30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

AKAI Pro MIDI mix

Termékkatalógus
AKAI Pro MIDI mix
5 2 értékelés
MIDI kontroller - univerzális DAW kontroller, USB/MIDI, 24 potméter/3db csatornánként, 8 gomb mindkét bankban: némítás/solo/felvétel funkció, az Ableton Live Lite szoftver ingyenes tartozék
38 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AKI005a Termékszám:  CAKA030 Gyártó honlapja:

AKAI Pro MIDI mix

Helyezze zenei teljesítményét magasabb szintre! Ennek a forradalmi MIDI kontrollernek a segítségével könnyedén hozhat létre hangsávokat. Az eddig gyakorlat az volt, hogy előbb a mixet kellett elkészíteni, beleértve a mixet alkotó egyes rétegeket is. Csak ez után helyezhette át a mixet a DAW-ba. Ennek következtében jelentős időrendbeli eltérés volt az egyes sample-k elkészítése és felhasználása között. Hála az AKAI MIDI mix kontrollernek, ez a hálatlan feladat véget ér! Az eszköz segítségével egyetlen gombnyomással, azonnal elküldheti a mixet a digitális állomásra. Bármilyen szerkesztési művelet real-time kivitelezhető, vagyis, a felvétel készítésével egy időben.

Legfontosabb jellemzői

  • Univerzális mix bármilyen DAW irányításához
  • 8 különálló fader, egy fő fader
  • 24 potméter, 3 potméter/csatorna
  • 8 gomb mindkét bankban: némítás/solo/felvétel funkció
  • MIDImix DAW funkció aktiválása egyetlen gombbal
  • Az Ableton Live Lite szoftver ingyenes tartozék
  • Kompakt kialakítás

Minden téren tökéletes

Az AKAI MIDMIX egyesíti a nagy teljesítményű keverőt a 8 különálló faderrel és az 1 fő faderrel. Nem hiányzik a 24 darab forgatógomb sem, három darab potméter tartozik egy adott csatornához. Ennek eredményeképp az eszköz elegendő zenei rugalmasságot biztosít ahhoz, hogy a zenével kapcsolatos ötletei valósággá váljanak, pontosan úgy, ahogy az adott pillanatban az eszébe jutnak.

Szerkezetét tekintve, főképp az állandóan úton lévő zenekészítők számára a legmegfelelőbb. A MIDIMIX kompakt méreteinek hála nem jelent felesleges terhet. Biztosan megörvendezteti majd a szívét a számos, intuitívan irányítható vezérlő, és a valóban széles körű csatlakozási lehetőség, melynek köszönhetően Ön gond nélkül csatlakozhat a legnépszerűbb digitális állomásokhoz.

Paraméterek

Összehasonlít
MIDI
USB Kész!
USB MIDI
USB to Host Kész!
Szélesség
239 mm Kész!
Mélység
201 mm Kész!

MIDI

MIDI
USB Kész!
USB MIDI
USB to Host Kész!

Méretek

Szélesség
239 mm Kész!
Mélység
201 mm Kész!
Magasság
30 mm Kész!
Tömeg
0,7 kg Kész!

Tulajdonságok

Mellékelt szoftver
igen Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AKAI Pro MIDI mix Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKAI Pro MIDI mix. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AKAI Pro MIDI mix. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKAI Pro MIDI mix.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ