Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

POCO M5s 4GB/128GB kék

Termékkatalógus
POCO M5s 4GB/128GB kék
5 1 értékelés
Mobiltelefon - 6,43"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással, 4 GB RAM, 128,98 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Mediatek Helio G95 processzor, kameramodul: 64Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  HUPOCO109b2 Termékszám:  43226

POCO M5s 4GB/128GB kék

Ezen POCO M5s okostelefon része a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat készíteni. 4 objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül használhatod játékok vagy egyéb hasznos alkalmazások letöltésére is. A mobiltelefon 6,43" -es képernyővel van ellátva, amely tökéletes választás a nagyobb telefonok rajongói számára. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos Mediatek Helio G95 processzor gondoskodik. 4 GB RAM-mal gazdálkodik. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 128,98GB belső tárhely áll rendelkezésre. Ekkora memória bőven elegendő ahhoz, hogy különösebb korlátozás nélkül használjuk a telefont. A megfelelő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C. IP53 szintű védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a remek POCO mobiltelefon 2022 újdonsága.

Mobiltelefon POCO M5s 4GB/128GB kék ...
Mobiltelefon POCO M5s 4GB/128GB kék ...

POCO M5s 4GB/128GB kék mobiltelefon legfontosabb jellemzői

  • Eme POCO okostelefon 6,43" méretű kijelzővel rendelkezik
  • A rendszer folyamatos működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 4 GB rendszermemóriával van ellátva
  • A szükséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A fő hátlapi kamera felbontása 64 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 4 kamera helyezkedik el
  • A mobiltelefon AMOLED 6,43"méretű képernyővel rendelkezik
  • A kijelző olyan praktikus tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 11 operációs rendszer és MIUI felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók megőrzésére 128,98 GB belső memória van biztosítva
  • Az integrált memória bővíthető Micro SD típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Olyan adatszolgáltatásokat támogat, mint LTE (4G)
  • A megfelelő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Mali G76 MC4

Ennek a nagyszerű POCO telefonnak a képernyőjét szívesen fogjuk nézni

Felejthetetlen lesz minden egyes perc, amit ezzel a csodás POCO telefonnal töltünk el, mivel 6,43" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat biztosít. A telefont a fejlett Gorilla Glass védi, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb fizikai sérülések ellen.

Mobiltelefon POCO M5s 4GB/128GB kék ...
Mobiltelefon POCO M5s 4GB/128GB kék ...

Örökíts meg minden fontos eseményt

A telefonnal való fényképezés elengedhetetlen részét képezi a fejlett kamerarendszer négy hátoldali objektívvel. Ez az átlagon felüli POCO okostelefon fel van szerelve 64Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletesen megfelel közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás célja a részletgazdag megjelenítés, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű perspektívát tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér rögzítése. Ezen POCO mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban videózhatunk. Nagyon hasznos funkció az optikai képstabilizálás. A LED-es vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk.

Nem hagy cserben a telefon akkumulátora

Eme POCO mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, gondoskodik a két vagy akár több napos használatról. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 33 W. Feltöltésére USB-C port használható.

Mobiltelefon POCO M5s 4GB/128GB kék ...
Mobiltelefon POCO M5s 4GB/128GB kék ...

Eme POCO okostelefon kiemelkedő teljesítményt garantál

A modern POCO mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer biztosítja, melynek verziója Android 11, MIUI felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások gazdag választékáról ismerik. 4 GB rendszermemóriával gazdálkodik, amely lehetővé teszi több alkalmazás futását egyszerre a háttérben. A fájlok, illetve fotóink és videóink megőrzésére 128,98 GB belső tárhely van biztosítva, amely a legigényesebb felhasználók elvárásait is teljes mértékben kielégíti, így bátran menthetjük a játékokat, készíthetünk videókat, vagy telepíthetünk egy csomó alkalmazást. Ha szükségünk van további tárolókapacitásra lehetséges azt bővíteni egy 1000 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ezen POCO okostelefon több kommunikációs lehetőséget kínál

Érdemes megemlíteni az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokat, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintés nélküli kapcsolatot, ami általában maximum 10 cm. Ennek a funkciónak köszönhetően könnyedén fizethetünk az üzletekben, csak érintsd oda a telefonod. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának hála könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének meghatározására a föld felszínén Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonok pontos helymeghatározását, amely nélkülözhetetlen a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz.

Mobiltelefon POCO M5s 4GB/128GB kék ...
Mobiltelefon POCO M5s 4GB/128GB kék ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást korlátok nélkül

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors LTE (4G) adatszolgáltatás, így könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy kezdeményezhetünk videóhívásokat. Hallgass zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozóval.

Mindig jól jönnek a praktikus funkciók

Élvezd az életet teljes mértékben a népszerű POCO mobiltelefonnal. A telefon feloldásához elég egyetlen pillantás, hála a biometrikus arcfelismerésnek. Az okostelefonon ráadásul ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. A kényelmes zenehallgatást a beépített FM rádió is biztosítja. Az MMS lehetővé teszi a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalom megosztását másokkal. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Mobiltelefon POCO M5s 4GB/128GB kék ...

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), töltőkábel, tok és fólia a kijelzőre

Méretei:

160,46 × 74,5 × 8,29 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

178,8 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,43" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,43" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Védelmi fokozat
IP53 Kész!
Gorilla Glass verziója
3 Kész!
Magasság
160,46 mm Kész!
Szélesség
74,5 mm Kész!
Mélység
8,29 mm Kész!
Súly
178,8 g Kész!
Szín
Kék Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
4 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Mélység kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Mélység kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,4 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 720p (HD) 960fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
33 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
128,98 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 000 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,05 GHz (2 050 MHz) Kész!
Processzor típusa
Mediatek Helio G95 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G76 MC4 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), Tok, Fólia a kijelzőre Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Android Enterprise Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: POCO M5s 4GB/128GB kék
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ