AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

POCO F4 8GB/256GB zöld

Termékkatalógus
POCO F4 8GB/256GB zöld
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 870 5G processzor, kameramodul: 64Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 20Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  HUPOCO105b2 Termékszám:  39720

POCO F4 8GB/256GB zöld

Ez a modern POCO F4 mobiltelefon része a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat készíteni. három kamera segítségével, de akár sok praktikus alkalmazást vagy játékot is letölthetsz rá. Az okostelefon 6,67" -es képernyővel rendelkezik, amely tökéletes azok számára, akik a nagyobb telefonokat szeretik. Belül dual SIM kártya konfiguráció található. A rendszer folyamatos működéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 870 5G processzor gondoskodik. 8 GB rendszermemóriával rendelkezik. A fájlok, fotók és videók tárolására 256GB belső memória áll rendelkezésre. A nagy játékosok és a szenvedélyes fotósok is örülnek majd ekkora memóriának. A szükséges energiát az erős, 4500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C. IP53 szintű védelmi fokozattal van ellátva. Eme POCO okostelefon 2022 óta van hivatalosan a piacon.

Mobiltelefon POCO F4 8GB/256GB zöld ...
Mobiltelefon POCO F4 8GB/256GB zöld ...

POCO F4 8GB/256GB zöld okostelefon alapvető paraméterei

  • Eme POCO okostelefon 6,67" méretű kijelzővel van szerelve
  • Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB rendszermemóriával gazdálkodik
  • Az elégséges energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint USB-C
  • A hátlapi fő kamera felbontása 64 Mpx
  • A készülék hátlapján 3 kamera helyezkedik el
  • A mobiltelefon AMOLED 6,67"méretű kijelzővel van szerelve
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A fő műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer és MIUI felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók eltárolására 256 GB integrált tárhely áll rendelkezésre
  • Lehetőségünk van bővíteni a integrált memóriát Micro SDXC típusú memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy nano SIM kártya számára
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A megfelelő energiát az erős, 4500 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 650

Ennek a nagyszerű POCO telefonnak a képernyőjét szívesen fogjuk nézni

Felejthetetlenné válik minden egyes perc, amit ezzel a csodás POCO telefonnal tölthetünk el, mivel 6,67" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefon a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva a karcolások és egyéb mechanikai sérülések megelőzése érdekében.

Mobiltelefon POCO F4 8GB/256GB zöld ...
Mobiltelefon POCO F4 8GB/256GB zöld ...

Örökítsd meg a fontos pillanatokat

A telefonnal történő fényképezés elengedhetetlen része a három hátsó kamera. Ez a kiemelkedő POCO mobiltelefon fel van szerelve 64Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera kiválóan alkalmas közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás lényege a részletgazdag megjelenítés, és az általában nem megfigyelhető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű perspektívát tesz lehetővé. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megjelenítése. Ezzel a modern POCO okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. Az éles képek rögzítésekor nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizálás funkciónak. Ha gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Megfelelő akkumulátor-élettartam

Ezen kitartó POCO mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4500 mAh, biztosítja az egy-két napos készenlétet. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 67 W. A töltésére USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Mobiltelefon POCO F4 8GB/256GB zöld ...
Mobiltelefon POCO F4 8GB/256GB zöld ...

Ezen POCO mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt garantál

A nagyszerű POCO okostelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer látja el, melynek verziója Android 12, MIUI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 8 GB rendszermemóriával funkcionál, amely gond nélkül kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. Fotóink és videóink, illetve fájljaink tárolására 256 GB belső memória áll rendelkezésre, amely szinte megegyezik a laptopokkal, így még a 4K videók sem jelentenek problémát, emellett nagy mennyiségű adat tárolására leszünk képesek. Ha szükségünk van további tárolókapacitásra lehetőségünk van bővíteni egy Micro SDXC memóriakártyával.

Ez a modern POCO mobiltelefon több kommunikációs lehetőséget nyújt

Említésre méltók az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatai, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és Infraport. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintés nélküli kapcsolatot. Ennek köszönhetően könnyedén használhatjuk a PayPass fizetést az üzletekben. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának hála könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ a föld felszínén található eszközök helyzetének azonosítására Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely nélkül nem tudnánk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az infraport egy kommunikációs technológia, amely infravörös sugarak használatával vezeték nélkül továbbít adatokat az egymáshoz közeli eszközök között. Manapság az infravörös kapcsolatot gyakran használják a televízió vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon POCO F4 8GB/256GB zöld ...
Mobiltelefon POCO F4 8GB/256GB zöld ...

Élvezd a korlátlan szórakozást és kommunikációt

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését lehetővé teszi a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amellyel a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalom megtekintése és a videóhívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé és problémamentessé válik.

Jól átgondolt hozzáadott funkciók

Élvezd az élet minden pillanatát a népszerű POCO mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon zárolása egyetlen pillantással feloldható. Az okostelefonon ráadásul ujjlenyomat olvasó is található. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon rendelkezik OTG funkcióval, amellyel lehetséges olyan eszközök csatlakoztatása, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor) és giroszkóp

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

163,2 × 75,95 × 7,7 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

190 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
20 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Védelmi fokozat
IP53 Kész!
Magasság
163,2 mm Kész!
Szélesség
75,95 mm Kész!
Mélység
7,7 mm Kész!
Súly
190 g Kész!
Szín
Zöld Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
20 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,45 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 500 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
67 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
3,2 GHz (3 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 870 5G Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 650 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: POCO F4 8GB/256GB zöld
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ