30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Homematic IP Kültéri sziréna - napelemes - HmIP-ASIR-O

Termékkatalógus
Homematic IP Kültéri sziréna - napelemes - HmIP-ASIR-O
Sziréna - vezeték nélküli napelemes (HmIP-ASIR-O) kültéri használatra készült, és a Homematic IP intelligens otthoni rendszer része. Megbízható akusztikus és vizuális riasztási jelzést tesz lehetővé. Erre a célra a sziréna két nagy teljesítményű, 100 dB-es intenzitású piezoelektromos hangszóróval és öt nagy fényerejű LED-del rendelkezik, amelyek IP44-es védelmi osztályú időjárásálló házban vannak elhelyezve.
63 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Home22_15 Termékszám:  HmIP-ASIR-O Gyártó honlapja:
Homematic IP Kültéri sziréna - napelemes - HmIP-ASIR-O 63 690 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Homematic IP Kültéri sziréna - napelemes - HmIP-ASIR-O

Homematic IP HmIP-ASIR-O napelemes riasztó sziréna - kültéri

A kültéri használatra tervezett, vezeték nélküli riasztó sziréna a Homematic IP okosotthon-rendszer része, amely két erős 100 dB hangjelző generátorral és öt nagy fényerejű LED-del rendelkezik, egy időjárásálló tokban elhelyezve. Rádióhullámokon keresztül történő csatlakozás, vezérlés Android és iOS alkalmazáson keresztül cseh, angol és más nyelveken. A HmIP-HAP központi egységgel együtt működik, akkumulátorral és napenergiával. 

Kültéri vezeték nélküli riasztó sziréna a Homematic IP okosotthoni rendszerhez

A szirénák a biztonsági rendszer lényeges részét képezik. Megbízhatóan figyelmeztetnek a veszélyre, elriasztják a betolakodókat és felhívják a körülötted lévők figyelmét. A sziréna kevesebb mint két másodperc alatt erős riasztást ad, és a riasztás jelzésére fényes LED-es jelzőfények jeleznek. A riasztást kiválthatja például a mozgásérzékelő által felügyelt térbe való behatolás, vagy a HmIP-SWDx Homematic IP ablak- és ajtóérzékelő által védett ablak vagy ajtó. Ebben az esetben a sziréna riasztást ad, és az eseményről az okostelefonodon lévőHomematic IP mobilalkalmazás push-értesítésekkel értesíti. 

  • A szirénák a biztonsági rendszer alapvető részét képezik. Veszélyre figyelmeztet, és elriasztja a betolakodókat.
  • A rendszer állapotának jelzése rövid, hangos sziréna hangjelzéssel. 
  • Napelemmel + NiMH akkumulátorokkal működik, körülbelül 6 évig.
  • Vezérlés a Homematic IP mobilalkalmazáson keresztüln. 
  • Biztonságos vezeték nélküli kommunikáció AES-128 titkosítással.
  • A vezeték nélküli kommunikáció és az akkumulátoros működés lehetővé teszi a vezeték nélküli, egyszerű telepítést.

A rendszer működése

A Homematic IP eszközök vezeték nélküli csatlakoztatása a HmIP-HAP központi egységhez egy komplex okosotthoni rendszer kényelmes beállítását és vezérlését teszi lehetővé egy intuitív, okostelefonokra tervezett alkalmazás segítségével (Android és iOS rendszerre). A mobilalkalmazás lehetővé teszi az okosotthon-rendszer üzeneteire és riasztásaira való azonnali reagálást, és az összes Homematic IP eszközt egy ingyenes, korlátlan felhőn keresztül köti össze, amely lehetővé teszi a rendszer beállítását és vezérlését a világ bármely pontjáról,a fontos információk átvitelét és az eszközök szoftverének és firmware-ének frissítését, valamint a Homematic IP alkalmazásból a konfigurációs és működési parancsok továbbítását az egyes okosotthon-eszközökhöz.

A rendszer állapotának jelzése napenergiával működő kültéri szirénán keresztül

A riasztási mód aktiválási és deaktiválási hangjai nagyon hasznosak. Például a sziréna hangjelzései rövid hangjelzéssel emlékeztetnek arra, hogy otthonpd helyiségei őrzöttek, és a kilépési késleltetés aktív. A nem kívánt riasztás kockázata ezáltal jelentősen csökken.
A sziréna használata széles körben konfigurálható. Megadhatod a hangjelzés időtartamát (3-6 perc), és az eseménytől függően választhatsz a különböző hangjelző hangok között. 

Napenergia

A 3 db cserélhető NiMH típusú akkumulátorból álló készlettel együtt működő, nagy teljesítményű napelemen keresztül történő fenntartható energiaellátásnak köszönhetően nincs szükség más alternatív áramforrásra a kültéri sziréna működéséhez, ugyanakkor a sziréna rendelkezik egy tartalék micro USB-porttal, amely lehetővé teszi az akkumulátor kapacitásának feltöltését vagy helyreállítását. Az akkumulátorteljesítmény megbízható működést biztosít még éjszaka vagy napfény nélküli napokon is. A sziréna minimális karbantartást igényel, ésalkalmazkodó használatot biztosít.

Változó riasztási eseményjelzés

A sziréna 9 különböző riasztási hanggal rendelkezik, amelyek szabadon konfigurálhatók a hozzáadott Homematic IP okosotthon elem által meghatározott riasztási bemenettől függően. Például riasztások épületbe való behatolás, tűzveszély, a megfigyelt terület elárasztása stb. esetén. Az akusztikus hang azonban nem minden típusú jelenet és esemény esetében kívánatos. Ezért a Homematic IP alkalmazásban a hangjelzés kikapcsolható, és kiválasztható csak az optikai jelzés. A felhasználó itt is 4 LED-es fényhatás közül választhat. Röviden, a riasztás jellegétől függőenválaszthatja ki a megfelelő jelzési módszert. 

Védelem szabotázs esetén

Ha egy behatoló eljut a szirénához, a szabotázsérintkező megbízhatóan érzékeli a szabotázst, és riasztást vált ki. A készülékek közötti kommunikáció biztosítja, hogy a riasztás internetkapcsolat nélkül is működésbe lépjen. Még akkor is, ha a HmIP-HAP központi egységet szabotálják vagy megsemmisítik, a sziréna riasztási üzemmódban marad.

Széleskörű alkalmazási lehetőségek

A Homematic IP rendszer akkumulátoros elemei, beleértve a vezeték nélküli kültéri szirénát is, ideálisak az otthonok, irodák, lakások, nyaralók stb. teljes körű védelmére. A telepítés során, valamint a profilok és jelenetek létrehozásakor a mobilalkalmazásban figyelembe veheted az épület biztonsági követelményei, az automatizálás, a fűtés és egy sor más kritérium tekintetében felmerülő összes igényedet, a prioritásoktól függően. Egyszerű módon, fokozatosan bővítheted, vezérelheted és automatizálhatod okosotthoni rendszeredet. 

A homematikus IP-t egy alkalmazás vezérli

A Homematic IP alkalmazásban minden a te kezedben van! Ingyenes, intuitív és világos. Az okostelefonos alkalmazással még a látszólag bonyolultnak tűnő konfigurációkat is néhány perc alatt kezelheted. A központi egységhez való csatlakoztatás után a központi egység a berendezés intelligens központjává válik, amely lehetővé teszi, hogy az egész okosotthonodat irányítsd és konfiguráld, akár otthon, akár a munkahelyeden, akár útközben. Az ingyenes mobilalkalmazás nem igényel regisztrációt, és Android és iOS okoseszközökre készült. Azért van itt, hogy folyamatosanalkalmazkodjon a modern trendekhez, optimalizáljon és fejlődjön a kívánságaid és igényeid szerint. 

Hangvezérlés

A manuális vezérlés és a mobilalkalmazáson keresztüli távvezérlés mellett a Homematic IP okosotthon-rendszer, amelynek a kültéri riasztósziréna is része, hangvezérlési támogatást és kommunikációt is kínál a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Home Connect Plus technológiával. Az eszközök közötti biztonságos, stabil és megbízható kommunikáció érdekében a rendszer saját, egyedi, titkosított biztonságú rádiótechnológiával rendelkezik, így ez az első olyan okosotthon-rendszer, amelynek protokollját, informatikai és adatbiztonságát a független VDE intézetrendszeresen teszteli és tanúsítja. 

Egyszerű telepítés néhány pillanat alatt

A Homematic IP kültéri riasztó sziréna telepítése nagyon egyszerű, és bárki elvégezheti. A vezeték nélküli kommunikáció, valamint a napelemes és akkumulátoros működés kombinációja egyszerű, vezeték nélküli telepítést tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy a sziréna a szokásos, nehezen hozzáférhető helyeken is elhelyezhető. A sziréna szerves részét képezi a gyors és egyszerű felszerelést biztosító tartó.

A kültéri riasztó sziréna legfontosabb jellemzői - HmIP-ASIR-O

  • Sziréna 100 dB hangerővel és optikai LED jelzéssel
  • A kombinált napelem és az NiMH akkumulátor akár 6 éves üzemidőre is elegendő energiát biztosít
  • Választható hang és LED fényhatás állítható jelzési időközzel
  • Szabotázsérintkező a szabotázsérzékeléshez
  • Jelzőhangok a biztonsági rendszer aktiválási és deaktiválási módjához
  • Nagyfokú biztonság az átfogó AES titkosításnak és a németországi szerver elhelyezésnek köszönhetően
  • Időjárásálló ház IP44 védelmi osztályú
  • Hangvezérlés támogatása (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • Home Connect Plus támogatás
  • A működéshez a HmIP-HAP központi egységhez való csatlakozás szükséges
  • A csomag tartalma: 1× HmIP-ASIR-O sziréna, 1× rögzítő konzol, 3x AA NiMH elemek, rögzítőanyag, útmutató

Paraméterek

Összehasonlít
Tápellátás
Elemes, Napelemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh Kész!
Elem típusa
AA Kész!
Elemek száma
3 db Kész!

Kapcsolódás

Tápellátás
Elemes, Napelemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh Kész!

Akkumulátor

Elem típusa
AA Kész!
Elemek száma
3 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homematic IP Kültéri sziréna - napelemes - HmIP-ASIR-O Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homematic IP Siréna venkovní - solární - HmIP-ASIR-O. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Homematic IP Siréna vonkajšia – solárna – HmIP-ASIR-O.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ