AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Apexel 200X Mobile Phone Microscope Lens with LED Light & CPL Filter

Termékkatalógus
Apexel 200X Mobile Phone Microscope Lens with LED Light & CPL Filter
3,0 2 értékelés
Telefon objektív - kompatibilis a piacon kapható szinte valamennyi mobiltelefonnal, 200×-os nagyítás, 6× LED fény, 40,6 mm-es gyújtótávolság, 120 mAh kapacitású akkumulátor, USB-C-n keresztül tölthető
13 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  APEXa24 Termékszám:  APL-MS002
Apexel 200X Mobile Phone Microscope Lens with LED Light & CPL Filter 13 590 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

Apexel 200X Mobile Phone Microscope Lens with LED Light & CPL Filter

Szereted figyelni a körülöttünk lévő miniatűr világot? Próbáld ki az Apexel 200X mobiltelefon-mikroszkóp objektívet LED-fénnyel és CPL-szűrővel. Elhozza számodra a különböző vizuális effektusokat, hogy megfigyelhesd a szabad szemmel nem látható világot. Kompakt méretével és mindössze 18 g-os könnyű súlyával szinte biztosan elnyeri mindenki tetszését. A képátvitel azonnal lehetővé válik, anélkül, hogy bármilyen alkalmazásra szükség lenne. Az Apexel 200X Mobile phone microscopelens with LED Light & CPL Filter telefon objektívet tudományos oktatásban, orvosi környezetben, minőségellenőrzéshez vagy barátok között egyaránt kihasználod.

Az Apexel 200X Mobile phone microscope lens with LED Light & CPL Filter telefon objektív legfontosabb jellemzői


  • Az Apexel 200X Mobile phone microscope lens with LED Light & CPL Filter telefon objektív a körülöttünk lévő miniatűr világba vezet be

  • Kompakt méretekkel és kis tömeggel büszkélkedhet
  • A képeket bármilyen alkalmazás nélkül is közzé lehet tenni
  • Alkalmas tudósok, orvosok, minőségellenőrzés és vloggerek számára egyaránt
  • Az Apexel 200X Mobile phone microscope lens with LED Light & CPL Filter telefon objektív kompatibilis a piacon kapható összes hagyományos telefonnal

Az Apexel objektív használata

Az Apexel 200X Mobile phone microscope lens with LED Light & CPL Filter telefon objektív igazán széleskörűen alkalmazható. Hordozható mikroszkópként használható fényképek készítésére, a haj szerkezetének vizsgálatára, ipari termékek, a nyomdaipar vagy a textilipar, az ékszeripar, de akár bélyegek vagy más gyűjtemények vizsgálatára is. Állítható LED-fényekkel rendelkezik, hogy minden felvételen pontos és éles részleteket adjon. Az Apexel 200X Mobile phone microscope lens with LED Light &CPL Filter objektív 1920×1080 felbontású fényképeket készít. 

Értékelni fogod a kiváló felbontást

Az Apexel 200X Mobile phone microscope lens with LED Light & CPL Filter 2 mikronos ultramagas felbontással büszkélkedhet. Látómezeje 5 mm átmérőjű, és 200-szoros nagyítást kínál. Paraméterei a professzionális mikroszkópokéhoz hasonlíthatók. A mindössze 17,5 g-os könnyű súlyának köszönhetően mégis könnyen hordozható. 35 mm-nél kisebb vastagságával lenyűgöz mindenkit, így könnyedén elfér a zsebedben vagy akár a táskádban. Az Apexel 200X Mobile phone microscope lens with LED Light & CPLFilter objektívet csak csatlakoztasd mobiltelefonodhoz, kapcsold be a vakut, és azonnal láthatod a miniatűr világot a képernyődön. A gyártó emellett egy CPL polarizációs szűrőt is hozzáadott, amely hatékonyan megszünteti a tükröződést és visszaállítja a tárgyak valódi színeit.

Méret:
6,8 × 3,5 × 2,8 cm

Egyenértékű gyújtótávolság:
40,6 mm

Kimeneti pupilla átmérő:
1,45 mm

Töltőport:
USB Type-C

Töltési idő:
kb. 1 óra

Akkumulátor működési ideje:
2-4 h


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apexel 200X Mobile phone microscope lens with LED Light & CPL Filter. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apexel 200X Mobile phone microscope lens with LED Light & CPL Filter. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apexel 200X Handy-Mikroskop-Objektiv mit LED-Licht & CPL-Filter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apexel 200X Handy-Mikroskop-Objektiv mit LED-Licht & CPL-Filter.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ