AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Homematic IP PIR mozgásérzékelő - 55 mm-es kerethez, beltéri - HmIP-SMI55-2

Termékkatalógus
Homematic IP PIR mozgásérzékelő - 55 mm-es kerethez, beltéri - HmIP-SMI55-2
Mozgásérzékelő - kapcsolat: WiFi 2,4 GHz, nyílt rendszer, Mozgás érzékelése, kihasználhatóság - biztonsági rendszer - tápegység: elemes, - multifunkciós vezeték nélküli pir (hmip-smi55-2) beltéri környezetben való használatra, része a homematic ip okos otthoni rendszernek, a kompakt módon megoldott eszköz három funkcióval rendelkezik - megbízható mozgásérzékelés, környezeti fényerő-érték érzékelés és a homematic ip rendszer további eszközeinek kézi vezérlése két gomb segítségével
25 590 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Home22_28 Termékszám:  HmIP-SMI55-2 Gyártó honlapja:
Homematic IP PIR mozgásérzékelő - 55 mm-es kerethez, beltéri - HmIP-SMI55-2 25 590 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Homematic IP PIR mozgásérzékelő - 55 mm-es kerethez, beltéri - HmIP-SMI55-2

A Homematic IP teljes forradalmat képvisel az okosotthonok terén, kompromisszumok nélküli német minőséget, átfogó megoldásokat és széles körű modularitást kínál, beleértve az épületek biztonságára és védelmére tervezett termékek portfólióját. A többfunkciós vezeték nélküli PIR mozgásérzékelő (HmIP-SMI55-2) beltéri használatra a Homematic IP okosotthon rendszer része.Kompakt kialakítású eszköz három funkcióval - megbízható mozgásérzékelés, környezeti fényerő érzékelése és más Homematic IP eszközök kézi vezérlése két gomb segítségével.

A Homematic IP PIR mozgásérzékelő főbb jellemzői és felszereltségei

  • Mozgásérzékelés akár 6 m-es érzékelőtávolsággal
  • A fényerő értékének leolvasása az alkalmazásban
  • Vezeték nélküli kommunikáció titkosított protokollon keresztül
  • Google Home és Home Connect Plus támogatás
  • Homematic IP sorozat
  • Autonóm: nem (HmIP-HAP központi egység vagy HmIP-CCU3 vezérlőegység szükséges)
  • Tápegység: 2× 1.5V LR03/micro/AAA
  • Áramfelvétel: 50mA max.
  • Az akkumulátor élettartama: 4 év (normál esetben)
  • A lefedettség mértéke: IP20
  • Üzemi hőmérséklet: 5 és 35 °C között
  • Érzékelési tartomány: 6 m
  • Méretek (W × V × H): keret nélkül: 55× 55 × 20 mm
  • Kerettel: 86 × 86 × 21,5 mm
  • Tömeg: 90g (elemekkel együtt)
  • Működési frekvencia: 868,0 - 868,6 MHz, 869,4 - 869,65 MHz
  • Vezeték nélküli hatótávolság (nyílt térben): 150 m

A Homematic IP PIR érzékelő használata

A kisméretű, falra szerelhető vezeték nélküli PIR mozgásérzékelő (HmIP-SMI55-2) rugalmas telepítési lehetőségeket és széles körű moduláris felhasználhatóságot kínál. Működhet mozgásérzékelős riasztóként (akár 6 méteres hatótávolsággal), fényerőfüggő világításautomatizálási kapcsolóként vagy kézi kétgombos vezérlőként, az egyszerű parancsoktól az összetett intelligens otthonvezérlésiforgatókönyvekig számos megoldást kínál, más Homematic IP termékekhez csatlakozva az ingyenes Homematic IP mobilalkalmazáson keresztül. Az akkumulátoros működésnek köszönhetően a készülék észrevétlenül elhelyezhető vagy felszerelhető a kívánt helyre.

A Homematic IP PIR mozgásérzékelő funkciói

Riasztás funkciók
A PIR mozgásérzékelő (HmIP-SMI55-2) akkor aktiválódik, amikor az érzékelő mozgást érzékel az aktív védelem alatt. A rendszer azonnal végrehajtja az előre beállított műveletet, és az okostelefonon lévő Homematic IP mobilalkalmazás push-értesítéseken keresztül tájékoztatja a felhasználót az eseményről. Emellett otthonod vagy épületed mégbiztonságosabbá válhat, ha a biztonsági megoldás tartalmaz egy beltéri szirénát (HmIP-ASIR-2) vagy kültéri szirénát (HmIP-ASIR-O). Ebben az esetben, ha az ablak- vagy ajtóvédelmet áttörik, automatikusan hangos riasztás hangzik fel.

Fényerő-érzékelő
Automatikus világításvezérlés mozgás érzékelésekor vagy a nagyobb kényelem és a maximális energiatakarékosság érdekében, az előre beállított fényerőértéktől és a helyiségben uralkodó fényviszonyoktól függően a világítás csak akkor aktiválódik, amikor szükséges. A beépített érzékelő fényerősségi küszöbértékei és a kapcsolási idő amobilalkalmazáson keresztül egyénileg és folyamatosan beállítható. Ha elkezd sötétedni vagy teljesen sötét lesz, a készülék aktiválásával a rendszer egy előre beállított műveletet vagy forgatókönyvet hajt végre. Ha a mozgásérzékelés utáni fényszabályozásra használják, akkor a Homematic IP alkalmazásban folyamatosan beállítható a lámpatest általi megvilágítás időtartama.

Kézi gombok
Két csatornát biztosítanak, amelyek képesek megkülönböztetni a hosszú és rövid gombnyomásokat. Ez lehetővé teszi például a világítás be- vagy kikapcsolását, illetve az ECO fűtési üzemmód aktiválását vagy deaktiválását. Az egyes gombok a Homematic IP mobilalkalmazáson keresztül egyéni igényeidhez igazíthatók. A hozzárendelt programtól függőenminden gomb a Homematic IP okosotthon több eszközét és funkcióját vezérelheti. Minden egyes gomb önállóan konfigurálható, és így kényelmesen vezérelheted a már csatlakoztatott (programozott) eszközöket.

Teljesítmény
A 2 cserélhető AAA elem alacsony karbantartási igényű működést tesz lehetővé, és akár 4 év extra hosszú élettartamot biztosít. A Homematic IP alkalmazás értesíti a felhasználót, ha az elemek kapacitása a minimálisra csökken. Az elemes működés alternatívájaként a PIR mozgásérzékelő (HmIP-SMI55-2) közvetlenül a 230 V-oshálózatról is táplálható az 55 mm-es elemes tápegység (HmIP-BPS-2) segítségével.

Egyszerű összeszerelés 
A vezeték nélküli kommunikáció és az elemes működés lehetővé teszi az egyszerű telepítést, kábelezés nélkül. Ez azt jelenti, hogy a vezeték nélküli, többfunkciós PIR mozgásérzékelő a helyiségben és az épületben bárhol variálhatóan elhelyezhető. A rögzítés rögzítőanyaggal (tiplikkel, csavarokkal) vagy a mellékelt ragasztócsíkokkal történhet. Azérzékelő beépíthető az 55 mm-es elem-alkatrész állványba (HmIP-DS55) a hosszabb üzemidő érdekében. Nyitott kialakítás több, harmadik féltől származó kerettípusba történő integráláshoz (pl. Berker, Elsa, Gira, Merten, Jung, stb.).

Széleskörű alkalmazási lehetőség
Ideális sokoldalúan használható otthonokban, irodákban, üzletekben, egészségügyi intézményekben stb.

A csomag tartalma

  • 1 × PIR mozgásérzékelő - 55 mm-es kerethez, belső
  • 1 × cserélhető keret
  • 1 × szerelőlemez (fali konzol)
  • 2 × AAA alkáli elem
  • Szerelési anyag
  • Használati utasítás

Paraméterek

Összehasonlít
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
6 m Kész!
Működés
Központi egységgel Kész!
Funkciók
Állatok mozgásának érzékelése nélkül, Töltöttségjelző Kész!

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa
Mozgás Kész!

Akkumulátor

Elem típusa
AAA Kész!
Elemek száma
2 db Kész!

Elhelyezés

Rendeltetés
Beltéri Kész!

Használat

Használat
Riasztóhoz Kész!

Bemeneti feszültség

Bemeneti feszültség
3 V Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homematic IP PIR mozgásérzékelő - 55 mm-es kerethez, beltéri - HmIP-SMI55-2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homematic IP PIR detektor pohybu - pro 55 mm rámeček, vnitřní - HmIP-SMI55-2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Homematic IP PIR detektor pohybu – pre 55 mm rámček, vnútorný – HmIP-SMI55-2.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ