AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

CONCEPT VF3050

Termékkatalógus
CONCEPT VF3050
5 6 értékelés
Gofrisütő - 1200 W energiafogyasztás, gofrihoz, termosztát, működésjelző lámpa és tapadásmentes felület, anyaga: műanyag, 2 gofri készíthető vele egyszerre, téglalap alakú gofrihoz, pozíció: vízszintes
Kód:  CONVA383 Termékszám:  VF3050

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CONCEPT VF3050

A Concept VF3050 készülékkel úgy készíthetsz belga gofrit, ahogyan azt igazából ismered. Reggelire, uzsonnára, desszertként vagy egy látogató megkínálására is használhatod. A nagy teljesítményfelvétel gyors főzést biztosít, a tapadásmentes kerámia főzőlapok pedig nem igényelnek hozzáadott zsiradékot. A serpenyők ráadásul a tipikus gofrikocka-motívumot hozzák létre. A Concept gofrisütő jelzőfénnyel rendelkezik, amely jelzi, ha a gép forró, és egy második jelzőfénnyel, amely működés közben világít. A könnyű kezelhetőség érdekében a fogantyú még a gofri sütése közbenishideg marad.


Extra teljesítmény

Kerámia lemezek

Biztonságos használat


A Concept VF3050 gofrisütő legfontosabb jellemzői

  • Concept VF3050 gofrisütő belga gofri készítéséhez
  • Alkalmas reggelire, uzsonnára, desszertnek készített finomságokhoz
  • Nagy teljesítményfelvétel biztosítja a gyors előkészítést
  • A kerámialapok tapadásmentes felülettel rendelkeznek, és a tipikus gofrikocka motívumot alkotják
  • A Concept gofrisütő fűtést és működést jelző lámpákkal rendelkezik
  • Mindig hideg fogantyú a könnyű kezelés érdekében

A Concept VF3050 gofrisütő extra teljesítménye 

Az eredeti belga gofri az egész világon ismert ropogós és illatos finomság, amely reggelire, uzsonnára, délutáni desszertnek vagy könnyű vacsorának is alkalmas. A VF3050 készülékkel ízletes gofrit készíthetsz, és elkényeztetheted családod és vendégeid egy csodálatos és eredeti finomsággal. Az 1200 W-os extra teljesítménynek köszönhetően a gofrik szinte azonnal elkészülnek.

Concept VF3050 gofrisütő tapadásmentes felülettel

Ennek a könnyű, ropogós és bársonyos titokzatosságnak a sütése mindössze néhány percet vesz igénybe. A Concept VF3050 gofrisütő működés közben biztonságosan hideg fogantyúval rendelkezik. A kiváló minőségű tapadásmentes kerámialapoknak köszönhetően nem kell zsírt használni, és könnyen tisztítható.

Kiegészítő információk a Concept VF3050 gofrisütőről:

  • A gofrisütő felület méretei: 20 × 19,5 cm
  • Teljesítmény: 1200 W
  • Feszültség: 220 - 240 V

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
1 200 W Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Rendeltetés
Gofrihoz Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 200 W Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Rendeltetés
Gofrihoz Kész!
Tárolás lehetősége
Vízszintes Kész!

Funkciók

Funkciók
Termosztát, Működésjelző lámpa, Tapadásmentes felület Kész!
Gofrik száma
2 Kész!
Gofrik alakja
Téglalap Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT VF3050 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VF3050. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT VF3050.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ