Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

SHISEIDO Mascara Set

Termékkatalógus
SHISEIDO Mascara Set
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: szempillaspirál és rúzs
10 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSDS1867 Termékszám:  3423222069346
SHISEIDO Mascara Set 10 390 Ft Utolsó 2 termék a raktáron
Vásárlás

SHISEIDO Mascara Set

Ez a kozmetikai készlet az egyik legrégebbi kozmetikai cég, a SHISEIDO alaptermékeit tartalmazza. A készlet tartalmazza a Controlled Chaos MascaraInk szempillaspirált, amely több réteg felvitele ellenére is természetes megjelenést garantál csomósodás és ragadós szempillák nélkül. A Shiseido Ginza Tokyo Controlled Chaos szettet egy mini, modern, matt púderes rúzs egészíti ki, amely nem száradó formulájának köszönhetően teljes fedést biztosít. A Modern Matte Powder Lipstick rúzslágy púderes fényezéssel akár 8 órán át tartés gömb alakú pigmenteket tartalmaz, amelyek elfedik az ajak területén lévő tökéletlenségeket. A SHISEIDO Controlled Chaos MascaraInk ajándékcsomag minden nőnek örömet okoz.

A SHISEIDO Ginza Ginza Tokyo Controlled Chaos MascaraInk ajándékcsomag főbb jellemzői

  • A készlet alapvető szépségápolási termékeket tartalmaz - fekete szempillaspirált és piros rúzst
  • A Controlled Chaos MascaraInk szempillaspirál biztosítja a természetes megjelenést csomósodás nélkül
  • A mini modern matt púder rúzst Tokió vibráló éjszakai élete inspirálta.
  • A Modern Matte Powder Lipstick rúzs akár 8 órán át is kitart
  • A SHISEIDO Ginza Tokyo Controlled Chaos MascaraInk ajándék kozmetikai készlet örömet okoz minden nőnek

SHISEIDO Controlled Chaos MascaraInk szempillaspirál

Ha a szempilláidnak abszolút szükségük van rásegítésre volumen tekintetében, próbáld ki a SHISEIDO szempillaspirált. Egy laboratóriumi vizsgálat szerint a Controlled Chaos MascaraInk akár 250%-kal több szempillát varázsol, és akár 47%-kal hosszabbítja a szempillákat. Ez merész és kihagyhatatlan szempillákat eredményez. A hajlékony szempillaspirál kefe sörtéi biztosítják a pontos felvitelt. A szempillaspirál egész élettartama alatt megőrzi alakját és integritását. A SHISEIDO Controlled Chaos rétegezhető anélkül, hogycsíkokat hozna létre, vagy összeragasztaná a szempillákat. A szempillaspirál nem maszatolódik el, és akár 24 órán át is kitartanak a göndörített szempillák, anélkül, hogy megtörnének. Könnyű formulájának köszönhetően a SHISEIDO Controlled Chaos MascaraInk nem nehezíti el feleslegesen a szempillákat, és természetes megjelenést kölcsönöz nekik.

Az ASHISEIDO Controlled Chaos Mascaraink Set tartalma:
SHISEIDO Controlled Chaos MascaraInk szempillaspirál fekete árnyalat 11,5 ml
Modern Matte Powder Lipstick 2,5 g


Összetétel

Szempillaspirál: VÍZ (AQUA/EAU)・ VAS-OXIDOK (CI 77499)・ SZINTETIKUS MÉHVIASZ・PARAFFIN・PALMITINSAV・SZTEARINSAV・BUTILÉNGLIKOL・ SZEJÁLHATÁS GUMI・PROLAMINAFÖLDATHERA CANICCIA SEYAL GUMI・PROLAMINAFÖLD /CIRE DE CARNAUBA)・VP/EKOZÉN KOPOLIMER・FENOXIETANOL・ETILHEXILGLICERIN・POLIGLICERIN・POLIGLICERIN-2 IZOSZTEARÁT/DIMER-DILINOLEÁT KOPOLIMER・SIMTRIMONDSIA CHINENSIS (JOJOBIASEYDRY)SEDIHA

Rúzs: csillám ・ dimetikon ・ neopentilglikol dicaPrint ・ polietilén ・ diizosztearil-malát ・ szintetikus fluoroflogpisz ・ titán-dioxid (CI 77891) CI 77491) ・ trimetilolpropan O42 9 vas-klorid (O42 9)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SHISEIDO Mascara Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SHISEIDO Mascara Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SHISEIDO Mascara Set.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ