Shop roku Shop roku

Jabra Elite 3 Active fekete

Termékkatalógus
Jabra Elite 3 Active fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, aptX és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx5 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 6 mm-es hangszóró, 24 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+18 óra)
Kód:  JAB1070b3e Termékszám:  100-91420000-60 Gyártó honlapja:

Jabra Elite 3 Active fekete


Hihetetlenül kényelmes és rendkívül tartós fülhallgató

Ne köss kompromisszumokat, és szerezz be olyan vezeték nélküli fülhallgatót, amely minőségi hangzásával, stílusos és ergonomikus kialakításával, hosszú akkumulátor-üzemidejével, az aktív zajszűréssel (ANC) és a stabil Bluetooth-kapcsolattal kiemelkedik a többi közül! A Jabra Elite 3 Active vezeték nélküli fülhallgatóval a beépített mikrofonoknak köszönhetően telefonhívásokat is fogadhatsz, vagy az Alexa hangasszisztenst is használhatod. A Jabra Elite 3 Active akár 6 órán át is bírja a folyamatos lejátszást, a mellékelt töltőtáskával együtt pedig akár 24 órányi üzemidőt is élvezhetsz. És ha ez nem volna elég, egy praktikus gyorstöltési funkció is rendelkezésedre áll - mindössze 10 perc töltéssel akár egy órányi üzemidőt nyerhetsz.

A Jabra Elite 3 Active hangzását a saját ízlésedre szabhatod

A tökéletes hangélményt a 6 mm-es meghajtók biztosítják, amelyek gazdag és tiszta hangzást garantálnak markáns basszusokkal. A Jabra Elite 3 Active fülhallgatót aktív zajszűréssel (ANC) is felvértezték, amely gombnyomásra blokkolja a zavaró hangokat.  Így teljesen elmerülhetsz a zenében, és élvezhetsz minden egyes hangot, akár az edzőteremben edzel, akár a villamoson utazol. További előnye a hangoptimalizálási lehetőségek széles skálája az intuitív Jabra Sound+ alkalmazáson keresztül, ahol nemcsak az equalizer, hanem az ANC, a HearThrough és még sok más funkció beállítása is elvégezhető.

Az intelligens technológia révén tudhatod, mi történik körülötted

Az aktív zajszűréssel (ANC) teljesen elzárhatod magad a külvilágtól. Az intuitív HearThrough technológiának hála azonban úgy kommunikálhatsz a környezeteddel, mintha a Jabra Elite 3 Active nem is lenne a füledben. Ez a technológia a fülhallgatóba épített mikrofonoknak köszönhetően hallja, mi történik körülötted - akár kávét is rendelhetsz anélkül, hogy kivennéd a fülhallgatót a füledből.

Kezeld kényelmesen a telefonhívásokat a Jabra Elite 3 Active vezeték nélküli fülhallgatóval!

A fülhallgatóval a telefonhívásokat is  zökkenőmentesen lebonyolíthatod, és nem kell egy csendes sarkot keresned, hogy zavartalanul beszélgethess. A Jabra Elite 3 Active vezeték nélküli fülhallgató négy mikrofonnal rendelkezik. Így beszélgetőtársad gond nélkül hallhat, és a hangját sem kell felemelnie. Ha szeretnéd, mindent hallhatsz, ami körülötted történik. Azt is megteheted, hogy csak az egyik fülhallgatót használod mono üzemmódban, miközben a másik a mágneses tokban töltődik.



Stabil és gyors kapcsolat Bluetooth 5.2-n keresztül

Csatlakoztasd a Jabra Elite 3 Active fülhallgatót okoseszközödhöz Bluetooth 5.2 segítségével! Ez stabil és kiváló minőségű hangátvitelt biztosít, így nem maradsz le egyetlen hangról sem. A Jabra Elite 3 Active az Amazon Alexa hangasszisztenssel is kompatibilis. Könnyen megtudhatsz bármilyen információt, csak meg kell kérdezned. Ugyanilyen egyszerűen a Spotify-ról is kereshetsz magadnak zenét. Eszközeid a Google Fast Pair segítségével könnyedén párosíthatod.

Elegáns és tartós kialakítás, valamint tökéletes illeszkedés

Ez a vezeték nélküli fülhallgató elegáns, dán stílusával, minőségi kivitelezésével és nagyszerű ergonómiájával bárki tetszését elnyeri. Ennek köszönhetően a fülhallgató nem csak jól néz ki, de kényelmesen is illeszkedik a füledbe. A Jabra Elite 3 Active vezeték nélküli fülhallgatóval élmény lesz zenét, podcastokat vagy hangoskönyveket hallgatni. Ha a szabadban használod, és utolér az eső, akkor se ess kétségbe! A Jabra Elite 3 Active az IP55-ös besorolásnak köszönhetően (por- és fröccsenő víz elleni védelem) ellenáll a zord körülményeknek.

A Jabra Elite 3 Active vezeték nélküli fülhallgató főbb jellemzői

  • A Jabra Elite 3 Active a Bluetooth 5.2 vezeték nélküli technológia segítségével csatlakoztatható a készülékekhez
  • Aktív zajszűrés (ANC) 
  • A vezeték nélküli fülhallgató 6 mm-es hangszórókkal rendelkezik, amelyek kiválóak a tiszta hangvisszaadásban
  • Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a fülhallgató kényelmesen illeszkedik a fülbe, és kizárja a környezeti zajokat
  • Mindenkét fülhallgató négy beépített mikrofonnal rendelkezik az egyszerű kihangosításhoz, a hangalapú asszisztens használatához és a HearThrough funkcióhoz
  • A fülhallgató akkumulátora akár 6 órányi üzemidőt garantál, a mágneses töltőtáska pedig 3 teljes töltéshez elegendő energiát biztosít (összesen 24 óra)
  • A Jabra Sound+ alkalmazásban testre szabhatod a fülhallgató paramétereit, hogy még jobb hangélményben lehessen részed
  • Az intuitív HearThrough technológia lehetővé teszi, hogy kommunikálj a környezeteddel
  • A fülhallgató az IP55 besorolásnak köszönhetően esőálló

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Kialakítás
Hallójárathoz illeszkedő (earbuds) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárathoz illeszkedő (earbuds) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.2 Kész!
Támogatott kodekek
aptX, SBC Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Hangszóró mérete
6 mm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
24 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató)
6 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (tok)
18 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C, Tokban Kész!

Tömeg

Tömeg
47 g Kész!

Fejhallgatók típusa

Fejhallgatók száma
2 (stereo) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Jabra Elite 3 Active fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jabra Elite 3 Active černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Jabra Elite 3 Active, čierne.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ