30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

NUKI Smart Lock 3.0 + Bridge fehér + 2xFob

Termékkatalógus
NUKI Smart Lock 3.0 + Bridge fehér + 2xFob
Okos zár - WiFi 2,4 GHz és Bluetooth segítségével vezérelhető, Apple HomeKit, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, hozzáférés megosztása és érkezés és távozás figyelés,
Kód:  NUKa07set4

NUKI Smart Lock 3.0 + Bridge fehér + 2xFob

A NUKI Smart Lock 3.0 intelligens zárral távolról is vezérelheted az ajtót. Használd a Nuki Appot a zár feloldásához és lezárásához, a hozzáférési jogok kiosztásához akár távolról is. A Smart Lockot kényelmesen vezérelheted a Nuki Webről vagy olyan hangalapú asszisztenseken keresztül is, mint az Amazon Alexa és a Google Assistant. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy akár 200 virtuális kulcsot hozz létre családtagjaid és barátaid számára. A virtuális kulcsok időre korlátozhatók vagy ismétlődhetnek. A NUKI Smart Lock 3.0 egyszerű és könnyű telepítést tesz lehetővé.Szükség esetén pedig újra eltávolíthatod anélkül, hogy kárt tenne a tulajdonodban.

A NUKI Smart Lock 3.0 legfontosabb jellemzői

  • NUKI Smart Lock 3.0 biztonsági zár
  • Mobilalkalmazással, webes felületen és hangalapú asszisztensekkel vezérelhető
  • Akár 200 virtuális kulcs is beállítható rajta keresztül
  • Az ingyenes alkalmazással kulcs nélkül nyithatod és zárhatod az ajtód
  • A billentyűk ismételten vagy időben korlátozottan állíthatóak be
  • Könnyű és gyors összeszerelés
  • A lehető legnagyobb biztonság elérése érdekében
  • Elemmel működik
  • Az olyan kiegészítők, mint a Nuki Keypad és a Nuki Fob lehetővé teszik az okostelefonnal nem rendelkező személyek számára is a használatot

NUKI Smart Lock 3.0 okoszár

Könnyedén és gyorsan használható Nuki zár

A NUKI Smart Lock 3.0 könnyen felszerelhető a bejárati ajtó belső oldaláról. Nincs szükség csavarokra vagy fúrásra, hiszen 3 perc alatt önállóan is telepítheted.

NUKI Smart Lock 3.0 okoszár

Automatikus feloldás funkció

Ha aktiváltad az Auto Unlock funkciót, az ajtó automatikusan kinyílik. A zár kinyílik, amikor hazaérsz.

NUKI Smart Lock 3.0 okoszár

Biztonságos bejutás otthonodba

A zár kezelése a Nuki alkalmazással történik. A hozzáférési kódokat és jogokat távolról is megadhatod. Tartsd ellenőrzésed alatt otthonod teljes áttekintését. 

NUKI Smart Lock 3.0 AV-TEST tanúsítvánnyal

A NUKI Smart Lock 3.0 maximális kényelmet kínál anélkül, hogy a biztonságot veszélyeztetné, hiszen AV-TEST tanúsítvánnyal rendelkezik. A NUKI Smart Lock 3.0 az online banki szolgáltatásokhoz hasonló biztonsági szabványokkal büszkélkedik.

A Nuki alkalmazás számos eszközön elérhető

A Nuki alkalmazás kompatibilis az iOS, Android és Huawei okostelefonokkal. Ezzel az intelligens alkalmazással beállíthatod, működtetheted és kezelheted az összes Nuki termékét. 

A Nukit az okosórával is vezérelheted

Ha van egy okosórád, akkor a Nuki alkalmazással is vezérelheted azt. Az alkalmazás elérhető az Apple Watch, az Andorid okosórák (Wear OS), a Garmin Watch, a Galaxy Watch (Tizen OS) és a Huwei Watch (HarmonyOS) számára. 

Az automatikus feloldás funkció beállítása

Beállíthatod az Auto Unlock alkalmazást, hogy az ajtónyitás egyszerű és kényelmes legyen. Ez a Nuki Smart Lock funkció felismeri a telefont, és automatikusan kinyitja az ajtót, amikor közeledsz hozzá. 

Engedélyek hozzárendelése szeretteidhez

A Nuki nagyon egyszerűvé teszi a hozzáférési jogosultságok kiosztását és kezelését családtagjaid, barátaid, vendégeid vagy bébiszittereid számára. A hozzáférés beállítható ideiglenes vagy ismétlődő hozzáférésre is.

Ismerd meg a tevékenységet

A Nuki alkalmazással áttekintheted az összes érkezőt és indulót is.  Az alkalmazás azt is megmondja, hogy ki zárta be az ajtót, és hogy az biztonságosan zárva van-e. 




Paraméterek

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NUKI Smart Lock 3.0 + Bridge fehér + 2xFob Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NUKI Smart Lock 3.0 + Bridge bílý + 2xFob. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NUKI Smart Lock 3.0 + Bridge biely + 2× Fob. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NUKI Smart Lock 3.0 + Bridge weiß + 2xFob. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NUKI Smart Lock 3.0 + Bridge weiß + 2xFob.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ