Rapture AP+ plus nový vizuál

Kensington Security Slot Adapter Kit - Ultrabook

Termékkatalógus
Kensington Security Slot Adapter Kit - Ultrabook
5 2 értékelés
Laptopzár - kulcshoz,
5 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NX506s Termékszám:  K64995WW
Kensington Security Slot Adapter Kit - Ultrabook 5 090 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Kensington Security Slot Adapter Kit - Ultrabook

A notebookok, ultrabookok és tabletek értékes üzleti eszközök és sajnos ők is igen kívánatosak a tolvajok számára. Az tény, hogy a fent említett elektronikai eszközökből hiányzik a Kensington biztonsági zár. Szerencsére van megoldás, amely ugyan olyan elegáns, mint maga az ultrabook. A Kensington Security Slot Adapter, a biztonsági csatlakozó adapter egy nagyon erősen tapadó anyaggal megbízhatóan kötődik, biztonságosan van csatlakoztatva azon készülékhez, amelyeket nem támogatja a szabványos Kensington. Egyszerűen adja hozzá az adaptert és már készen is áll, hogy használja a notebook zárat, a lopás elleni védelemre szolgáló befektetését. (a lakat külön vásárolható meg).

Paraméterek

Zár típusa
Kulcshoz Kész!

Zár típusa

Zár típusa
Kulcshoz Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kedves Illetékes, Szeretnénk érdeklődni, hogy a Kensington biztonsági csatlakozó adapter készlethez hozzá tartozik-e a biztonsági csatlkozó kábel is? Sajnos a leírás alapján nem egyértelmű. Illetve szeretnénk még érdeklődni, hogy nagyobb mennyiségű megrendelést is tudnak-e vállalni? 22 vagy 44 darabra lenne szükség. Előre is köszönöm szépen a segítséget! Üdvözlettel: Bodocz Petra G&P Quality Management Kft.

Kérdések és válaszok: Kensington Security Slot Adapter Kit - Ultrabook
Kiegészítők: Kensington Security Slot Adapter Kit - Ultrabook Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kensington Security Slot Adapter Kit pro Ultrabook. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kensington Security Slot Adapter Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kensington Security Slot Adapter Kit für Ultrabooks.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ