Shop roku Shop roku

Homematic IP Ablak és ajtó szenzor - mágneses - HmIP-SWDM

Termékkatalógus
Homematic IP Ablak és ajtó szenzor - mágneses - HmIP-SWDM
Nyitásérzékelő - beltéri használatra szánt vezeték nélküli - mágneses (HmIP-SWDM) a Homematic IP okosotthon rendszer része. Használható minden típusú és kivitelű ablakok és ajtók megbízható védelmére, vagy Homematic IP Basic elemekkel kombinálva az autonóm fűtési üzemmódhoz. Az összes funkció maximális kihasználása a Homematic IP okosotthon központi egységéhez (HmIP-HAP) való csatlakozás után érhető el.
12 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Home22_23 Termékszám:  HmIP-SWDM Gyártó honlapja:
Homematic IP Ablak és ajtó szenzor - mágneses - HmIP-SWDM 12 890 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Homematic IP Ablak és ajtó szenzor - mágneses - HmIP-SWDM

Homematic IP mágneses ablak- és ajtóérzékelő HmIP-SWDM

A kompakt, vezeték nélküli mágneses ablak- és ajtónyitás-érzékelő riasztóérzékelőként használható minden típusú és kialakítású ablak és ajtó megbízható védelmére, vagy más Homematic IP elemekkel kombinálva a fűtés automatizálására, vezérlésére és felügyeletére a Homematic IP okosotthon-rendszerben. Rádióhullámokon keresztül történő csatlakozás, vezérlés Android és iOS alkalmazáson keresztül cseh, angol és más nyelveken. Önállóan működhet a Homematic IP Basic elemekkel kombinálva a fűtés vezérlésére, vagy egy Homematic IP okosotthoni rendszer részeként.

Belső ablak- és ajtóérzékelő a Homematic IP okosotthon rendszerhez

Bejáratokat, például ajtókat vagy ablakokat kell őrizned a betörők, tolvajok vagy más bűnözők ellen? Elfelejti becsukni az ablakokat a téli hónapokban a szellőztetés során, és ezzel pénzt pazarolsz a drága energiára? Ebben az esetben igénybe veheted egy vezeték nélküli mágneses érintkező szolgáltatásait, amely megbízhatóan érzékeli az ajtó vagy ablak minden nyitását, és egyúttal képes a fűtés korlátozására vagy leállítására. Az érzékelőt beltéri használatra tervezték, és a Homematic IP okosotthon-rendszer része.


  • Ablak- és ajtóvédelem. Sérülés esetén figyelmeztet a veszélyre, és riasztást aktivál.
  • Az ablak vagy ajtó illetéktelen kinyitása után riasztás működik.
  • Az ablak vagy ajtó kinyitásán alapuló hőszabályozás.
  • Kísérő Homematic IP mobilalkalmazás. 
  • 4 évig elegendő energia 2× AA elemmel.
  • Egyszerű telepítés és beállítás a mobilalkalmazás segítségével.

A rendszer működése

A Homematic IP eszközök vezeték nélküli csatlakoztatása a HmIP-HAP központi egységhez lehetővé teszi egy komplex okosotthon-rendszer kényelmes beállítását és vezérlését egy intuitív, okostelefonokra tervezett alkalmazás segítségével (Android és iOS rendszerre). A mobilalkalmazás lehetővé teszi az azonnali reagálást az okosotthoni rendszer üzeneteire és riasztásaira, és összekapcsolja az összes Homematic IP eszközt egy ingyenes, korlátlan felhőn keresztül, lehetővé téve a rendszer beállítását és vezérlését a világ bármely pontjáról, a fontos információkátvitelét, valamint a szoftver és firmware frissítését. eszközöket, a Homematic IP alkalmazásból konfigurációs és működési parancsokat továbbíthat az egyes okosotthon-eszközöknek.

A mágneses ablak- és ajtóérzékelő intelligens riasztási funkciói

Amint a mágnesek eltávolodnak, az érzékelő aktiválódik, a rendszer pedig azonnal végrehajtja az előre beállított műveletet, és az eseményről push-értesítéssel értesít téged az okostelefonodon lévő Homematic IP mobilalkalmazáson keresztül. Emellett otthonod vagy irodád még biztonságosabbá válhat, ha biztonsági megoldásod magában foglalja a HmIP-ASIR-2 beltéri szirénát vagy a HmIP-ASIR-O kültéri szirénát. Ebben az esetben, ha az őrzött terület védelmét áthágják, automatikusan hangos riasztás hangzik el.

Az intelligens fűtésszabályozási funkciók segítenek csökkenteni a drága energiaköltségeket

Friss levegő energiapazarlás nélkül - ez a HmIP-SWDM vezeték nélküli mágneses érzékelő és a HmIP-eTRV Homematic IP radiátor termosztátfejek kombinációja. Ha szellőztetés céljából kinyitsz egy ablakot vagy ajtót, a helyiség hőmérséklete automatikusan csökken. A hőmérsékletcsökkentés mértékét a felhasználó akár a Homematic IP mobilalkalmazásban is meghatározhatja. Az ablak vagy ajtó becsukása után a fűtés újra bekapcsol, amíg a helyiség hőmérséklete vissza nem áll az előre beállított szintre. Ilyen hatékony módon a helyiség hőmérséklete szabályozható és afűtési vagy légkondicionálási folyamatot az egyéni igényeknek megfelelően, amely azonnali megtakarítást és az energiaköltségek akár 30%-os csökkenését eredményezi.

A fűtésszabályozás központi egység nélküli autonóm működésének támogatása

A HmIP-HAP központi egység nélküli önálló fűtésszabályozási üzemmódban egy HmIP-SWDM vezeték nélküli mágneses ablak- és ajtóérzékelő legfeljebb nyolc Basic HmIP-eTRV-B vezeték nélküli termosztátfejjel és egy Basic HmIP-WTH-B vezeték nélküli fali termosztáttal kombinálható.

Védelem szabotázs esetén

Ha egy behatoló eljut az érzékelőhöz, a szabotázsérintkező megbízhatóan érzékeli a szabotázst, és riasztást vált ki. A készülékek közötti kommunikáció biztosítja, hogy a riasztás internetkapcsolat nélkül is működésbe lépjen.  Ha az okosotthonod biztonsági megoldása Homematic IP szirénát tartalmaz (kültéri vagy beltéri), a sziréna a HmIP-HAP központi egység szabotálása vagy megsemmisítése esetén is riasztási üzemmódban marad.

Széleskörű alkalmazási lehetőségek

A Homematic IP rendszer elemes komponensei, beleértve a vezeték nélküli mágneses ablak- és ajtóérzékelőt is ideálisak az otthonok, irodák, lakások, nyaralók stb. teljes körű védelmére. A telepítés során, valamint a profilok és jelenetek létrehozásakor a mobilalkalmazásban figyelembe veheted az épület biztonsági követelményeit, az automatizálást, a fűtést és számos más kritériumot a saját prioritásaidtól függően. Egyszerű módon, fokozatosan bővítheted, vezérelheted és automatizálhatod okosotthon-rendszeredet.

A Homematic IP-t egy alkalmazás vezérli

A Homematic IP alkalmazásban minden kéznél van. Ingyenes, intuitív és világos. Az okostelefonos alkalmazással még a látszólag bonyolultnak tűnő konfigurációkat is néhány perc alatt kezelheted. A központi egységhez való csatlakoztatás után a központi egység a berendezés intelligens központjává válik, amely lehetővé teszi, hogy az egész okosotthonodat irányítsd és konfiguráld, akár otthon, akár a munkahelyeden, akár útközben. Az ingyenes mobilalkalmazás nem igényel regisztrációt, és Android és iOS okoseszközökre készült. Azért van itt, hogy folyamatosanalkalmazkodjon a modern trendekhez, optimalizál és fejlődik a kívánságaid és igényeid szerint.

Hangvezérlés

A mágneses ablak- és ajtóérzékelőket is tartalmazó Homematic IP okosotthon-rendszer a manuáis vezérlés és a mobilalkalmazáson keresztüli távvezérlés mellett hangvezérlési támogatást és kommunikációt is kínál a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Home Connect Plus technológiával. Az eszközök közötti biztonságos, stabil és megbízható kommunikáció érdekében a rendszer saját, egyedi, titkosított biztonságú rádiótechnológiával rendelkezik, így ez az első olyan okosotthon-rendszer, amelynek protokollját, informatikai és adatbiztonságát rendszeresen teszteli éstanúsítja a független VDE intézet.

Egyszerű telepítés néhány pillanat alatt

A HmIP-SWDM Homematic IP vezeték nélküli mágneses ablak- és ajtóérzékelő telepítése nagyon egyszerű és bárki által elvégezhető. A vezeték nélküli kommunikáció és az akkumulátoros működés lehetővé teszi az egyszerű telepítést, kábelezés nélkül. A 3M ragasztószalagok vagy csavarok és dübelek a rögzítések problémamentes felszereléséhez a kiválasztott helyre történő beszereléshez mellékelve vannak.

A HmIP-SWDM mágneses ablak- és ajtóérzékelő legfontosabb jellemzői

  • Az ablakok és ajtók nyitásának és zárásának érzékelése mágneses érintkezéssel
  • Változó rögzítési lehetőségek ajtókhoz vagy ablakokhoz
  • Érzékeli a nem kívánt behatolást az ajtók vagy ablakok áthidalásával
  • Az autonóm működés támogatása más Basic Homematic IP vezeték nélküli perifériákkal kombinálva
  • Szabotázs kapcsolat
  • Magas biztonság az átfogó AES titkosításnak és a németországi szerver elhelyezésének köszönhetően
  • Vezeték nélküli tápegység két AAA 1,5 V-os elemmel akár 4 évnyi működéshez
  • Hangvezérlés támogatása (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • Home Connect Plus támogatás
  • Önállóan is használható, azonban az intelligens funkciók csak a HmIP-HAP központi egységgel együtt érhetők el
  • A csomag tartalma: 1× HmIP-SWDM ablak- és ajtóérzékelő, 1x távtartó (mágneshez), 2× AAA alkáli elemek, szerelőanyag, kézikönyv

Paraméterek

Összehasonlít
Tápellátás
Elemes Kész!
Elemek száma
1 db Kész!

Kapcsolódás

Tápellátás
Elemes Kész!

Akkumulátor

Elemek száma
1 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homematic IP Ablak és ajtó szenzor - mágneses - HmIP-SWDM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homematic IP Okenní a dveřní senzor - magnetický - HmIP-SWDM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Homematic IP Senzor na okná a dvere – magnetický – HmIP-SWDM.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ