Slevy s AP+ Shop roku

DANDY Beard Gift Bag

Termékkatalógus
DANDY Beard Gift Bag
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: sampon 300 ml, szakállbalzsam 100 ml és szakállkefe
Kód:  HOL663 Termékszám:  0764460596274

DANDY Beard Gift Bag

Ez a szakállápoló ajándékcsomag sampont, szakállbalzsamot és szakállápoló kefét tartalmaz. A készletet díszdobozba csomagolták. A DANDY Beard Gift Bag ideális készlet azoknak a férfiaknak, akik szeretnek vigyázni megjelenésükre. A gyengéden illatosított sampon segít eltávolítani a szennyeződéseket a bőrről, a hajról és a szakállról. Nem irritál és enyhülést nyújt az érzékeny bőr számára. A Beard&Hair Shampoo sampon rendszeres használata megkönnyíti a haj és a szakáll fésülését. A termék helyreállítja a bőr természetes egyensúlyát. A DANDY Beard Balm szakállbalzsam könnyű textúrája gyorsan felszívódik, segíti a hosszú és rövid szakállak ápolását. A balzsam hialuronsavval dúsított a mélyhidratálás és a fodrosodás elleni hatás érdekében. 

A DANDY Beard Gift Bag fő jellemzői

  • A DANDY Beard Gift Bag férfiaknak szánt sampont, balzsamot és szakállkefét tartalmaz
  • A termékeket az erősebb és egészségesebb kinézetű szakáll érdekében fejlesztették ki
  • A a haj és a szakáll sampon argánolajat, lenmag és a Baobao növény kivonatát tartalmazza
  • A Beard&Hair sampon megkönnyíti a haj és a szakáll fésülését
  • A Dandy Beard Balm hidratál és fodrosodásgátló hatással rendelkezik
  • Az argánolajjal, áfonyával és keratinnal ellátott balzsam könnyen felszívódik és megakadályozza a szakáll összetapadását
  • A kefe segít a szakáll fésülésében és ápolásában
  • A DANDY Beard Gift Bag kiváló ajándék lehet

Próbáld ki a DANDY Beard&Hair sampon hatásait

Uraim, a DANDY kozmetikai márka bemutatja az argánolajjal dúsított Beard & Hair Shampoo szakáll- és hajsampont. A termék nagyszerűen hidratál és helyreállítja a fejbőr, a szakáll és a haj megfelelő nedvesség-egyensúlyát. A hidratáltságot és a rugalmasságot a lenmag és a Baobao növény kivonata biztosítja. A sampon enyhíti az irritációt és a viszketést, továbbá megelőzi a bőrpírt. Alkalmazásával a szakáll könnyen fésülhető lesz. Megsz fog lepődni a termék gyengéd, nem irritáló illatától. Az eredmény puha, fényes és egészséges megjelenésű haj és szakáll!

Alkalmazás:
Vidd fel a terméket a szükséges mennyiségben a nedves hajra és szakállra, majd langyos vízzel öblítsd le.

Újítsd meg bőrödet a DANDY Beard Balm szakállbalzsammal

A Dandy Beard Balm az ideális, öblítés nélküli szakállápoló, amely hidratáló és anti-frizz hatást biztosít (fodrosodás elleni). A Beard Balm alkalmazása után a szakáll és a bajusz azonnal könnyebben fésülhető lesz. Végül, de nem utolsósorban megakadályozza a szakáll ragadását és az esetleges irritációt illetve viszketést. Az argánolajnak, az áfonyának és a keratinnak köszönhetően könnyen felszívódik, és nem nehezíti el a szakállat. A kellemes citrusillat minden férfit elvarázsol. A DANDY szakállbalzsam segít a rövid és hosszú szakállat a kívánt formára alakítani. 

Alkalmazás: 
Melegíts fel egy kis mennyiségű Dandy Beard Balm balzsamot a kezedben, majd egyenletesen vidd fel a szakállra és a bajuszra. 


Összetétel

Sampon:
Víz, SLS, Acrylates Copolymer, Kaprikus cliceridek, Parfüm, Polyquaternuim-16, Adansonia Digitata olaj (Baobab olaj), Linum Usitassimum olaj (lenmagolaj), Argania Spinosa magolaj (argánolaj), T rietanolamin, Phenoxyethanol, benzoesav, dehidroecetsav, Ethylhexylglycerin, Limonene.

Paraméterek

Típus
Férfi Kész!
Típus
Szakállápolás, Hajápolás Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!
Típus
Szakállápolás, Hajápolás Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DANDY Beard Gift Bag. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DANDY Beard Gift Bag.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ