (pl. antibiotikumok stb.) vonatkozó szabályok ugyanolyan szigorúak, mint az emberi fogyasztásra kerülő termékek esetében. Mindezek maradéktalan betartását a zsákokon feltüntetett Bewital húsgaranciajel igazolja.

TopTap a facebookon
közösségi média
 
Kosár
0 árucikk
Top kutyatápok
523 Ft/kg
7.850 Ft
Gyártó: Brit
852 Ft/kg
12.785 Ft
Gyártó: Brit
1.038 Ft/kg
12.460 Ft
Gyártó: Brit
1.888 Ft/kg
24.540 Ft
Gyártó: Orijen
620 Ft/kg
9.300 Ft
Gyártó: Brit
487 Ft/kg
7.300 Ft
Gyártó: Brit
1.053 Ft/kg
12.630 Ft
Gyártó: Brit
585 Ft/kg
8.770 Ft
Gyártó: Brit
1.645 Ft/kg
21.384 Ft
Gyártó: Orijen
2.049 Ft/kg
26.640 Ft
Gyártó: Orijen
607 Ft/kg
9.100 Ft
Gyártó: Brit
547 Ft/kg
8.200 Ft
Gyártó: Brit
www.barion.hu
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adataid a Barion kezeli, azok nem jutnak el hozzánk.

Az olcso.hu Kutya kategória kiemelt partnere a(z) toptap.hu