Shop roku 30 dnů na vrácení

Glucadent + fogkrém

Termékkatalógus
Glucadent + fogkrém
5 1 értékelés
Fogkrém - ínyvédelem, fogszuvasodás elleni védelem, fogágybetegség ellen, érzékeny fogakra, űrtartalma 95 ml - 19 894,74 Ft/1 l
1 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  K2PGLUK504 Termékszám:  2721117
Glucadent + fogkrém 1 890 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Glucadent + fogkrém

Tiszta cseh orvosi fogkrém. Fogkrém, amely hatékony anyagkombinációt tartalmaz ínyvérzési problémák és kezdeti parodontitisz kezelésére.

Összetétel

Az alumínium-laktátnak összehúzó hatása van. A béta-glukán védi a szájüreg nyálkahártyáját. A zsályaolaj segíti a vérző íny csökkentését, tanninjainak zsugorító hatása van, és megvédi az ínyeket a káros baktériumoktól. A csillagánizs olaj frissíti a lélegzetet és eltávolítja a halitózist (rossz lehelet). A xilit egy természetes édesítőszer, amelyet baktériumok nem emésztnek fel, tehát nem növeli a szájban a pH-t, és nem járul hozzá a szerves savak kialakulásához. Ez segít megvédeni a fogakat a fogszuvasodástól és csökkenti a fogplakk képződését (baktériumtelepek biofilmeje a zománcon). A fogkrém egy másik alkotóeleme, a nátrium-fluorid, kikeményíti a fogzománcot, és így csökkenti a fogszuvasodás kialakulását.

Hatás

KLINIKÁLISAN HATÁROZOTT: összehúzó, antimikrobiális, gyulladáscsökkentő, csökkenti az ínyvérzést. Az alumínium-laktát, béta-glükán, illóolajok és xilit kombinációjával ellátott fogkrém alkalmas az ínyvérzés problémáira és a parodontitisz kezdeti stádiumára. Csökkenti a fogszuvasodás kialakulását.

Értesítés

Az ínyvérzés nem mindig fájdalmas. Ez csak akkor jelenik meg, ha fogmosást végez, vagy bizonyos ételeket eszik. A fogak és az interdentális terek alapos mechanikus tisztítása általában elmúlik. A krónikus vérzéses íny periodontitiszt (periodontitiszt) okozhat. Ezek a parodontális betegségek ezután súlyosabb betegségeket eredményezhetnek. Ezért tanácsos megelőzni őket.

Nátrium-fluoridot (1000 ppm fluorid) tartalmaz. Tárolás: gyermekektől elzárva, szárazon, szorosan lezárva, 15-25 ° C hőmérsékleten, fénytől védve. Tartalom: 95 g

„>

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Glucadent + fogkrém Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Glucadent+ zubní pasta 95g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Glucadent + zubná pasta.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ