30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

LAMAX T6 GPS Wifi

Termékkatalógus
LAMAX T6 GPS Wifi
2,8 35 értékelés
Autós kamera - 140°-os képszög, 1,5"-es kijelző, mágneses tartó, érintéses vezérlés, GPS, hurok felvétel, radardetektor, éjjellátás és g-szenzor, videó max. felbontása Full HD (1920×1080), mono és sztereó hangzás, maximum 128 GB-os micro SD memóriakártya rakható bele, használati útmutató, USB kábel, használati útmutató, töltőkábel/adapter, autós töltő, tartó és tisztító törlőkendő a csomagban, szivargyújtó gondoskodik az áramellátásáról
Kód:  LMA003b1 Termékszám:  LMXT6

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LAMAX T6 GPS Wifi

Megóvja a biztonságod és nem gátol a kilátásban

Védd magad és autódat az útjaidon – A LAMAX T6 Full HD felbontású kamerának és a forradalmi chipnek köszönhetően éles felvételt készíthetsz nappal vagy éjszaka is.A mágneses rögzítés és a GPS megkönnyíti a mindennapi használatát,és a Wi-Fi segítségével könnyen átküldheted a felvételt a mobil alkalmazásodba. A mini kamera nem gátolja a kilátásod, és ha leparkoltad az autódkönnyen magaddal viheted a zsebedben.

A bizonyíték a Te oldaladon

A LAMAX T6 megbízhatóan rögzít minden történést az autód előtt140°-os szögben. A videók a 1920×1080 felbontással rögzítenekminden fontos részletet, mint például a másik autó rendszámát vagy a söfőr és a járókelők arcát.Baleset esetén az egész esemény rögzítve lesz, így bebizonyíthatod az ártatlanságod..

Felcsatolod, bekapcsolod és indulhatsz

A kamerával történő mindennapos tennivaló nagyon egyszerű. Elég felcsatolnod a mágneses tartóhoz, melyet a legelső használatkorrögzítesz a szélvédőhöz, és már indulhatsz is – nem kell beállítanod a felvételi szöget, vagy a vezetékeket.

Alkalmazás a könnyebb használathoz

A kamerával rögzített felvételt könnyen átviheted Wi-Fi használatával a telefonodba. A speciális mobilalkalmazás lehetővéteszi a kamera irányítását, figyelemmel kísérni az élő felvételeket vagy azokat módosítani.A telefon nagyobb kijelzője lehetővé teszi a optimális felvételi szög beállítását. A számítógépeden a GPS Player programnak köszönhetően visszamenőleg elemezheteda felvételt. A felvételeken megláthatod a helyzetmeghatározó és GPS adatokat, a sebességet és az útirányt a térképen.

Kitűnő felvétel nappal és éjszaka is

Az éjszakai felvétel sem jelent gondot. A lakott területeken kívül a nem bevilágított területekena kamerák nagy része tehetetlen, de a LAMAX T6 folytatja a felvételt. A beépített technológia rögzíti a maximum lehetségeskörnyezeti fényt, így egész nap biztonságban tudhatod magad.

Memória, mely sosem telik meg

A LAMAX T6 képes akár 128 GB memória kártyával is dolgozni, mely akár 24 órányi felvételt is rögzíthet.Ha a tárhely megtelik, a kamera a legrégibb felvételt átírja az újakkal. A fontos pillanatokat, melyek akár bizonyítéknak is szolgálhatnak,egy gombnyomással biztosíthatod az átírás ellen. Ütközés esetén, vagy váratlan irányváltáskor a felvétel automatikusan biztosítja magád a terhelési szenzornakköszönhetően. A kritikus helyzetek így mindig rögzítve lesznek.

Mindenkor megbízható felvétel

A nehéz fényviszonyok, a változó fényerőséggel és a sötét és világos váltakozása a videóknaktöbbnyire gondot okoznak. Itt az alagutakról, a fák árnyékáról vagy a szembejövő autók fényéről beszélünk.A LAMAX T6 kamera minőségi érzékelővel és lencsével van felszerelve, működő szélessávú dinamikus felvétellel (WDR), mely az erősfénykontrasztokat kivédi. Így a fontos részletek, mint például az autók rendszáma vagy az útjelző táblák, mindig tisztán lesznek láthatóak.

A GPS rögzíti az irányt és a sebességet

Már nem kell senkivel sem veszekednek, hogy átlépted e a megengedett sebességet.A kamera mágneses rögzítővel és beépített GPS jeladóval van felszerelve. A felvételek így a kérdéses esetekben mindigmegmutatják az aktuális sebességed, ami bizonyíték, hogy betartottad a szabályokat.

Ciklikus felvétel

A kamera a felvételeket szekvenciálisan rögzíti, így ha a tárhely kezd megtelni, akkor automatikusan átírja a legrégebbi felvételt.Az útjaid során tehát sosem áll le a rögzítéssel.

A felvételek lezárása

A felvételeket, amelyeket fontosnak tartasz, vagy amelyek tetszenek neked, egy gombnyomással lezárhatsz. Ilyen felvételek elmentve maradnaka kamerában.

Mozgásérzékelés

Ha az autód közelében a kamera mozgást érzékel, automatikusan elkezdi a feljátszást. Ez a funkció főleg parkoláskor segítség.

G-szenzor

A megterhelési érzékelő figyelemmel kíséri az útirányt, és azonnal felismeri a váratlan irányváltást vagy ütközést.Automatikusan azonnal lezárja a felvételt törlés ellen.

LAMAX T6

WDR (széles dinamikus tartalom)

A szélessávú dinamikus rögzítés kivédi a fények váltakozását, mint például az alagútba való bemenést vagy a váltakozó fényeket a szembejövő autókból.

LAMAX T6

Egyszerű telepítés

A LAMAX T6 kamera felszerelése csak a kamera tartója a szélvédőre való egyszeri rögzítéséből áll.Ezután a kamerát már csak az egyedi mágneses rögzítésével akasztod fel, vagy veszed le.

LAMAX T6

Full HD felbontás

A részletekre maximálisan odafigyelő felvétel meggyőző bizonyíték. A minőségi kamera biztosítja a tiszta és éles felvételt bármilyen feltételek közt.

LAMAX T6

Éjjeli látás

A kevés fény nem jelent a LAMAX T6 kamerának semmilyen akadályt. Az útjaidon megbízhatóan fog óvni éjszaka és szürkületkor is

  
LAMAX T6

GPS

Speciális lejátszó és a Google Maps segítségével az egész utad lejátszhatod. A rendelkezésedre leszneka helyzet meghatározó  adatok, az útirány és az azonnali átlag és legmagasabb elért sebesség.

LAMAX T6

1,5“ kijelző

A jól olvasható kijelző segít a kamerával való munkádban. A kamera több nyelven kezelhető

LAMAX T6

Szélessávú felvétel - 140°

A szélessávú lencsének köszönhetően a kamera minden fontosat rögzít – az úttest teljes szélességét és a közvetlen környezetét is

LAMAX T6

Wi-Fi

A WiFi biztosítja a felvételek átvitelét. A LAMAX T6 kamera felvételeit a beépített WiFi-nek köszönhetően vezetékmentes játszhatod át a telefonodba.

LAMAX T6

Mobil alkalmazás

A kamerád a WiFi segítségével párosíthatod a telefonoddal. A HQBKiNG alkalmazásban a felvételekkel azonnal dolgozhatsz.Az alkalmazás megfelelő telefonok és táblagépet számára Android vagy iOS operációs rendszerrel és megkönnyíti a munkádat– a kamerát távolról is be-, kikapcsolhatod vagy átállíthatod a kamera beállítását.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Csomag tartalma
Használati útmutató, USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Autós töltő, Tartó, Tisztító törlőkendő Kész!
SD kártya max. méret
128 GB Kész!
Látószög
140 ° Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Autós töltő, Tartó, Tisztító törlőkendő Kész!

Látószög
140 ° Kész!
Kijelző mérete
1,5" Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mennyi a töltési idő és ezután a működési idő? (gondolom akkumulátoros, mert a képeken sehol nem megy bele drót)

Kérdések és válaszok: LAMAX T6 GPS Wifi
Kiegészítők: LAMAX T6 GPS Wifi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX T6 GPS Wifi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAMAX T6 GPS Wifi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX T6 GPS Wifi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMAX T6 GPS Wifi.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ