AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Valera SM588.02RCCR Swiss Steel Master Chrome

Termékkatalógus
Valera SM588.02RCCR Swiss Steel Master Chrome
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2100 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 3 m hosszú kábel, fekete és króm kivitel
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  VALFV959 Termékszám:  55880200
Valera SM588.02RCCR Swiss Steel Master Chrome 54 290 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Valera SM588.02RCCR Swiss Steel Master Chrome

Kiváló hajformázás szalonba járás nélkül? A híres Valera gyártó által készített hajszárító remek segítségedre lesz ebben. Remek választás, mert gyengéd és kíméletes ápolást nyújt a hajnak. A jól átgondolt kivitelezéssel bíró hajszárítót szuper funkciókkal egészítik ki, többek között ionizálás, hideg levegő és szárítás. A hajszárító egy rendkívüli erejű motort kapott, amely hosszú élettartamot kínál, a teljesítményfelvétele pedig: 2100 W. 2 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 3 hőmérséklet-fokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását. A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor gondoskodik arról, hogy a levegő egyenletesen kerüljön a tincsek közé. Szimulálja a természetes száradást, ezáltal nem göndörödik be a hajad, és tökéletes eredményt érhetsz el. Az ötletes kialakításnak köszönhetően a styling szűkítő nagy sebességű légáramlást eredményez, így könnyedén alakíthatod a frizurádat szakaszonként, miközben a frizura többi részét érintetlenül hagyod.

A népszerű Valera SM588.02RCCR Swiss Steel Master Chrome hajszárító legfontosabb előnyei

  • A neves Valera hajszárító megadja a hajadnak a kívánt fényt
  • Az ionizátornak köszönhetően fokozza a haj simaságát és puhaságát
  • A hajszárító nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amelynek teljesítményfelvétele: 2100 W
  • 2 sebességfokozat közül választhatod ki a neked leginkább megfelelőt, és 3 hőmérsékletfokozattal rendelkezik
  • Végső formázás a hideg levegőáramlás segítségével
  • A csomag részét képezi többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • A kábel hosszúsága: 3 m
  • A csomagban érkezik többek között egy akasztó pánt
  • Színe: fekete és króm

Ionok a sima és puha hajért

A neves Valera hajszárító nemcsak megjelenésével, hanem ápoló funkcióival is rabul ejti A sima alap létrehozása a haj göndörítése vagy hajvasalása előtt a hajszárítással kezdődik. A közkedvelt Valera hajszárító az ionizátorral gondoskodik arról, hogy hajd puha és sima legyen. Az ionizátoros hajszárító negatív töltésű ionokkal teszi a dolgát amelyek hidratálják a hajat, egyúttal megakadályozzák hajszálak kiszáradását és hullámosodását. A hajad kellemes tapintású, puha és szép lesz. Befejező lépésként használd a hideg levegő gombot, amely rögzíti a frizurát anélkül, hogy túlmelegítené a hajszálakat. A csomagban a közismert Valera hajszárítón kívül a következő tartozékok kapnak helyet akasztó pánt.

Paraméterek

Összehasonlít

Kiegészítők

Tartozékok
Akasztó pánt Kész!

Szín

Szín
Fekete, Króm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Valera SM588.02RCCR Swiss Steel Master Chrome termékhez:

Valera SM588.02RCBL Swiss Steel Master BlackChrome

Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2100 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 3 m hosszú kábel, fekete és barna kivitel
Kosárba
44 390 Ft
Szállításra kész 1 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Valera SM588.02RCCR Swiss Steel Master Chrome Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Valera SM588.02RCCR Swiss Steel Master Chrome. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Valera SM588.02RCCR Swiss Steel Master Chrome. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Valera SM588.02RCCR Swiss Steel Master Chrome. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Valera SM588.02RCCR Swiss Steel Master Chrome.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ