Shop roku Akvizice ApF HU

DERMACOL Mámorító tusfürdő Love Day 200 ml

Termékkatalógus
DERMACOL Mámorító tusfürdő Love Day 200 ml
5 2 értékelés
Krémtusfürdő - nők számára, minden bőrtípusra, tisztító, hidratáló és bőrnyugtató, hatóanyag: kókuszolaj, szőlőmag olaj, olivaolaj, panthenol és e-vitamin, vegán kozmetikum, 200 ml-es - 7 950 Ft/1 l
1 590 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSTE2588 Termékszám:  8595003125444 Gyártó honlapja:
DERMACOL Mámorító tusfürdő Love Day 200 ml 1 590 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

DERMACOL Mámorító tusfürdő Love Day 200 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd hidratált és felfrissült legyen minden fürdés és zuhanyzás után? Akkor próbáld ki a jól ismert DERMACOL krémtusfürdőt, amely minden bőrtípusra ideális választás. A krém-tusfürdő fő hatása a következőre irányul: tisztító, hidratáló és bőrnyugtató hatás. Amennyiben szereted a vegán kozmetikumokat, akkor ez a krémtusfürdő egészen biztosan tetszeni fog. A termék aktív hatóanyagai közé a következők tartoznak: kókuszolaj, szőlőmag olaj, olivaolaj, panthenol és e-vitamin. A neves DERMACOL krémtusfürdő tökéletesen tisztává, bársonyosan puhává és rugalmassá varázsolja bőrt.

DERMACOL Mámorító tusfürdő Love Day 200 ml tusfürdő krém lényegesebb tulajdonságai

  • DERMACOL krémtusfürdő segítségével a bőröd kellemesen puha és tökéletesen hidratált lesz
  • Hatás: tisztító, hidratáló és bőrnyugtató
  • A megbízható DERMACOL krém-tusfürdő minden bőrtípusra alkalmas
  • A készítmény aktív hatóanyagai a következők: kókuszolaj, szőlőmag olaj, olivaolaj, panthenol és e-vitamin
  • Vegán termék
  • Max. űrtartalma: 200 ml

Összetétel

Aqua, Glicerin, Nátrium-tridket-szulfát, Helianthus Annuus Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Nátrium-klorid, Vitis Vinifera Seed Oil, Nátrium-lauroamfo-acetát, Cocamide Mea, Cocamidopropyl Betaine, Parfüm, Magnolia Liliflora rügykivonat, Propylene Glycol, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) gumi, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Nátrium-glikolát, Tokoferol, Citromsav, Disodium Edta, Nátrium benzoát, Kálium-szorbát, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Linalool.
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DERMACOL Mámorító tusfürdő Love Day 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Opojný sprchový krém Love Day 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL Opojný sprchovací krém Love Day 200 ml.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ