Shop roku Slevy s AP+

SPURTEX® PP Standard Szájmaszk FEKETE - 10 db

Termékkatalógus
SPURTEX® PP Standard Szájmaszk FEKETE - 10 db
Szájmaszk - univerzális méret, anyaga: nanotextília, FFP1 szűrőosztályú, uniszex, 10 darabos kiszerelés
Kód:  SPUR020 Termékszám:  540402018
SPURTEX® PP Standard Szájmaszk FEKETE - 10 db Megszűnt

SPURTEX® PP Standard Szájmaszk FEKETE - 10 db

A SpurTex PP Standard szájmaszk a cseh Spur nanotechnológiai cég terméke és egy rendkívül hatékony védőeszköz. Az ötrétegű, kiemelkedő hatással bíró nano anyagból készült szűrőmembrán bizonyítottan 84%-ban képes felfogni a szubmikronos részecskéket (10 - 400 nm), ami megfelel az FFP2 szűrésnek. Ezáltal ideális a vírusok (80-150 nm), baktériumok, szmog vagy allergének felfogására. Alacsony, 40-85 Pa nyomásállósággal rendelkezik 30 l/min légáramlási sebesség mellett. Ezáltal a szájrész kiemelkedően légáteresztő és a levegő könnyen belélegezhetővé válik. SpurTex PP Standard szájmaszk fekete, fehér és zöld színben készül, készlet szerint szállítjuk, így a szín nem választható. Mindegyik esetben ugyanarról a termékről van szó, amely csak a színében különbözik. 



SpurTex PP Standard Nano szájmaszk, fekete - 10 darab, legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül hatékony védelem a légutak számára. 
  • Az anyaga azok számára alkalmas, akiknek magasabb fokú védelemre van szükségük.
  • A szűrési hatékonyság (BFE) 99,73%. 
  • A SpurTex ötrétegű nano szájmaszk nano anyagból készült és egy rendkívül hatékony szűrőmembránt rejt.
  • Kiszűri a vírusokat (80-150 nm), baktériumokat és allergéneket.
  • A 40-85 Pa alacsony nyomásellenállás könnyű légzést tesz lehetővé. 
  • Az eldobható nano szájmaszk szükség esetén sterilizálható is.
  • A használati környezettől függően a szájmaszkot 3-8 óra elteltével ki kell cserélni.
  • A SpurTex PP Standard szájmaszk formázható széllel rendelkezik az arcformához való tökéletes illeszkedés érdekében.
  • Nem tartalmaz vegyszereket és  boroszilikát mikroszálakat. 
  • 10 darab maszk fekete színben. 

Egyedülálló SpurTex nanoszálas maszkok

A nanoszálak az emberi szem számára láthatatlanok. Akár 1000-szer vékonyabbak, mint egy hajszál. Ennek köszönhetően a szűrőmembrán olyan sűrű, és olyan kis lyukakkal rendelkezik, hogy nem jutnak át baktériumok, vírusok vagy allergének rajta. Ez a rendkívül hatékony mechanikai védelem lehetővé teszi, hogy a SpurTEX nano szájmaszk gyártásához ne legyen szükség vegyszerekre vagy törékeny boroszilikát mikroszálakra, amelyeket a szabványos védőfelszerelésekben használnak, azonban ezek káros hatással lehetnek az ember egészségére. 

A SpurtTex eldobható nano szájmaszk szükség esetén sterilizálható 

A nano maszk eldobható, vagy szükség esetén 1-3 alkalommal sterilizálható csíraölő (UV-C) lámpával vagy oxidatív sterilizátorral. Általában 3-8 órán keresztül viselhető, attól függően, hogy milyen környezetben használják. A SpurTex PP Standard nano szájmaszk megerősített, hajlítható peremmel van ellátva, hogy tökéletesen alkalmazkodjon bármilyen arcformához és maximalizálja a szűrőképességét.

Nem tartalmaz vegyszereket és boroszilikát mikroszálakat

A nano szájmaszk SpurTex anyagból készül, amely egy 60 és 90 g/m2 közötti súlyú, viszkóz alapú nem szőtt anyag, felületén kialakított trilamináttal, valamint egy speciálisan kifejlesztett aktív nano szálas szűrőréteggel, amely PVDF (polivinilidén-fluorid) polimerből készült, és amelyet a polimeroldat lágyításának legújabb, egyedülálló technológiájával állítanak elő elektrosztatikus polimerben, amely a polimer oldatát az elektrosztatikus polisztirolban lágyítja.

Méretek:
70 × 170 mm

A maszk megfelelő kezelése a WHO ajánlásai szerint:
A maszk felhelyezése: 
Moss kezet szappannal és vízzel, töröld meg a kezed eldobható papírtörlővel, és használj fertőtlenítőszert. Ellenőrizd a maszk csomagolásának épségét, vedd ki a maszkot a csomagolásból, és ellenőrizd a maszk épségét. Fogd meg a maszkot úgy, hogy a hajlítható pereme legyen felül.  
Pánt megkötésekor - tartsd a maszkot az orrnyeregnél, és a felső pántot a fejed tetején kösd meg. Ezután fogd meg az alsó pántot, és ugyancsak kösd meg a tarkódnál. Formázd a maszk szélét az orrod formájához.  
A gumipánttal való rögzítéskor - fogd meg a gumipántokat mindkét kezeddel, és húzd szorosan a füled mögé. Húzd a maszkot a lehető legmagasabbra az orrnyergen, és hajlítsd a kívánt formára. Fogd meg a maszk alsó szélét, és húzd a szád elé és az állad alá. 

A maszk eltávolítása:
Moss kezet szappannal és vízzel, töröld meg a kezed eldobható papírtörlővel, és használj fertőtlenítőszert. Ne érintsd meg a maszk külső részét. 
Pánt megkötésekor - oldd ki a masnikat a tarkódánál, majd a fejed tetején, és vedd le a maszkot, úgy, hogy csak a pántokat fogod meg. 
Gumiszalaggal való rögzítéskor - fogd meg a gumiszalagokat mindkét kezeddel, és vedd le a maszkot, miközben csak a gumiszalagokhoz érsz hozzá.

Dobd a maszkot egy erre a célra kijelölt hulladékgyűjtő edénybe. Moss kezet szappannal és vízzel, töröld meg a kezed eldobható papírtörölközővel és használj fertőtlenítőszert. 

A maszk karbantartása:
A SpurTex Standard eldobható szájmaszknak minősül. Kiváló szűrési tulajdonságai csak nagyon korlátozott ideig maradnak meg, attól függően, hogy milyen környezetben használják. Normál használat esetén 3-8 óra elteltével veszélyes részecskék (baktériumok, vírusok stb.) kerülnek a nanoszálas szűrőbe, és szennyezett környezetben gyakran kell a maszkot cserélni. Magát a nanoszálas szerkezetet nem kezelik antimikrobiális szerrel. 

A maszk sterilizálása:
Szükség esetén a maszk 1-3 alkalommal sterilizálható. Az anyagot nem ajánlott mosni vagy vasalni. A sterilizálás ajánlott módja a csíraölő (UV-C) lámpa vagy oxidatív sterilizátor (20 perc mindkét oldalon). A maszk sterilizálható etanollal való enyhe permetezéssel is, de a maszk nem ázhat el, és hagyni kell, hogy teljesen megszáradjon. A gőzzel való sterilizálás nem ajánlott. Más sterilizálási módszereket a gyártóval kell egyeztetni. 


Paraméterek

Méret
Univerzális Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!
Szűrőosztály
FFP1 Kész!
Anyag
Nanotextília Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Méret
Univerzális Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Uniszex Kész!

Normák

Szűrőosztály
FFP1 Kész!

Anyag

Anyag
Nanotextília Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Darabszám

Darabszám
10 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nanorouška SPURTEX® PP Standard ČERNÉ - 10 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nanorúška SPURTEX® PP Standard ČIERNE – 10 ks.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ