30 dnů na vrácení Shop roku

Homematic IP ajtózár - HmIP-DLD

Termékkatalógus
Homematic IP ajtózár - HmIP-DLD
Homematic IP ajtózár - HmIP-DLD 63 590 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Homematic IP ajtózár - HmIP-DLD

Homematic IP intelligens ajtózár működtető - HmIP-DLD

A vezeték nélküli, intelligens ajtózár működtetőt az ajtók távoli és kényelmes, motoros feloldásához, záráshoz és nyitáshoz tervezték. Rádióhullámokon keresztül történő csatlakozás, vezérlés Android és iOS alkalmazáson keresztül angol, cseh és más nyelveken. A HmIP-KRCK távirányítóval vagy a HmIP-HAP központi egységgel együtt működik. 

A Homematic IP digitális kulccsá alakítja az okostelefonodat

A vezeték nélküli intelligens ajtózár működtetőt az ajtók a kényelmes, motoros feloldásához, zárásához és nyitásához tervezték. Miért nyitnád ki az ajtót kulccsal, ha ezt távolról is megteheted a kulcstartóval, hanggal az otthoni asszisztensen keresztül vagy bárhonnan a mobilalkalmazás segítségével. A Homematic IP egyszerűen intelligens beléptető rendszerré alakítja az ajtót, az okostelefonodat pedig digitális kulccsá. 

  • Hi-tech megoldás egy egyedülálló léptetőmotoros működtető formájában.
  • Vezérlés alkalmazások, kulcs, billentyűzet, kulcstartó, eszközgombok vagy hang segítségével.
  • Jelenetprogramozás és idővezérelt ajtózárvezérlés.
  • Konfigurálható hozzáférési jogosultságokkal határozhatod meg a hozzáférést. 
  • Biztonságos vezeték nélküli kommunikáció AES-128 titkosítással.
  • A vezeték nélküli kommunikáció és az akkumulátoros működés lehetővé teszi a vezeték nélküli, egyszerű telepítést.

Egyedi megoldás

Az ajtózár meghajtásának hi-tech megoldása egy egyedülálló léptetőmotoros működtető. A működtető ezáltal könnyen, utólagosan felszerelhető bármely hengerbetétes szabványos kereskedelmi, háztartási vagy lakóházi ajtóra. Az ajtózárbetétbe behelyezett kulcsot a működtető elforgatja, így az ajtózárszerkezet pontosan ugyanúgy mozog, mint a normál kézi kulcsmozgás esetén. A készülék mechanizmusát a henger vízszintes és függőleges munkapozíciójában végződő kulcsokhoz tervezték, beleértve a biztonsági réseket is. 

Támogatja az autonóm működést központi egység nélkül


Az intelligens ajtóbejárat-ellenőrzés mellett döntöttél, de nem vagy biztos benne, hogy azonnal be akarsz-e fektetni az okosotthon-rendszer funkcióiba? 
Akkor a Homematic IP sorozatból a HmIP-DLD ajtózár-működtető ideális megoldás a számodra! Az ajtózár-működtetőt egyszerűen csak a HmIP-KRCK távvezérlő kulcstartóval kombinálva használhatod, hogy az ajtók távvezérléssel történő motoros feloldásának, zárásának és nyitásának alapfunkcióit élvezhesd. Ha ezt követően úgy döntesz, hogy ez a megoldás nem elegendő, bármikor megteheted, hogy azokosotthon minden lehetősége nyitva álljon. Elég, ha megvásárolod a HmIP-HAP központi egységet, és fokozatosan bővíted a rendszert más perifériákkal, és így a kívánságaid szerint alakíthatod ki az okosotthonodat.

Változtatható vezérlési módszer

A készülék többféle vezérlési lehetőséget kínál minden korosztály számára, a gyermekektől az idősekig. Az ajtózárhajtás kívülről a kulccsal, belülről pedig a vészhelyzeti forgókarikával manuálisan is könnyen működtethető. Elektronikusan a külső HmIP-WKP billentyűzeten keresztül vagy belsőleg az ajtózár működtető előlapján található két gomb segítségével. Távolról a HmIP-KRCK vezeték nélküli távirányítós kulcstartóval vagy a HmIP-HAP központi egységgel kombinálva hanggal az otthoni asszisztensen keresztül (a Google Assistant-tel és Amazon Alexával valókommunikáció támogatott) vagy a világ bármely pontjáról a Homematic IP mobilalkalmazássalllll.

A hozzáférés szabályozása

A szokásos felhasználói funkciók mellett a készülék opcionális és intuitív hozzáférés-szabályozást is kínál. A konfigurálás kizárólag a HmIP-HAP központi egységgel és a Homematic IP mobilalkalmazással történik. Ez az okosozzhon-rendszer további funkcióit nyitja meg a felhasználó előtt a jelenetek programozásának, az állapotinformációk megjelenítésének, valamint az olyan hozzáférési funkciók optimalizálásának lehetőségével, mint az idővezérelt zárás rugalmas heti programokon és egyéni hozzáférési profilokon keresztül. Például a rendszer bármely előremeghatározott időpontban képes automatikusan bezárni a bejárati ajtót, így viszonylag egyszerűen és hatékonyan növeli az épület biztonságát, és nem kell ellenőrizni a bejárati ajtó zárását.

A hozzáférés ellenőrzése

A konfigurálható belépési jogosultságoknak köszönhetően a hét napjától és az időponttól függetlenül egyedileg meghatározhatod és egyidejűleg ellenőrizheted a bejárathoz való hozzáférést. Ilyen például, ha a takarító személyzet vagy a gondozószolgálat a HmIP-KRCK vezeték nélküli távirányítós kulcstartóval csak a hét egy bizonyos napján és egy bizonyos időpontban léphet be egy lakásba vagy házba. A Homematic IP mobilalkalmazáson keresztül ellenőrizheted a hozzáférést, amely rögzíti és megjeleníti az információkat arról, hogy mely ajtókat mikor nyitották ki.A vezérlési funkciók konfigurálása azonban kizárólag a HmIP-HAP központi egység és a Homematic IP mobilalkalmazás segítségével történik.

A rendszer működése

A Homematic IP eszközök vezeték nélküli csatlakoztatása a HmIP-HAP központi egységhez lehetővé teszi egy komplex okosotthoni rendszer kényelmes beállítását és vezérlését egy intuitív, okostelefonokra tervezett alkalmazás segítségével (Android és iOS rendszerre). A mobilalkalmazás lehetővé teszi az azonnali reagálást az okosotthon-rendszer üzeneteire és riasztásaira, és összekapcsolja az összes Homematic IP eszközt egy ingyenes, korlátlan felhőn keresztül, lehetővé téve a rendszer beállítását és vezérlését a világ bármely pontjáról, a fontos információkátvitelét, valamint a szoftver és firmware frissítését, továbbítását. konfigurációs és működési parancsokat a Homematic IP alkalmazásból az egyes okosotthon-eszközökre.

Széleskörű alkalmazási lehetőségek

A Homematic IP rendszer akkumulátoros elemei, beleértve a vezeték nélküli ajtózár működtetőjét is, ideálisak az otthonok, irodák, lakások, nyaralók stb. teljes körű védelmére. A telepítés során, valamint a profilok és jelenetek létrehozásakor a mobilalkalmazásban figyelembe veheted az épület biztonsági követelményei, az automatizálás, a fűtés és egy sor más kritérium tekintetében felmerülő összes igényedet, a prioritásoktól függően. Egyszerű módon, fokozatosan bővítheted, vezérelheted és automatizálhatod okosotthon-rendszeredet. 

A Homematic IP-t egy alkalmazás vezérli

A Homematic IP alkalmazásban minden a te kezedben van! Ingyenes, intuitív és átlátható. Az okostelefonos alkalmazással még a látszólag bonyolultnak tűnő konfigurációkat is néhány perc alatt kezelheted. A központi egységhez való csatlakoztatás után a központi egység a berendezés intelligens központjává válik, amely lehetővé teszi, hogy az egész okosotthonodat irányítsd és konfiguráld, akár otthon, akár a munkahelyeden, akár útközben. Az ingyenes mobilalkalmazás nem igényel regisztrációt, és Android és iOS okoseszközökre készült. Azért van itt, hogyfolyamatosan alkalmazkodjon a modern trendekhez, optimalizál és fejlődik a kívánságaid és igényeid szerint.

Hangvezérlés

A manuális vezérlés és a mobilalkalmazáson keresztüli távvezérlés mellett a Homematic IP okosotthon-rendszer, amelynek a PIR mozgásérzékelők is részét képezik, hangvezérlési támogatást és kommunikációt is kínál a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Home Connect Plus technológiával. Az eszközök közötti biztonságos, stabil és megbízható kommunikáció érdekében a rendszer saját, egyedi, titkosított biztonságú rádiótechnológiával rendelkezik, így ez az első olyan okosotthon-rendszer, amelynek protokollját, informatikai és adatbiztonságát rendszeresenteszteli és tanúsítja egy független szervezet, a VDE intézet.

Egyszerű telepítés néhány pillanat alatt

A vezeték nélküli kommunikáció és az akkumulátoros működés lehetővé teszi az egyszerű telepítést, kábelezés nélkül. A beépítés fontos tényezője a hengerbetét mérete, amelynek 8-15 mm-re ki kell nyúlnia az ajtó belső oldalán. Ha ez nem így van, ajánlott a készülékkel egyidejűleg új, 10 mm-es optimális előfeszítésű hengert vásárolni. A szabványos összeszerelés a csomagban található összeszerelési anyagok felhasználásával történik, az ajtó mechanikai beavatkozása nélkül. A HmIP-DLD ajtózár működtető tartókonzoljának kialakítása további furatokat kínál azopcionális csavarokkal történő rögzítéshez a belső vasalathoz vagy az ajtólaphoz.

Az ajtózár működtető - HmIP-DLD legfontosabb jellemzői

  • Ajtók feloldása, zárása és nyitása szervo hajtással
  • Szabványos hengerbetétre szerelhető
  • Megfordítható kézi feloldás, zárás és nyitás akár beépített működtetővel is lehetséges
  • Manuális vezérlés vagy elektronikus működtetgombok
  • Távirányító - kulcstartó HmIP-KRCK
  • Alkalmazások vagy más Homematic IP eszközök vezérlése (csak a HmIP-HAP központi egységgel együtt)
  • Időprofilok PIN-védelemmel (csak a HmIP-HAP központi egységgel együtt)
  • Magas biztonság az átfogó AES titkosításnak és a németországi szerver elhelyezésének köszönhetően
  • Vezeték nélküli tápegység három AA 1,5 V-os elemmel, akár 1/2 éves működésre is elegendő
  • Hangvezérlés támogatása (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • Home Connect Plus támogatás
  • Külön is használható, azonban az intelligens funkciók csak a HmIP-HAP központi egységgel együtt érhetők el
  • A csomag tartalma: 1× HmIP-DLD ajtózár működtető, 1x szerelőlemez, 3× alkáli AA elem, szerelőanyag, útmutató


Paraméterek

Összehasonlít
Tápellátás
Elemes Kész!
Jelzőrendszer típusa
Ajtó és ablak Kész!
Elemek száma
3 db Kész!
Rendeltetés
Beltéri Kész!

Kapcsolódás

Tápellátás
Elemes Kész!

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa
Ajtó és ablak Kész!

Akkumulátor

Elemek száma
3 db Kész!

Elhelyezés

Rendeltetés
Beltéri Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homematic IP ajtózár - HmIP-DLD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homematic IP Pohon dveřního zámku - HmIP-DLD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Homematic IP Pohon dverného zámku – HmIP-DLD.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ