Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Apexel 100X Mobile phone holder Microscope Lens with LED Light & CPL filter

Termékkatalógus
Apexel 100X Mobile phone holder Microscope Lens with LED Light & CPL filter
3,0 2 értékelés
Telefon objektív - kompatibilis a piacon kapható szinte valamennyi mobiltelefonnal, 100×-os nagyítás, 6× LED fény, fókusztávolság 12,5 mm, fókuszálás 5,5-7 mm, az akkumulátor kapacitása 50 mAh, töltés USB-C-n keresztül
11 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  APEXa25 Termékszám:  APL-MS009
Apexel 100X Mobile phone holder Microscope Lens with LED Light & CPL filter 11 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Apexel 100X Mobile phone holder Microscope Lens with LED Light & CPL filter

Szereted figyelni a körülöttünk lévő miniatűr világot? Ebben az esetben szerezd be az Apexel 100X Mobile phone holder Microscope Lens with LED Light & CPL filter telefon objektívet. 100-szoros nagyítással büszkélkedhet. Megfigyelésre, de fényképek vagy videók készítésére is alkalmas. A fényesebb kép elérése érdekében LED-világítás is található benne. Az Apexel 100X Mobile phone holder Microscope Lens with LED Light & CPL filter telefon objektív szinte minden piacon kaphatóokostelefonhoz alkalmas. Az objektívet kihúzható klipsz segítségével rögzítsd, hogy felvételkészítés vagy megfigyelés közben ne takard el a képernyőt.


Az Apexel 100X Mobile phone holder Microscope Lens with LED Light & CPL filter telefon objektív legfontosabb jellemzői


  • Az Apexel 100X Mobile phone holder Microscope Lens with LED Light & CPL filter telefon objektív szinte az összes piacon kapható okostelefonhoz alkalmas

  • 100x nagyítással rendelkezik
  • Megfigyelésre, fényképek és videók készítésére is használható
  • LED megvilágítással egészül ki a jobb képek elérése érdekében
  • Az Apexel 100X Mobile phone holder Microscope Lens with LED Light & CPL filter telefon objektív meghosszabbítható klipszel rögzíthető


Apexel lencse azonnali használatra

Az Apexel 100X Mobile phone holder Microscope Lens with LED Light & CPL filter objektív lehetővé teszi, hogy azonnal, alkalmazás nélkül tedd közzé vagy oszd meg képeidet barátaiddal.  Készíts vele nagy felbontású képeket. A többfunkciós Stretch Clip Design különböző márkájú és méretű okostelefonokkal való kompatibilitással büszkélkedhet. Legyen szó egykamerás, kétkamerás, háromkamerás vagy négykamerás készülékről, az Apple és az Android operációs rendszerű okostelefonokhoz egyarántalkalmas. 


6 LED lámpa áll rendelkezésre

A kiváló képek elérése érdekében az Apexel 100X mobiltelefon-tartó mikroszkóp objektív LED-fénnyel és CPL-szűrővel 6 LED-fénnyel van felszerelve. Beépített 3,7 V-os lítium akkumulátorral és USB-C töltéssel büszkélkedhet. Az akkumulátor kapacitása 50 mAh, és elégséges ahhoz, hogy 2-2,5 órán át világítson a képeken. Használhatod beltéri és kültéri felvételek készítéséhez egyaránt. A feltöltés körülbelül 50 percig tart. 

Mezőátmérő:
19,2 - 20,4 mm

Fókusztávolság:
12,5 mm

Fókuszálási tartomány:
5,5 - 7 mm




A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apexel 100X Mobile phone holder Microscope Lens with LED Light & CPL filter. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apexel 100X Mobile phone holder Microscope Lens with LED Light & CPL filter. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apexel 100X Handy-Halterung Mikroskop-Objektiv mit LED-Licht & CPL-Filter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apexel 100X Handy-Halterung Mikroskop-Objektiv mit LED-Licht & CPL-Filter.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ