30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony UBP-X800M2

Termékkatalógus
Sony UBP-X800M2
4,7 9 értékelés
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVI, HEVC, JPEG, MKV, Mov, MP4, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, mpg, TS, VOB, VP6, VP8, VP9, VRO, WMV és XviD, bluetooth, HDMI, koaxális audió kimenet, WiFi és wireless LAN
125 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GS505k1 Termékszám:  UBPX800M2B.EC1 Gyártó honlapja:

Sony UBP-X800M2

Mozi az otthonodban

Az UBP-X800M2 Ultra HD Blu-Ray lejátszó számos új technológiával rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a legjobb minőségű filmek élvezetét otthonod kényelmében, és úgy érzed majd, mintha moziban lennél. A 4K UHD kiváló képminőséget nyújt, a Dolby Atmos® és a DTS: X pedig tökéletes hangminőséget biztosít. A SonyUBP-X800M2 Ultra HD Blu-Ray lejátszót Bluetooth-on keresztül más eszközökhöz is csatlakoztathatod, valamint csatlakozhatsz az internethez.

Sony UBP-X800M2 Ultra HD

Növeld a felbontást 4K-ra

Az előkelő funkció lehetővé teszi, hogy még a legkisebb részleteket is láthasd, lenyűgöző 4K minőségben.

Sony UBP-X800M2 Ultra HD

Tökéletes hangzás

A DSEE HX upscaling segítségével kiváló nagy felbontású hangzás élvezhető.

Sony UBP-X800M2 Ultra HD

Széleskörű kapcsolódási lehetőségek

A Blue-Ray lejátszót két HDMI-csatlakozóval lehet csatlakoztatni: egyiket az audiohoz másikat a videóhoz. Használhatsz USB portot, digitális koaxiális kimenetet, LAN-t, vagy közvetlenül csatlakozhatsz a Wi-Fi hálózathoz.

A kép, amely még közelebb áll a valósághoz

Bármit is teszel, teljesen biztos lehetsz abban, hogy a kiváló képminőségnek köszönhetően egyszer és mindenkorra el leszel varázsolva. Az UBP-X800M2 Ultra HD Blu-Ray lejátszó sokkal részletesebben jelenít meg mindent, mint valaha.

Sony UBP-X800M2 Ultra HD

HDR10

A HDR10 jellel akár 100-szor nagyobb fényerőt érhetsz el, mint a hagyományos SDR-rel. A HDR10 készülékkel a maximális fényerő megnő, de a fekete részletes és mély marad.

Sony UBP-X800M2 Ultra HD

DOLBY VISION

Még sötétebb feketék, élénkebb színek - mindezt a DOLBY VISION technológiával. Ez megkönnyíti olyan vonzó minőség elérését, amelyet általában csak moziban tapasztalhatsz.

Sony UBP-X800M2 Ultra HD

Hibrid-Log Gamma

A magas és a szokásos dinamikus tartomány egyetlen videojelbe van kombinálva, amelyet SDR-jelként (SDR-formátumú képernyőkön) vagy HDR-jelként lehet lejátszani az ezzel a formátummal kompatibilis képernyőkön.

Hűségesen megjelenített színek

Az új BT.2020 színtér támogatásával sokkal szélesebb színpalettát érhetsz el, mint a hagyományos TV jelnél. A Sony UBP-X800M2 Ultra HD Blu-Ray lejátszóval gyönyörűen telített és reális színeket fogsz látni.

Jobb kép bármilyen képernyőn

Lehet, hogy a TV-den nincs HDR, de az egyedi formátumkonverziós funkcióval a Sony UBP-X800M2 Ultra HD Blu-Ray lejátszó ezt megoldja a számodra. Tehát a tévékészülékének pillanatnyi SDR-je lehet, és élvezheted a tökéletes képminőséget az összes részlettel.

Vallási hang a Dolby Atmos® és a DTS: X segítségével

A fentiaudio kodekek a mozi audioberendezéseinek általános és népszerű része a világ minden táján. Ez biztosítja a lehető legjobb hangminőséget. Az összes hang egyértelműen és tisztán hallható, ami tovább javítja a megtekintési élményt.

A Blue-Ray javítja a hangot

A DSEE HX frissítése javítja az mp3 és más tömörített zenefájlok frekvenciáját és dinamikus tartományát. Minden átalakul majdnem nagyfelbontásúvá, így élvezheted a teljes hallgatási élményt.

Megerősített és szilárd alváz

A szilárd felépítés kiküszöböli még a kisebb rezgéseket és a hatékony elektromos árnyékolást is lehetővé teszi, így bizalommal élvezheted a nagyszerű hangot és a nagyszerű képeket.

A Blue-Ray lejátszó hűtése

A hűtőborda és a meghajtó kiváló minőségű anyagokból készül, hogy jobb kép- és hangminőséget biztosítsanak. Nem kell aggódnod a mozimaratonok miatt, mivel a Sony Blue-Ray lejátszónak olyan minőségi hűtője van, amely hosszú ideig tart.

Bármit lejátszik

A Sony UBP-X800M2 Ultra HD Blu-Ray lejátszó nemcsak kiváló minőségű tartalommal rendelkező lemezek lejátszására szolgál, hanem szinte bármit képes lejátszani. A lejátszó szinte minden nagyfelbontású audio- és videoformátumot képes kezelni, és nem probléma számos népszerű streaming szolgáltatást sem lejátszani.

Csatlakoztasd kedvenc fejhallgatódat

A Sony UBP-X800M2 Ultra HD Blu-ray lejátszó Bluetooth technológiával rendelkezik, amellyel például csatlakoztathatod a lejátszót vezeték nélküli fejhallgatóhoz, és bármilyen vetítést maximálisan magadban élvezhetsz - ha úgy szeretnéd.

Egyidejű hangátvitel

A HDMI-kábel és a Bluetooth egyidejűleg továbbítja a hangot. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a Sony Blue-Ray lejátszója HDMI-kábellel és Bluetooth vezeték nélküli hangszóróval továbbítja a tv-készülék hangját.


Paraméterek

Lejátszó típusa
Asztali Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás Kész!
Támogatott média
Blu-ray, CD, DVD Kész!
Interfész
Bluetooth, HDMI, Koaxális audió kimenet, WiFi, Wireless LAN Kész!
Videó formátumok
AVI, HEVC, JPEG, MKV, Mov, MP4, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, mpg, TS, VOB, VP6, VP8, VP9, VRO, WMV, XviD Kész!

Típus

Lejátszó típusa
Asztali Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Automatikus kikapcsolás Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Támogatott média
Blu-ray, CD, DVD Kész!
Interfész
Bluetooth, HDMI, Koaxális audió kimenet, WiFi, Wireless LAN Kész!
Videó formátumok
AVI, HEVC, JPEG, MKV, Mov, MP4, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, mpg, TS, VOB, VP6, VP8, VP9, VRO, WMV, XviD Kész!
Audió formátumok
AAC, ALAC, Dolby Digital, DSD, DSF, FLAC, LPCM, Monkey's Audio, MP3, WAV, WMA Kész!

Méret & súly

Szélesség
430 mm Kész!
Magasság
50 mm Kész!
Mélység
265 mm Kész!
Tömeg
3,8 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Összes videólejátszó
» Összes Blu-ray lejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

T.Alza! A Sony magyar márkaképviseleten ,hivatalos Sony boltban a jelzett Sony UBP-X800MII 5 év garanciával is 110000Ft Várható,hogy az Alza kínálatában ami most 150000Ft az lemenjen akár 2 év garanciával 80000Ft alá?

Kérdések és válaszok: Sony UBP-X800M2
Kiegészítők: Sony UBP-X800M2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony UBP-X800M2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony UBP-X800M2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony UBP-X800M2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony UBP-X800M2.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ