Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Canon PIXMA MG2550S

Termékkatalógus
Canon PIXMA MG2550S
4,0 65 értékelés
Tintasugaras nyomtató - multifunkciós, szines, A4, másolás és szkennelés, 8 kép/perc nyomtatási sebesség (fekete-fehér), 4 kép/perc nyomtatási sebesség (színes), 4800 x 600 DPI nyomtatási felbontás, USB
22 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PC293a05s Termékszám:  0727C006 Gyártó honlapja:

Canon PIXMA MG2550S


le
Canon PIXMA MG2550S
 

Kompakt, stílusos, többfunkciós készülék

Ez a gyors multifunkciós készülék ideális a napi nyomtatási feladatok ellátására, szkenneléshez és másoláshoz valamint tartalmazza a FINE Crtridge System-et, a FINE patron technológiát, amelyet a magas minőségű fényképek és dokumentumok nyomtatásához lehet használni. A kompakt kialakítása az elegáns fehér szín változatban kis helyet foglal el otthonában és zökkenőmentes papír betöltést tesz lehetővé valamint  könnyen cserélhető a festék is.


Gyors, kiváló minőségű nyomtatás

A FINE patron technológia minimum 2 pl csepp tintával és 4800 dp nyomtatási felbontással nagy részletességű nyomatokat hoz létre. Köszönhetően a nyomtatási sebességnek, amely A4-es méretben és fekete-fehérben 8,0 /perc és színesben 4,0 kép/ perc az ISO ESAT szabványnak megfelelően, így nem szükséges várnia a dokumentumok kinyomtatására.

le
Canon PIXMA MG2550S
 

My Image Garden/ Képkertem

Átfogó szoftver, amely megmutatja a PIXMA nyomtató összes funkcióját. Megoldást kínál fényképek rendezésére és  nyomtatására, szkennelésre és hozzáférést biztosít az internetes szolgáltatásokhoz. Mivel olyan fejlett funkciókkal is rendelkezik, mint például a Face Detection, az arcfelismerés, ezért a számítógépen az összes képet át tudja vizsgálni (még azok is, amelyeket rég elfelejtett) és kiváló, nyomtható formába rendezi őket


le
Canon PIXMA MG2550S
 

Takarítson meg pénzt a tintával

Nyomtasson többet, de kevesebb pénzért. A FINE XL kazetták lényegesen több oldal kinyomtatását biztosítják és hosszabb ideig nincs szükség tinta cserére, amely a legkedvezőbb, gyakori nyomtatás esetében és akár oldalanként 30% - os megtakarítást is eredményezhet az általánosan használt egyenértékű.megoldásokkal összehasonlítva.


Takarítson meg energiát

Az automatikus kikapcsolás funkció automatikusan kikapcsolja a nyomtatót, ha nem használják a beállított időperiódus után - ez energiatakarékosságot jelent. Automatikus bekapcsolás biztosítja a kényelmes kezelést, amely engedélyezi a nyomtató újra indítását, amikor a nyomtatás ismét megkezdődik. A csendes üzemmód jelentősen csökkenti a működési zajt és így szinte zajtalanná válik az otthoni nyomtatás.

le
Canon PIXMA MG2550S
 

Legfontosabb jellemzői

  • A kompakt háztartási nyomtatás, másolás és szkennelés
  • Stílusos design, fehér színben
  • Kiváló nyomtatási minőség akár 4800 dpi és FINE patron technológia
  • Választható tintapatron, XL méretben több nyomat készülhet, alacsonyabb áron
  • Automatikus nyomtató indítás, ha a nyomtatás elkezdődik, automatikus kikapcsolás, ha nincs használatban a nyomtató
 
  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Rendeltetés
Otthonra Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Rendeltetés
Otthonra Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4, A5 Kész!
Fotópapír formátuma
10 × 15 cm, 13 × 18 cm Kész!
Boríték formátuma
B5, Legal, DL, Letter, COM10 Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási felbontás
4800 x 600 DPI Kész!
Fekete-fehér nyomtatási sebesség - ESAT
8 kép/perc Kész!
Színes nyomtatási sebesség - ESAT
4 kép/perc Kész!
Bemeneti tálcák
60 lap Kész!

Méret

Magasság
145 mm Kész!
Mélység
306 mm Kész!
Szélesség
426 mm Kész!
Tömeg
3,5 kg Kész!

Felszerelés

Kijelző
Kijelző nélkül Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Dokumentáció, Tintapatronok, Tápkábel, Software Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Szép napot Olyan nyomtató ami okostelefonrol is működni tudjon nincs számítógép csak okos telefon Köszönöm

Üdv! Fényképek otthoni nyomtatására keresek nyomtatót, ez megfelelő lehet?

Érdeklődni szeretnék, hogy milyen patron van a készülékben? Milyen kiszerelés, hány ml-es?

Szeretnék érdeklődni, hogy a nyomtatóban tintapatron van ?

Kérdések és válaszok: Canon PIXMA MG2550S
Kiegészítők: Canon PIXMA MG2550S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA MG2550S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PIXMA MG2550S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA MG2550S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA MG2550S.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ