Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue Set

Termékkatalógus
ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue Set
5 4 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - a készlet tartalma: borotvagél szuper glide technológiával, 5 pengés Garrigue borotva és borotválkozás utáni balzsam tapaszokkal, mindez egy díszdobozba csomagolva
Kód:  HOL666 Termékszám:  8594205593150 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue Set

Az Angry Beards Shavetta Garrigue Set főbb jellemzői

  • Teljes borotválkozó készlet
  • Szuper csúszós technológiájú átlátszó borotvagél
  • Minimalista Garrigue készlet shavetta borotvapengékkel
  • Finom borotválkozás utáni balzsam tapaszokkal
  • Mindez egy díszdobozban

Adj meg kedvesednek mindent, amire a borotválkozáshoz szüksége van. A készletben borotvagélt, Garrigue minimalista borotva shavettát találsz öt Derby Premium borotvával, borotválkozás utáni balzsammal és angry tapaszokkal baleset esetére. A készlet díszdobozba csomagolt. 

Nem irritálja a bőrt

Ha rendszeresen borotválkozol, mindenképpen el akarod kerülni az arcodon a feltűnő sérüléseket, és semmiképpen sem akarsz mély, véres sebekkel bajlódni. Az Angry Beards shavettával nem kell aggódnod a vérontás miatt. A mindössze 0,5 mm-re kiálló borotvapengével a vágások lehetősége minimálisra csökken, és ez a klasszikusborotválkozási stílus még a borotvákat nem ismerő kezdők számára is alkalmas.

Klasszikus borotválkozás egy csipetnyi modernitással

A klasszikus Angry Beards borotvával megismerkedhetsz  a régimódi borotválkozással, amely a kezed biztosságától függ. Egyetlen penge helyett azonban gyakoriak a cserélhető borotvapengék.  Így nem kell aggódnod a penge rendkívül fontos élessége miatt. A Garrigue Shavetta mindig és azonnal a rendelkezésedre áll, ha úgygondolod, hogy ápolni szeretnéd a szakálladat. A Garrigue Shavetta borotvát kicsomagolva egy minőségi borotvát találsz egy vegán bőr tokban, így egy felejthetetlen borotválkozási élménybe kezdhetsz. A kezedben a minőségi fa és az acél remek munkát végez majd, mert tökéletesen illeszkednek egymáshoz

Az ANGRY BEARDS Saloon Balm balzsam megnyugtatja a bőröd

A borotválkozás után a bőr gyakran irritálódhat, és számos apró vágás lehet rajta. Itt jön jól az ANGRY BEARDS Saloon Balm balzsam, amely megnyugtatja a bőrt és begyógyítja a sebeket. Az ANGRY BEARDS Saloon Balm számos gyorsan felszívódó hidratáló olajból és zabfehérjéből áll, hogy a bőröd puhábbá és rugalmasabbá tegye. Az ANGRYBEARDS Saloon Balm tartalmaz Cellactive Men keveréket is - olyan fitoaktív összetevőket, amelyek regenerálják a bőrt és védik azt a hőhatásoktól.

Minőségi borotvagél az ANGRY BEARDS-től

Az Angry Beards Saloon másfél éve fejlesztés alatt áll, és ez meg is látszik ezen a terméken. Ez egy nem habzó és átlátszó borotvagél pozitív hatásokkal. Ám a legfontosabb, hogy az Angry Beards Saloon tökéletesen siklik, és nem irritálja a bőrt.Borotválkozáshoz és kontúrozáshoz ideális ez az átlátszó és nem habzó gél, mivel végig láthatod a kezed alatt. Ezenkívül shavettával vagy borotvával kombinálva kiváló pontosságot érhetsz el. Nagyobb területeket is le lehet vele borotválni, de akkor nem fogod annyira kihasználni az előnyeit.

HASZNÁLAT:

Borotvazselé - Vigyél fel egy vékony réteg zselét a borotválni kívánt bőrre. Finoman masszírozd be, majd borotváld le, ami szükséges, de mindig csak a növekedés irányába. Egy shavettával vagy borotvapengével kombinálva a borotválkozás nagyon egyszerű, mert folyamatosan látod, hogy mit borotválsz. És ha még mindig nem vagy biztosbenne, itt van egy útmutató, amely tippeket tartalmaz, mit hogyan kell csinálni.

Shavetta - Nyisd ketté a borotvát (mindkét felét használhatod), fordítsd ki a végén lévő biztosítót, hajtsd fel a kart, és helyezd bele a pengét. Ezután pattintsd rá a kart, majd a biztosítót. Ezután jöhet a kontúrozás és a nyakigazítás. Helyes behelyezés esetén a borotvapengéből csak egy kis rész (0,5 mm) látszik ki. Ezért még aborotválkozásban teljesen kezdők is tudják használni.

Borotválkozás utáni balzsam - Vigyél fel megfelelő mennyiségű ANGRY BEARDS Saloon Balm-ot a száraz és borotvált bőrre, és egyenletesen oszlasd el. 


Összetétel

ANGRY BEARDS Saloon Balzsam:
Aqua, Kókusz-kaprilát/kaparát, Glicerin, Gliceril-sztearát-citrát, Carbomer, Avena Sativa lisztkivonat, Polysorbate 80, Menthol, Panthenol, Pantolakton, Citromsav, Poliakrilamid, C13-14 izoparaffin, Laureth-7, Taurin, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus fehérje ferment, Acanthopanax Senticosus gyökér kivonat, Nátrium benzoát, Kálium-szorbát, Parfüm, Kumarin, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Phenoxyethanol, Trietilén-glikol, Trietanolamin. 

ANGRY BEARDS Saloon Gel:
VÍZ, ERŐ, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, GLICERIN, CARBOMER, HIDROXIETIL-CELLULÓZ, PANTHENOL, PANTOLACTON, SZITRINSAV, POLIKVATERNIUM-7, PARFÉM, PARFÜMÖSSZETEVŐK (KUMARIN), FENOXIETANOL, TRIETILÉNGLIKOL, TRIETANOLAMIN. 

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue - Súprava.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ