Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Rapture ANACONDA fekete

Termékkatalógus
Rapture ANACONDA fekete
4,8 36 értékelés
Gamer egér - vezetékes, Pixart PMW3325 optikai érzékelő, DPI 10000-ig, válaszidő 1 ms, követési sebesség 100 IPS, Gyorsulás 20G, képkocka sebesség 5200 fps, RGB háttérvilágítás, cserélhető oldalsó burkolatok, bal oldali borítás 3 gomb (előre, visszafelé, művelet gomb) vagy 9 gomb, MMO játékosok számára alkalmas, 2 jobb oldali fedelet az egér alakjának beállításához, 8 vagy 14 programozható gomb, Kailh GM 4.0 kapcsolók (fő gombok), élettartam akár 60 mérföld kattintások, Kailh kapcsolók (oldalsó gombok), élettartam akár 5 mil. kattintás, Teflon csúszdák, Plug & Play, kábel hossza 1,8 m, fonott kábel, egér súlya 130 g, USB-A csatlakozó, szoftver (DPI módosítása, háttérvilágítás, makrók)
Szuper ár
10 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  RPTGM004a Termékszám:  RPT-GMDA3325RB
Rapture ANACONDA fekete 10 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

15 710 Ft
Szett megvásárlása
15 780 Ft
Szett megvásárlása
15 430 Ft
Szett megvásárlása

Rapture ANACONDA fekete

RAPTURE ANACONDA GAMER EGÉRA tökéletes MMO fegyver! 

A Rapture ANACONDA csúcskategóriás gamer egér kifejezetten MMO-játékosok számára készült. Tehát ha a kedvenc játékod a World of Warcraft, a Lost Ark, a Black Desert Online, az Elder Scrolls Online, a Final Fantasy XIV és más MMO-k, akkor ez az egér biztosan nem hiányozhat az arzenálodból. Rengeteg hasznos funkció vár rád, többek között a nagy teljesítményű PixArt PMW3325 optikai érzékelő, a cserélhető oldalsó borítások, ateflon csúszkák és a stílusos, változtatható RGB háttérvilágítás, amellyel testre szabhatod a Rapture ANACONDA egeret. Az egér tömege 130 gramm, és mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy a könnyű beállításhoz saját szoftverrel rendelkezik, amely itt letölthető

Rapture ANACONDA fekete
Rapture ANACONDA fekete

MŰSZAKI ADATOK

Rapture ANACONDA

PixArt PMW3325

optikai érzékelő

800-10 000 DPI

érzékenység

1 ms

válaszidő

1 000 MHz

POLLING RATE

20G

GYORSULÁS

100 IPS

TRACKING SPEED

5 200 fps

FRAME RATE

Kailh GM 4.0

KAPCSOLÓK

8 vagy 14

GOMBOK

65 ± 10 g

nyomóerő

MIVEL LEP MEG A RAPTURE ANACONDA GAMER EGÉR?

MIRE SZÁMÍTHATSZ?

Rapture ANACONDA fekete

PIXART PMW3325 ÉRZÉKELŐRendkívül pontos és gyors

A Rapture ANACONDA egeret egy csúcskategóriás, ultragyors és hihetetlenül pontos PixArt PMW3325 optikai érzékelővel szerelték fel, amely

az egér mozgásának maximális irányítása érdekében

800 és 5000 DPI között állítható érzékenységgel rendelkezik. A DPI-t az igényeid szerint könnyedén beállíthatod az erre a célra szánt gomb vagy a mellékelt intuitív szoftver segítségével, amely többek között az egér érzékenységének 10 000 DPI-ig történő növelését is lehetővé teszi. Minden DPI-szinthez más-más színű háttérvilágítás tartozik - 800 (piros), 1600 (zöld), 2400 (kék), 3600 (narancssárga), 5000 (magenta) és 10 000(fehér). Ezzel a precíz érzékelővel a győzelmi esélyeid jelentősen megnőnek!

MINDEN SZEMPONTBÓL TÖKÉLETESKönnyű út a győzelemhez

A PixArt PMW3325 optikai érzékelő semmilyen körülmények között nem hagy cserben, és minden mozdulatod tökéletesen leköveti a játéktérben. Pontosan rögzíti a gyorsulást akár 20G-ig, és a nagyon gyors mozdulatokat is gond nélkül kezeli. Követési sebesség - A Tracking Speed eléri a 100 IPS-t (inches per second), és az érzékelő másodpercenként akár 254 cm távolságot is megbízhatóan regisztrál, így nem korlátozza gamerkészségeid, és a Rapture ANACONDA egér biztosan nem akadályoz majd a játékban. Az 1000 Hz-es Polling rate biztosítja a számítógép és egér közti gyors kommunikációt.

Rapture ANACONDA fekete
Rapture ANACONDA fekete

CSERÉLHETŐ OLDALSÓ BORÍTÁSOKEgy igazán rugalmas MMO egér

A csomag két cserélhető, bal oldali borítást is tartalmaz, egyenként három vezérlőgombbal (előre/hátra/háromszoros kattintás), valamint egy MMO borítást kilenc programozható gombbal. Az egér jobb oldala is testre szabható. Két cserélhető, eltérő formájú, jobb oldali borítással testre szabható az egér végleges megjelenése és ergonómiája. A borítások egymással kombinálhatók, így a Rapture ANACONDA gamer egér tökéletesenilleszkedik majd a tenyérbe, miközben elérheted az összes kapcsolót, amire csak szükséged lehet.

KAILH GM 4.0 KAPCSOLÓKElpusztíthatatlan gombok

Egy gamer egérnek csúcsminőségű mechanikus kialakítással, nagyfokú tartóssággal, megbízhatósággal és hosszú élettartammal kell rendelkeznie. Ezért a Rapture ANACONDA a bal és jobb gombokon Kailh GM 4.0 továbbfejlesztett kapcsolókkal rendelkezik, amelyeket hihetetlen számú, több mint 60 millió kattintásra terveztek. A többi gomb (Kailh GM 3.0) könnyedén kibír 3 millió kattintást, a görgő (Huano) pedig 5 millió kattintásigtart. A rendkívül tartós és megbízható kialakítású Rapture ANACONDA gamer egér készen áll, hogy a játék hevében se okozzon csalódást.

Rapture ANACONDA fekete
Rapture ANACONDA fekete

KÖNNYEN TESTRESZABHATÓAkár 14 programozható gomb

A szoftver használatával (letölthető itt), nemcsak a DPI-értéket szabhatod testre, hanem makrókat is rendelhetsz akár 14 gombhoz (a választott bal oldali borítástól függően), beállíthatod a háttérvilágítást, vagy belevághatsz a fejlett egéroptimalizálásba. Az RGB háttérvilágítással a Rapture ANACONDA egér tökéletesen illik majd a gamer felszerelésedhez. A telepítés Plug & Play - csak csatlakoztasd az egeret a számítógép egy szabad USB-csatlakozójához! Nincsszükség hosszadalmas beállításra vagy illesztőprogram telepítésére - az egér másodpercek alatt használatra és játékra kész. A fonott USB kábel hossza 1,8 méter.

KÉNYELMES ÉS ERGONOMIKUSTökéletesen illik a kezedbe

Az egeret úgy tervezték, hogy maximális kényelmet nyújtson még akkor is, ha órákon át csatázol. A Rapture ANACONDA természetes ergonomikus formájú, és tökéletesen illeszkedik bármelyik kézbe, ráadásul két cserélhető, különböző formájú oldalsó borítással testre is szabhatod. Az egeret nemcsak játékra használhatod, hanemrendszeres irodai munkához vagy video- és grafikai szerkesztéshez is. A gombok a megszokott helyükön vannak, így ott találod őket, ahol megszoktad. A kellemes, csúszásmentes felület minden helyzetben stabil és biztonságos fogást tesz lehetővé. A teflon talpak nagyszerű mozgásélményt nyújtanak a játékhoz és az alkalmi számítógépes munkához.

Rapture ANACONDA fekete


Paraméterek

Interfész
USB Kész!
Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!
Kompatibilitás
Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11 Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Kompatibilitás

Kompatibilitás
Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11 Kész!

Érzékelő

Érzékenység
10 000 DPI Kész!
Válaszidő
1 ms Kész!
Szenzortípus
Pixart PMW 3325 Kész!

Méret & súly

Szélesség
6,95 cm Kész!
Magasság
4 cm Kész!
Mélység
12,7 cm Kész!
Tömeg
130 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rapture ANACONDA fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rapture ANACONDA černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rapture ANACONDA čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rapture ANACONDA schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rapture ANACONDA schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ