Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

LEITZ Cosy Ergo 7,1 x 43,7 cm, világosszürke

Termékkatalógus
LEITZ Cosy Ergo 7,1 x 43,7 cm, világosszürke
4,0 1 értékelés
Egérpad és billentyűzet alátét - irodai, ergonomikus, anyaga műanyag és memóriahab, csúszásgátló alap, mérete 43,7 × 7,1 cm (Sz×Mé), vastagsága 2,1 cm, fehér és szürke kivitel
Variánsok
Leitz Cosy Ergo 6 x 18,3cm, világosszürke 7 690 Ft
LEITZ Cosy Ergo 7,1 x 43,7 cm, világosszürke 14 490 Ft
14 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LTZ261b Termékszám:  65240085 Gyártó honlapja:
LEITZ Cosy Ergo 7,1 x 43,7 cm, világosszürke 14 490 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

LEITZ Cosy Ergo 7,1 x 43,7 cm, világosszürke

Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo


Neves német márka 1871 óta tartó hagyománnyal

MARADJ MOZGÁSBAN A LEITZ ERGO COSY ERGONÓMIKUS TERMÉKEKKEL

Teremts kényelmes és aktív munkaterületet a Leitz Cosy Ergo termékcsalád ergonómikus termékeivel. Légy egészségesebb és érezd magad jobban azáltal, hogy könnyedén kialakítasz egy kényelmes és rugalmas munkaterületet, amely egész nap mozgásban tart. 

MELEG SÁRGA         NYUGODT KÉK     BÁRSONY SZÜRKE

Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo




Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo

Leitz Cosy Ergo termékek

Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo

A NÉMET EGÉSZSÉGÜGYI ÉS ERGONÓMIAI INTÉZET ÁLTAL JÓVÁHAGYOTT IGR

A Leitz Cosy Ergo termékek többségét a Német Egészségügyi és Ergonómiai Intézet (IGR) tesztelte és ajánlotta (a pótasztal/átalakítót és a gimnasztikai ülőlabdát még nem tesztelték).

A RANGOS NÉMET FORMATERVEZÉSI DÍJ

A Leitz Cosy Ergo termékek 2022-ben elnyerték a rangos German Design Award díjat.

Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo

Állítható magasságú hűtőpárna laptophoz

Tegyél minden munkanapot élvezetesebbé egy olyan laptopállvánnyal, amely a laptop képernyőjét a megtekintéshez ideális szemmagasságba emeli. Négyféle magasságbeállítás közül választhatsz, így gyorsan és egyszerűen igazíthatod az igényeidhez a munkaállomásodat. A prémium kategóriás ergonomikus laptopállvány használata javítja a testtartást. Laptopod a gumi elemeknek köszönhetően biztonságosan és stabilan áll a laptopállványon. 
A laptop megemelése a légkeringés javítását is segíti. Az akkumulátor és más alkatrészek hatékonyabb hűtése megvédi a laptopot a hőkárosodástól és meghosszabbítja az élettartamát. Az állvány külső billentyűzettel és egy külső egérrel kombinálva működik a legjobban. 

Kifinomult minimalista kialakításával és kellemes matt színével a hűtőpárna minden irodát stílusossá tesz. Kompakt, könnyű, és használaton kívül egyszerűen összecsukható. Alkalmas 13" és 17" képátlójú laptopokhoz.

Ergonomikus gimnasztikai labda

Az üléshez tervezett gimnasztikai labda stimulálja a hátizmokat és a test középső részét. Ez javítja az ülőhelyzetet és enyhíti a hátfájást. Aktívan tart, még akkor is, ha az íróasztalnál dolgozol. A labda jógához, hátnyújtáshoz, egyensúlygyakorlathoz, fizioterápiához vagy súlyzós edzéshez is használható.
Az ülőlabda gyorsan és egyszerűen felfújható a mellékelt kézi pumpával, a csomag két kupakot tartalmaz. Az ergonomikus labda a mosható szövethuzathoz szilárdan hozzá varrt tartós fogantyúnak köszönhetően könnyen áthelyezhető egy másik szobába. A Leitz Ergo Cosy termékcsalád többi tagjához hasonlóan az ülőlabda is elegáns, matt színekben pompázik, szofisztikált, minimalista megjelenésével tűnik ki. Amely nemcsak az egészséged javításhoz és a kényelmedhez, hanem a pozitív munkakörnyezethez is hozzájárul. Univerzális méret, 65 cm átmérővel és 100 kg terhelhetőséggel.

Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo

Ergonomikus egyensúlyozószék üléshez és álláshoz

A stílusos egyensúlyozószék lehetővé teszi az ülés és az állás közötti rugalmas váltást, így munka közben is mozoghatsz. Az ülés és állás rendszeres váltakozása segít a test jobb vérkeringésében, és így pozitívan járul hozzá a nagyobb termelékenységhez, sőt kevésbé is fáradsz el.
Az egyensúlyozószék elősegíti az egészséges és helyes ülést a számítógépnél. Csökkenteni a hátfájással, derékfájással, valamint nyak- és vállfájással járó izomfeszülést. Az egyensúlyozószék lekerekített, csúszásmentes talpa mindig biztonságosan a helyén marad, és nem károsítja a padlót. 
Az ergonomikus irodai szék magassága 45 és 79 centiméter között állítható be (összesen kilenc különböző magasságbeállítás), és 110 kg-ig terhelhető. Robusztus kialakítása ellenére a szék könnyű, így egyszerűen átvihető egyik helyiségből a másikba. A tartós 3D habból készült ülőkét szellős, levehető háló borítja a még nagyobb kényelem érdekében.


Az ergonomikus egyensúlyozószék nagyszerű kiegészítője egy állítható magasságú íróasztalnak vagy a Leitz Ergo Cosy sorozathoz tartozó ergonomikus íróasztalnak.

Az egyensúlyozószék a klasszikus bárszék megfelelő alternatívája is lehet.

Kiállunk a minőség mellett, és 5 év kiterjesztett garanciát biztosítunk erre az ergonomikus egyensúlyozószékre.

Állítható magasságú ergonomikus munkaasztal ülő/álló munkához

Az állítható magasságú asztal lehetővé teszi, hogy igény szerint, rugalmasan változtasd meg pozíciódat az íróasztal mellett. Az izmok természetes mozgása az ülés és állás közötti váltások során javítja a testtartást, a vérkeringést és segítség a fáradtság ellen. Pozitívan befolyásolja és hatékonyabbá teszi a munkavégzést. Egyszerűen helyezd ezt az "asztal az asztalont" a saját asztalodra, és könnyedén állítsd be a munkafelület magasságát 31 és 38 cm között (modelltől függően). A rárakható pótasztal kompakt méretekkel rendelkezik, és a síkjában emelhető, így csak a minimális helyet foglalja el. Összehajtogatva olyan vékony, hogy használaton kívül könnyen tárolható. Az állítható asztal szilárd és stabil. A maximális biztonságot a német GS (Geprüfte Sicherheit) biztonsági tanúsítvány igazolja. 
Ezen az ergonomikus pótasztalon nem csak egy laptop és egy egér fér el kényelmesen, hanem ideális konferenciaasztalnak is, ahol videokonferenciák során állva is előadhatsz. A stílusos, hordozható pótasztal bármilyen közönséges íróasztalt ergonomikus, variálható és kényelmes munkaállomássá alakít. Választhatsz a kisebb, emelvény nélküli íróasztal és a nagyobb, billentyűzet és egér számára kihúzható emelvénnyel ellátott íróasztal között.

Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo

Ergonomikus, memóriahabos székpárna

Ezt a stílusos ortopédiai székpárnát bárhol használhatod - otthon, az irodában vagy az autóban -, mivel könnyű és egyszerűen hordozható. Elősegíti az egészséges testtartást, enyhíti a farokcsontra és a gerincre nehezedő nyomást, és javítja a vérkeringést. Az ergonomikusan kialakított habszivacs párna csökkenti a fáradtságot és a merevséget, amely a hosszas ülésből adódhat, és olyan egészségügyi problémákat okozhat, mint az isiász (az isiászideg gyulladása). A Leitz Ergo Cosy székpárnával bármilyen széken kényelmesen ülhetsz - otthon, az irodában, az autóban vagy a kerekesszékben. 
A kiváló minőségű, memóriahabos ülőpárna egyszerűen és hatékonyan segít az egészséges és aktív munkakörnyezet kialakításában. A matt színű, minimalista designnal rendelkező párna stílusosan egészíti ki bármelyik irodát. Az ülőpárna könnyen karbantartható. A levehető huzat kézzel mosható, hogy mindig tiszta maradjon.

Ergonomikus lábtartó

A speciálisan kialakított lábtámasz használatával a lábfejed és a lábszárad hosszú ideig tartó ülés során is pihent marad, hozzájárul az egészséges testtartáshoz és elősegíti a vérkeringést. A lábak kellemes pihentetése az íves oldalon, vagy a lábtartó megfordítása után végzett gyengéd hintamozgás segít csökkenteni a kellemetlen érzést, és megelőzni a lábak, a vállak és a hát merevségét.
A stílusos, puha párnázással ellátott lábtartó nemcsak ülés közben szolgál variálható lábtartóként, hanem fekvéskor a térd megtámasztására is remek választás. Ideális akár zokniban, akár mezítláb. A lábtartó levehető szövetborítása mosható és könnyen tisztán tartható. 
Az ergonomikus lábtartóval gyorsan és egyszerűen egészséges, aktív és kényelmes munkakörnyezetet teremthetsz az irodában és otthon, home office-ban. Kellemes, visszafogott színével és okos, célszerű kialakításával a lábtartó könnyen a te stílusodhoz igazítható.

Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo

Állítható magasságú egérpad és billentyűzet

Az ergonomikus csuklótámaszok a csuklót a megfelelő helyzetben tartják, és megvédik a túlterheléstől, az izomfájdalomtól és a sérülésektől. Támogatják az egészséges tartást és kényelmet, miközben a magas szintű munkateljesítményed nem változik majd. A csukló optimális helyzetéhez két magasság (16 és 21 mm) közül választhatsz a támasz egyszerű megfordításával. A billentyűzet-alátét mérete megegyezik a billentyűzet teljes hosszával, így megtámasztja a hüvelykujjakat és támogatja a WASD billentyűk használatát. 


Az egérhez és a billentyűzethez tervezett csuklótámasz tökéletesen kiegészíti az állítható magasságú íróasztalnál történő ülő vagy álló irodai felszerelést. Prémium minőségű, puha hab töltetet kaptak a maximális kényelem érdekében. A támaszok könnyedén kimoshatók és egészségre ártalmatlan anyagokból készültek.

 
Prémium minőségüknek és világosszürke, matt színű, minimalista kialakításuknak köszönhetően ideális ergonomikus megoldást kínálnak a munkahelyeden. Válassz egy támaszt az egérpadhoz, vezeték nélküli egeret a Leitz Cosy termékcsalád kellemes színeiben, hogy tökéletesíthesd munkaállomásod stílusát.

Fáradtsággátló alátét álló munkához

A puha, mégis erős és tartós habszivacsból készült alátétet úgy tervezték, hogy elősegítse az egészséges testtartást az állítható asztalnál végzett munka vagy más hosszan tartó vagy ismétlődő állás közben. Megfelelő alátámasztást nyújt a lábnak, csökkenti a hólyagok kialakulását és serkenti a vérkeringést, minimalizálja a láb elfáradását és a hosszú állásból eredő fájdalmat. Legjobb, ha csak zokniban vagy mezítláb használod. A habszivacs alátét könnyen tisztítható, de ne használj alkohol alapú és tartalmú termékeket. 
A fogantyúnak köszönhetően az alátét könnyen áthelyezhető a szükséges helyre az irodában vagy otthon, így kényelmes és aktív munkakörnyezetet teremthetsz. Kompakt kialakításának köszönhetően egyszerűen tárolható, ha nincs használatban. A fáradtsággátló alátét habja még a nagy forgalmat is kibírja, tökéletesen megtartja az alakját és nem szakad el. Az ergonomikus lábtartó is kellemes meglepetést okoz minimalista megjelenésével és modern, bársonyszürke felületével.

Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo

Leitz Ergo Cosy termékek hosszú élettartammal, környezetbarát csomagolásban

A Leitz Ergo Cosy termékcsalád termékei strapabíró, kiváló minőségű anyagokból készülnek. Ennek köszönhetően a termékek hosszú ideig tartanak, és több éven át elégedetten használhatod őket. Ezenkívül 5 és 10 éves kiterjesztett garanciát kínálunk a kiválasztott termékekre. Nemcsak termékeink hosszú élettartama, hanem a környezetbarát csomagolás használata is tükrözi környezettudatos szemléletünket. Ennél a termékcsaládnál minden csomagolóanyag újrahasznosított anyagokból készül. Műanyagmentes és újrahasznosítható anyagokat használunk. A termékcsalád megvásárlásával te is hozzájárulsz a környezet megóvásához.

DOBD FEL MUNKAÁLLOMÁSODAT A LEITZ HANGULATOS IRODAI KELLÉKEIVEL ÉS DESIGN KIEGÉSZÍTŐIVEL

Vezeték nélküli egér

Asztali alátétek

Irattári dobozok, magazinállványok és Click & Store fiókos dobozok

Irattartók és gyűrűs mappák

Ergonomikus termékek Leitz Cosy Ergo


A Leitz 1871 óta a csúcsminőség, a tartósság és az elegáns design szinonimája. A neves német márka minden egyes termékét nagy pontossággal tervezik, és a legjobb anyagokból készítik. A Leitz a minőséget képviseli, ezért a gyártó adott, kiválasztott termékekre kiterjesztett garanciát biztosít.


Paraméterek

Anyag
Műanyag, Memóriahab Kész!
További tulajdonságok
Egér és billentyűzet pad, Csúszásgátló alap Kész!
Szélesség
43,7 cm Kész!
Magasság
2,1 cm Kész!
Mélység
7,1 cm Kész!

Méret & súly

Szélesség
43,7 cm Kész!
Magasság
2,1 cm Kész!
Mélység
7,1 cm Kész!
Tömeg
790 g Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Alátét Kész!

Típus

Felhasználási mód
Irodai, Ergonomikus Kész!

Tulajdonságok

Anyag
Műanyag, Memóriahab Kész!
További tulajdonságok
Egér és billentyűzet pad, Csúszásgátló alap Kész!

Szín

Szín
Fehér, Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

Amennyiben nem kerül feltüntetésre más, az alapértelmezett nyelvi kiosztás a cseh.


» Nem ezt a billentyűzetet kerested? Nézz körül teljes billentyűzet kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

További változatok LEITZ Cosy Ergo 7,1 x 43,7 cm, világosszürke termékhez:

Leitz Cosy Ergo 6 x 18,3cm, világosszürke

Egérpad - irodai, ergonomikus, anyaga műanyag és memóriahab, csuklótámasz, csúszásgátló alap, mérete 18,3 × 6 cm (Sz×Mé), vastagsága 2,1 cm, fehér és szürke kivitel
Kosárba 7 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEITZ Cosy Ergo 7.1 x 43.7 cm, světle šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leitz Cosy Ergo 7,1 × 43,7 cm, svetlo sivá.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ