Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Homematic IP HmIP-STHO - kültéri

Termékkatalógus
Homematic IP HmIP-STHO - kültéri
Érzékelő - vezeték nélküli (HmIP-STHO) kültéri használatra a Homematic IP intelligens otthoni rendszer része, a kompakt, időjárásálló érzékelő más Homematic IP eszközökkel együtt széleskörű alkalmazást kínál, a készülék nyomon követi a kültéri hőmérsékletet és a relatív páratartalmat, a mért értékeket ezután továbbítja a központi egységnek (HmIP-HAP) és a csatlakoztatott Homematic IP eszközöknek, amelyek egy előre meghatározott konfiguráció szerint reagálnak
20 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Home22_34 Termékszám:  HmIP-STHO Gyártó honlapja:
Homematic IP HmIP-STHO - kültéri 20 990 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Homematic IP HmIP-STHO - kültéri

A Homematic IP teljes forradalmat képvisel az intelligens otthonok terén, kompromisszumok nélküli német minőséget, átfogó megoldásokat és széleskörű modularitást kínál az eszközök széleskörű portfóliójával. A kültéri használatra szánt vezeték nélküli hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő (HmIP-STHO) a Homematic IP intelligens otthon rendszer része. A kompakt, időjárásálló érzékelő más Homematic IP eszközökkel együtt széleskörű alkalmazást kínál. A készülék figyeli a kültéri hőmérsékletet és a relatív páratartalmat. A mért értékeket ezután továbbítja a központi egységnek (HmIP-HAP) és a csatlakoztatott Homematic IP eszközöknek, amelyek egy előre meghatározott konfiguráció szerint reagálnak.

A Homematic IP hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő - kültéri - HmIP-STHO főbb jellemzői

  • A készülék kül- és beltéren egyaránt használható vezeték nélküli, kompakt érzékelő, amely - 20 °C és + 55 °C közötti hőmérsékletet és 0 % és 99 % közötti relatív páratartalmat rögzít.
  • A hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő (HmIP-STHO) moduláris felhasználási lehetőségeket kínál a Homematic IP ingyenes mobilalkalmazáson keresztül más Homematic IP termékekkel való összekapcsolástól függően.
  • A vezeték nélküli kommunikáció és az akkumulátoros működés lehetővé teszi, hogy a kültéri környezetben szinte bárhová variálható érzékelőt szerelhessenek fel, az érzékelő használható a légkezelő rendszer vezérlésére, légkondicionálás vagy párátlanítás vezérlésére, az alacsony hőmérséklet szabályozására és kezelésére, például üvegházakban, télikertekben, hűtött dobozokban, pincékben valamint az okosotthoni rendszer egyéb automatizálási folyamataihoz, különböző típusú forgatókönyvek beállítására a hőmérsékleti és páratartalmi viszonyoktól függően
  • Az IP44 fröccsenésálló kialakítás és a - 20 °C és + 55 °C közötti működési hőmérséklet-tartomány a legmostohább körülmények között is megbízható működést biztosít.
  • A mobilalkalmazás lehetővé teszi az azonnali reagálást az intelligens otthoni rendszer üzeneteire és riasztásaira, és az összes Homematic IP eszközt összekapcsolja egy ingyenes, korlátlan felhőn keresztül, lehetővé téve a rendszer beállítását és vezérlését a világ bármely pontjáról, a fontos információk átvitelét, a szoftver és firmware frissítését, valamint a Homematic IP alkalmazásból a konfigurációs és működési parancsok továbbítását az egyes intelligens otthoni eszközöknek.
  • Minden mért értéket a központi egységen (HmIP-HAP) keresztül ciklikusan továbbítanak a Homematic IP intelligens mobilalkalmazásra, így egyidejűleg lehetővé válik az épület távfelügyelete és egyéni vezérlése az aktuális hőmérsékleti és páratartalmi viszonyoktól függően, egyszerűen az okostelefon képernyőjére pillantva az alkalmazásban a felhasználó valós és átfogó információt kap a helyi mért értékekről.
  • 2 AA cserélhető akkumulátor lehetővé teszi az alacsony karbantartási igényű működést, és rendkívül hosszú, akár 5 évig tartó működést biztosít; amikor az akkumulátor kapacitása a minimumra csökken, a Homematic IP alkalmazás értesíti a felhasználót.
  • A hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő (HmIP-STHO) kompakt méretének és elemes működésének köszönhetően egyszerű, vezeték nélküli telepítést tesz lehetővé, és természetesen tartalmazza a szerelési anyagokat (tiplik, csavarok).
  • Ideális sokoldalúan használható otthonokban, irodákban, üzletekben, egészségügyi intézményekben stb.

A csomag tartalma

  • 1 × Hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő - kültéren
  • 2 × alkáli AA elem
  • Szerelési anyag
  • Használati utasítás

Paraméterek

Széria:Homematic IP
Autonóm:Nem (HmIP-HAP központi egység szükséges)
Tápegység:3 × 1,5V LR6 / Mignon / AA
Fogyasztás:30 mA max.
Akkumulátor élettartama: 5 év (normál esetben)
A védettség foka:IP44
Üzemi hőmérséklet:- 20 és +55 °C között
Mérhető hőmérsékleti tartomány:- 20 és +55 °C között
Mérhető páratartalom tartomány:099%-ig
Méretek (szé × ma × ho): 82 × 59 × 41 mm
A csomag méretei:122 × 112 × 48 mm
Tömeg: 100 g (elemekkel együtt)
Súly csomagolással együtt:179,8 g
Működési frekvencia: 868.3MHz, 869.525MHz
Vezeték nélküli hatótávolság (nyílt térben): 220 m

Paraméterek

Összehasonlít
Használat
Időjárás figyelés Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Jelzőrendszer típusa
Hőmérséklet, Páratartalom Kész!
Elem típusa
AA Kész!

Használat

Használat
Időjárás figyelés Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa
Hőmérséklet, Páratartalom Kész!

Akkumulátor

Elem típusa
AA Kész!
Elemek száma
2 db Kész!

Elhelyezés

Rendeltetés
Kültéri, Beltéri Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homematic IP HmIP-STHO - kültéri Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homematic IP Senzor teploty a vlhkosti - venkovní - HmIP-STHO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Homematic IP Senzor teploty a vlhkosti – vonkajší – HmIP-STHO.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ