Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

POCO M5s 4GB/128GB fehér

Termékkatalógus
POCO M5s 4GB/128GB fehér
Mobiltelefon - 6,43"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással, 4 GB RAM, 128,98 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Mediatek Helio G95 processzor, kameramodul: 64Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
83 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HUPOCO109b3 Termékszám:  43240

POCO M5s 4GB/128GB fehér

Ez a fejlett POCO M5s mobiltelefon része az okostelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. 4 hátlapi kamera segítségével, ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. Az okostelefon 6,43" -es képernyővel rendelkezik, amelyet imádni fognak a nagy telefonok szerelmesei. A készülék belsejében dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A rendszer folyamatos működéséről 8 magos Mediatek Helio G95 processzor gondoskodik. 4 GB RAM-mal funkcionál. A fájlok, fotók és videók eltárolására 128,98GB belső tárhely áll rendelkezésre. Ekkora memóriával nyugodtan használhatjuk a telefont különösebb korlátozás nélkül. A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint Jack (3,5mm) és USB-C. IP53 szintű védelmi fokozattal van ellátva. Ez a fejlett POCO okostelefon 2022 óta van hivatalosan a piacon.

Mobiltelefon POCO M5s 4GB/128GB fehér ...
Mobiltelefon POCO M5s 4GB/128GB fehér ...

POCO M5s 4GB/128GB fehér okostelefon alapvető jellemzői

  • Ezen POCO okostelefon 6,43" méretű képernyővel készült
  • A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 4 GB RAM-mal látták el
  • Az elégséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A hátlapi kamera felbontása 64 Mpx
  • A készülék hátlapján 4 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon AMOLED 6,43"méretű képernyővel van szerelve
  • A kijelző olyan további tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A fő funkciókat a fejlett Android 11 operációs rendszer és MIUI felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók tárolására 128,98 GB integrált memória áll rendelkezésre
  • A belső memória bővíthető Micro SD típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Támogatott adatszolgáltatások: LTE (4G)
  • A megfelelő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Mali G76 MC4

Eme POCO telefonnak a képernyőjét örömmel fogod nézni

Felejthetetlen lesz majd minden eltöltött pillanat, amit ezzel a csodás POCO telefon használatával töltünk el, mivel 6,43" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat biztosít. A telefon gyárilag a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva, amely megóvja a készüléket a karcolásoktól és egyéb mechanikus sérülésektől.

Mobiltelefon POCO M5s 4GB/128GB fehér ...
Mobiltelefon POCO M5s 4GB/128GB fehér ...

Örökítsd meg a fontos pillanatokat

A telefonnal való fotózás elengedhetetlen részét képezi a négy lencsével ellátott fejlett hátoldali kamerarendszer. Ez a kiemelkedő POCO mobiltelefon el van látva 64Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamerával tökéletes közeli képeket készíthetünk például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás lényege a részletgazdag megjelenítés, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű , nagy méretű felvételeket. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megmutatása. Ezen POCO okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban videózhatunk. Az éles képek rögzítésekor nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizálás funkciónak. A LED-es vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk.

Nem fogsz csalódni a telefon akkumulátorában

Ezen kitartó POCO mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, biztosítja a két vagy több napos készenlétet. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 33 W. Feltöltésére USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Mobiltelefon POCO M5s 4GB/128GB fehér ...
Mobiltelefon POCO M5s 4GB/128GB fehér ...

Ezen POCO mobiltelefon megbízható teljesítményt nyújt

A remek POCO mobiltelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer biztosítja, melynek verziója Android 11, MIUI felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottsága és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálája jellemzi. 4 GB rendszermemóriával van ellátva, amellyel lehetséges, hogy több alkalmazás fusson egyszerre, és játékokhoz is ideális. Fotóink és videóink, illetve fájljaink megőrzésére 128,98 GB belső memória áll rendelkezésre, amely a legigényesebb felhasználók elvárásait is teljes mértékben kielégíti, ezáltal bátran menthetjük a játékokat, vághatunk videókat, és telepíthetünk egy csomó alkalmazást. Ha még a telefon memóriája sem elegendő módunkban áll bővíteni egy 1000 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez a modern POCO okostelefon széleskörű kommunikációs lehetőségekkel rendelkezik

Érdemes megemlíteni az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokat, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintésmentesen kapcsolódjon egymáshoz. Ennek köszönhetően könnyedén használhatjuk a PayPass fizetést az üzletekben. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel megkönnyítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia a műholdas jeleknek köszönhetően képes azonosítani az eszközök helyzetét a föld felszínén Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely hasznos a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz.

Mobiltelefon POCO M5s 4GB/128GB fehér ...
Mobiltelefon POCO M5s 4GB/128GB fehér ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást korlátok nélkül

A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését biztosítja a gyors LTE (4G) adatszolgáltatás, így a nagyméretű fájlok letöltése, a tartalom streamelése vagy a videóhívásokon keresztüli csatlakozás zökkenőmentes és gyors. Élvezd a zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozóval.

Mindig örömmel fogadjuk a hozzáadott praktikus funkciókat

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű POCO mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod zárolását. Az okostelefonon ráadásul ujjlenyomat olvasó is található. A kényelmes zenehallgatást a beépített FM rádió is biztosítja. A szöveges üzenetekhez képest sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal MMS-ben. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Mobiltelefon POCO M5s 4GB/128GB fehér ...

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), töltőkábel, tok és fólia a kijelzőre

Méretei:

160,46 × 74,5 × 8,29 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

178,8 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,43" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,43" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Védelmi fokozat
IP53 Kész!
Gorilla Glass verziója
3 Kész!
Magasság
160,46 mm Kész!
Szélesség
74,5 mm Kész!
Mélység
8,29 mm Kész!
Súly
178,8 g Kész!
Szín
Fehér Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
4 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Mélység kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Mélység kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,4 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 720p (HD) 960fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
33 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
128,98 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 000 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,05 GHz (2 050 MHz) Kész!
Processzor típusa
Mediatek Helio G95 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G76 MC4 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), Tok, Fólia a kijelzőre Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Android Enterprise Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: POCO M5s 4GB/128GB fehér
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ