AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Homematic IP Ablak és ajtókilincs helyzetérzékelő - HmIP-SRH

Termékkatalógus
Homematic IP Ablak és ajtókilincs helyzetérzékelő - HmIP-SRH
Nyitásérzékelő - vezeték nélküli, csatlakozási mód: Rádióhullámok, ajtóra vagy ablakra szerelhető, 160 m hatótávolság, működéséhez központi egység szükséges,
25 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Home22_24 Termékszám:  HmIP-SRH Gyártó honlapja:
Homematic IP Ablak és ajtókilincs helyzetérzékelő - HmIP-SRH 25 590 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Homematic IP Ablak és ajtókilincs helyzetérzékelő - HmIP-SRH

Homematic IP ablak és kilincs pozícióérzékelő HmIP-SRH

Vezeték nélküli érzékelő innovatív technológiával az ablak- és ajtókilincsek helyzetének érzékelése, amely riasztóérzékelőként használható az ablakok és ajtók megbízható védelmére, vagy más Homematic IP elemekkel kombinálva a fűtés automatizálására, vezérlésére és felügyeletére a Homematic IP okosotthon-rendszerben. Rádióhullámokon keresztül történő csatlakozás, vezérlés Android és iOS alkalmazáson keresztül cseh, angol és más nyelveken. A HmIP-HAP központi egységgel együtt működik. Ezüstszínű elülső burkolat tartozik hozzá, hogyilleszkedjen az ablak- vagy ajtókeret megjelenéséhez.

A Homematic IP okosotthon-rendszer beltéri ablak- és kilincsérzékelője

Szükséged van részletesebb információkra arról, hogy az ajtók vagy ablakok nyitva maradnak-e a szellőzés érdekében, vagy megfelelően zárva vannak-e? A téli hónapokban elfelejted kinyitni vagy becsukni az ablakokat a szellőztetés során, és ezzel pénzt pazarolsz a drága energiára? Ebben az esetben egy HmIP-SRH ablak- és kilincsállás-érzékelőre van szükséged, amely megbízhatóan továbbítja ezt az információt, és ez alapján végrehajtja az előre beállított műveletet (fűtés korlátozása vagy leállítása, sziréna aktiválása stb.). Az érzékelőt beltérihasználatra tervezték, és a Homematic IP okosotthon-rendszer részét képezi.

  • Figyeli az ablak és az ajtókilincs helyzetét. Ez figyelmeztetni fog, és aktiválja a beállított jelenetet.
  • Ha egy ablak vagy ajtó nyitva van, korlátozza a radiátortest hőellátását.
  • Az AAA elemes tápegység körülbelül 2 éves működést biztosít.
  • Vezérlés a Homematic IP mobilalkalmazáson keresztül.
  • Biztonságos vezeték nélküli kommunikáció AES-128 titkosítással.
  • A vezeték nélküli kommunikáció és az akkumulátoros működés lehetővé teszi a vezeték nélküli, egyszerű telepítést.

A rendszer működése

A Homematic IP eszközök vezeték nélküli csatlakoztatása a HmIP-HAP központi egységhez lehetővé teszi egy komplex okosotthon-rendszer kényelmes beállítását és vezérlését egy intuitív, okostelefonokra tervezett alkalmazás segítségével (Android és iOS rendszerre). A mobilalkalmazás lehetővé teszi az azonnali reagálást az okosotthoni rendszer üzeneteire és riasztásaira, és összekapcsolja az összes Homematic IP eszközt egy ingyenes, korlátlan felhőn keresztül, amely lehetővé teszi a rendszer beállítását és vezérlését a világ bármely pontjáról, afontos információk átvitelét és az eszközök szoftverének és firmware-ének frissítését, valamint a Homematic IP alkalmazásból a konfigurációs és működési parancsok továbbítását az egyes okosotthon-eszközökre.

Innovatív ablak- és kilincshelyzet-érzékelő technológia

A HmIP-SRH ablakkilincs-érzékelő a kilincs pozíciója alapján ellenőrzi, hogy az ajtó/ablak zárva van, vagy esetleg nyitva szellőztetés céljából. Így mindig értesülhetsz arról, hogy mely ajtók/ablakok maradnak nyitva, résnyire nyitva, bukóra nyitva vagy zárva, még akkor is, ha nem vagy otthon. A beszerelést követően az érzékelő a megfelelő fogantyúhelyzetet érzékeli mind a bal, mind a jobb nyitási irányhoz. Tartalmaz egy második, ezüstszínű elülső borítást is, hogy illeszkedjen az ablak- vagy ajtókeret megjelenéséhez.

Az ablak és az ajtókilincs helyzetérzékelő érzékelőjének intelligens riasztási funkciói

Biztonsági üzemmódban az érzékelő akkor aktiválódik, ha a fogantyú pozíciója megváltozik. A rendszer ezután azonnal végrehajtja az előre beállított műveletet. A Homematic IP mobilalkalmazás naprakész információkat nyújt az okosotthon-rendszer biztonsági állapotáról, így biztonságérzetet és biztonságot nyújt, amikor elhagyod az otthonod, akár úton vavagy, akár máshol tartózkodsz.
Emellett otthonod vagy irodád még biztonságosabbá válhat, ha biztonsági megoldásod magában foglalja a HmIP-ASIR-2 beltéri szirénát vagy a HmIP-ASIR-O kültéri szirénát. Ebben az esetben, ha az őrzött terület védelmét áthágják, automatikusan hangos riasztás hangzik el.

Az intelligens fűtésszabályozási funkciók segítenek csökkenteni a drága energiaköltségeket

Friss levegő energiapazarlás nélkül - ez a HmIP-SRH vezeték nélküli ablak- és ajtókilincs-helyzetérzékelő és a HmIP-eTRV Homematic IP radiátor termosztátfejek kombinációja. Ha szellőztetés céljából kinyitsz egy ablakot vagy ajtót, a helyiség hőmérséklete automatikusan csökken. A hőmérsékletcsökkentés mértékét a felhasználó akár a Homematic IP mobilalkalmazásban is meghatározhatja. Az ablak vagy ajtó becsukása után a fűtés újra bekapcsol, amíg a helyiség hőmérséklete vissza nem áll az előre beállított szintre. Ilyen hatékony módon a helyiség hőmérsékletét ésa fűtési vagy légkondicionálási folyamatot egyéni igényeid szerint szabályozhatod, amely azonnali megtakarítást és akár 30%-os energiaköltség-csökkenést eredményez.

Védelem szabotázs esetén

Ha egy behatoló eljut az érzékelőhöz, a szabotázs érzékelő megbízhatóan érzékeli azt, és riasztást vált ki. A készülékek közötti kommunikáció biztosítja, hogy a riasztás internetkapcsolat nélkül is működésbe lépjen. Ha az okosotthonod biztonsági megoldása tartalmaz Homematic IP szirénát (kültéri vagy beltéri), a sziréna a HmIP-HAP központi egység szabotálása vagy megsemmisítése esetén is riasztási üzemmódban marad.

Széleskörű alkalmazási lehetőségek

A Homematic IP rendszer elemes elemei, beleértve a vezeték nélküli ablak- és kilincsállás-érzékelőt is, ideálisak az otthonok, irodák, lakások, nyaralók stb. teljes körű védelmére. A telepítés során, valamint a profilok és jelenetek létrehozásakor a mobilalkalmazásban figyelembe veheted az épület biztonsági követelményei, az automatizálás, a fűtés és egy sor más kritérium tekintetében felmerülő összes igényedet, a prioritásoktól függően. Egyszerű módon, fokozatosan bővítheted, vezérelheted és automatizálhatod okosotthon-rendszeredet.

A Homematic IP-t egy alkalmazás vezérli

A Homematic IP alkalmazásban minden kéznél van. Ingyenes, intuitív és átlátható. Az okostelefonos alkalmazással még a látszólag bonyolultnak tűnő konfigurációkat is néhány perc alatt kezelheted. A központi egységhez csatlakoztatva a központi egység a berendezés intelligens központjává válik, amely lehetővé teszi, hogy az egész okosotthonodat irányítsd és konfiguráld, akár otthon, akár a munkahelyeden, akár útközben. Az ingyenes mobilalkalmazás nem igényel regisztrációt, és Android és iOS okoseszközökre készült. Azért van, hogy folyamatosan alkalmazkodjon amodern trendekhez, optimalizáljon és fejlődjön a kívánságaid és igényeid szerint.

Egyszerű telepítés

A manuális vezérlés és a mobilalkalmazáson keresztüli távvezérlés mellett a Homematic IP okosotthon-rendszer az ablak- és kilincspozíció-érzékelőkkel hangvezérlési támogatást és kommunikációt is kínál a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Home Connect Plus technológiával. Az eszközök közötti biztonságos, stabil és megbízható kommunikáció érdekében a rendszer saját, egyedi, titkosított biztonságú rádiótechnológiával rendelkezik, így ez az első olyan okosotthoni rendszer, amelynek protokollját, informatikai és adatbiztonságát a független VDE intézetrendszeresen teszteli és tanúsítja.

Egyszerű telepítés néhány pillanat alatt

A HmIP-SRH Homematic IP vezeték nélküli ablak- és ajtókilincs pozícióérzékelő telepítése nagyon egyszerű és bárki által elvégezhető. A vezeték nélküli kommunikáció és az akkumulátoros működés lehetővé teszi az egyszerű telepítést, kábelezés nélkül. Az érzékelő alacsony profilú kialakítása révén néhány egyszerű lépéssel a meglévő fogantyú alá szerelhető.

A HmIP-SRH ablak- és ajtókilincs pozícióérzékelő legfontosabb jellemzői

  • Innovatív ablak- és ajtókilincs helyzetérzékelő technológia
  • Alacsony profilú érzékelő kialakítás a meglévő fogantyú alá történő felszereléshez
  • Észleli a nem kívánt behatolást az ajtó- vagy ablakkilincsek helyzetének megváltoztatásával
  • Ezüstszínű elülső burkolat alapfelszereltségként, hogy illeszkedjen az ablak- vagy ajtókeret megjelenéséhez
  • Szabotázs kapcsolat
  • Nagyfokú biztonság az átfogó AES titkosításnak és a németországi szerver elhelyezésnek köszönhetően
  • Vezeték nélküli tápegység egy AAA 1,5 V-os elemmel akár 2 éves működéshez
  • Hangvezérlés támogatása (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • Home Connect Plus támogatás
  • A működéshez a HmIP-HAP központi egységhez való csatlakozás szükséges
  • A csomag tartalma: 1× HmIP-SRH ablak- és ajtóérzékelő, 1× fehér és 1× ezüst fedlap, 1× AAA alkáli elem, szerelőanyag, kézikönyv

Paraméterek

Összehasonlít
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Csatlakoztatás
Rádióhullámok Kész!
Hatótávolság
160 m Kész!
Működés
Központi egységgel Kész!

Használat

Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Kapcsolódás

Tápellátás
Elemes Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
Rádióhullámok Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
160 m Kész!
Működés
Központi egységgel Kész!
Funkciók
Ajtóra vagy ablakra szerelhető Kész!

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa
Ajtó és ablak Kész!

Akkumulátor

Elem típusa
AAA Kész!
Elemek száma
1 db Kész!

Elhelyezés

Rendeltetés
Beltéri Kész!

Használat

Használat
Önállóan Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homematic IP Ablak és ajtókilincs helyzetérzékelő - HmIP-SRH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homematic IP Senzor polohy okenní a dveřní kliky - HmIP-SRH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Homematic IP Senzor polohy okenné a dverné kľučky – HmIP-SRH.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ