AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

SAMSUNG NV7B5775WAK/U3

Termékkatalógus
SAMSUNG NV7B5775WAK/U3
Beépíthető sütő - mérete 66 × 69,4 × 66 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 76 l, felszereltség grill, felső, alsó sütés, légkeverés, teleszkópos sütősín, 1200 W teljesítmény, 4-rétegű ajtóüveg, időzítő, gyerekzár, érintéses vezérlés, termosztát, csillapított ajtózárás és belső világítás, 1 tepsi és 2 rács a csomagban, Wi-Fi kapcsolat, pirolitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
Kód:  SAMTR017 Termékszám:  NV7B5775WAK/U3 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SAMSUNG NV7B5775WAK/U3

Manapság a beépíthető sütő szinte minden modern konyha elengedhetetlen kelléke, hála a benne rejlő funkcióknak és előnyöknek. Ez a korszerű SAMSUNG NV7B5775WAK/U3 beépíthető sütő grillfunkcióval egy modern és praktikus konyhai megoldás, amely egyben hatékonyságot és gazdaságosságot is kínál. Klasszikus és sokoldalú stílusa könnyen kombinálható bármilyen belső térrel, és nem mellesleg biztosítja a konyha elegáns megjelenését. A sütő által biztosított belső térfogat 76 l. Teljesítménye 1200 W. Ez a konkrét Samsung beépíthető sütő A+ energiaosztállyal büszkélkedhet.

Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B5775WAK/U3 ...
Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B5775WAK/U3 ...

SAMSUNG NV7B5775WAK/U3 beépíthető sütő legfontosabb paraméterei

  • Ez az adott Samsung beépíthető sütő klasszikus dizájnjával tökéletesen illeszkedik minden konyhába
  • Belső térfogata 76 l
  • A készülék teljesítménye 1200 W
  • A minőségi Samsung beépíthető sütő A+ energiaosztállyal büszkélkedhet
  • A teleszkópos kihúzható rácsnak hála az étel könnyedén kivehető a sütőből
  • A sütő tisztítása: pirolitikus
  • Gond nélkül készíthetünk vele grillezett ételeket is
  • A gőzfunkció használatával ételeid egyszerre zamatosak és egészségesek lesznek
  • A felső és alsó sütési funkciók kombinálásával könnyedén megsütheted, grillezheted vagy akár melegítheted kedvenc ételed
  • A ventilátor egyenletesen keringeti a forró levegőt a sütőben, így biztosítva van az ételek gyors és hatékony elkészítése
  • Csatlakozás Wi-Fi segítségével

Jó szórakozás lesz a sütés

A lenyűgöző SAMSUNG NV7B5775WAK/U3 beépíthető sütő segítségével az ételek elkészítése kellemes időtöltés lesz. A teleszkópos kihúzható rácsnak hála biztosak lehetünk abban, hogy a tepsi nem billen ki a sütőből, miközben a készülő ételeket ellenőrizzük, ezáltal biztonságosan foglalkozhatsz a fűszerezéssel. A pirolitikus tisztítás segítségével minden zsíros szennyeződést és ételmaradékot eltávolíthatunk a magas hőmérsékletnek köszönhetően.

Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B5775WAK/U3 ...

Ez a konkrét Samsung beépíthető sütő sokféle funkcióval van felszerelve

Nem számít mit készítesz, ez az okos SAMSUNG NV7B5775WAK/U3 beépíthető sütő minden helyzetben segít kiválasztani a megfelelő programot. Ez a grillfunkcióval rendelkező sütő minden lehetséges segítséget megad az ételek készítése során, és gyorsan pótolhatatlan segítőtársaddá válik. Az egészséges ételek készítésének egyik legjobb alternatívája a gőzzel való sütés, különösen, ha ügyelsz arra, hogy mit eszel.

Könnyű ételkészítés és tökéletes tálalás a lenyűgöző SAMSUNG NV7B5775WAK/U3 segítségével

Eme Samsung beépíthető sütő a lehető legegyszerűbbé teszi az ételek elkészítését, és hozzájárul a tökéletes tálaláshoz. Ezzel a nagyszerű, alsó és felső sütési funkcióval rendelkező sütővel kényelmesen készítheted el kedvenc fogásaidat. Ráadásul rendelkezésre áll egy ventilátor, amelynek köszönhetően a forró levegő tökéletesen kering a sütőtérben, ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy kedvenc ételed gyorsan és egyenletesen sül át.

Maximális biztonság és egyszerű karbantartás

Eme Samsung beépíthető sütő olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek egyszerűvé teszik a karbantartását és növelik a biztonságot. A sütő minőségi belső ajtaja négyrétegű biztonsági üveget tartalmaz. A sütő ajtajának tisztítása könnyen és gyorsan elvégezhető. Az ajtó rendkívül könnyű és halk záródását a speciális zsanérok teszik lehetővé. A legkisebb szakácsok védelméről a gyerekzár gondoskodik. A sütő további védelemmel van ellátva a kezelőpanel lezárásával.

Az elsőosztályú SAMSUNG NV7B5775WAK/U3 a következő tulajdonságaival okoz majd örömet

Eme Samsung beépíthető sütő sütés közben biztosítja a maximális kényelmet és rugalmasságot. A sütő belső világítása lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérjük az éppen készülő ételeket sütés közben. Az időzítő biztosítja, hogy kedvenc ételeink ne égjenek oda a sütőben. A modern és maximálisan letisztult érintőkijelző összeképét a minimális számú mechanikus gomb teszi tökéletessé. A sütő termosztáttal egészül ki, amely tökéletesen szabályozza a kívánt hőmérsékletet. A csomagolásban öszesen található 1 tepsi és 2 rács. A termékhez tartozik hálózati kábel csatlakozóval.

Intelligens funkciók minden háztartásba

A sütő távolról is vezérelhető egy mobilalkalmazás segítségével. Az összes okos funkciót használhatjuk Wi-Fi kapcsolaton keresztül. Ez a lenyűgöző Samsung okos sütő minden modern háztartásban helyt áll.

A sütők és tűzhelyek energetikai tanúsítványán feltüntetett adatok:

  • A beépíthető sütő gyártója és modellje a fejlécben található
  • A bal felső részben található piktogram jelzi, hogy gáz- vagy elektromos készülékről van-e szó
  • Energetikai skála (balra), az adott készülék energetikai osztálya (jobbra)
  • Liter: a sütőtér térfogata (négy vagy többtagú család esetén a 70 literes vagy annál nagyobb ideális)
  • kWh/ciklus: energiafogyasztás ciklusonként hagyományos / légkeveréses sütés esetén

__________________________________________________________________

A megengedett diferecnia a feltüntetett és a valós értékek között mint, súly, térfogat és ciklusonkénti energiafogyasztás (gáz), a sütők esetében 5%. A maximális zajszintnek azonosnak vagy alacsonyabbnak kell lennie.

Programok:

Grill, felső sütés, gőzölős sütés, alsó sütés és légkeverés

Színe:

Fekete

Méretei:

66 × 69,4 × 66 cm (ma×szé×mé)

Paraméterek

Energiaosztály
A+ Kész!
Design
Klasszikus Kész!
Csatlakozás
Wi-Fi Kész!
Telepítés
igen Kész!
Sütőprogramok
Grill, Felső sütés, Gőzölős sütés, Alsó sütés, Légkeverés Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás
Wi-Fi Kész!

Telepítés

Telepítés
igen Kész!

Sütő méretei

Magasság
66 cm Kész!
Szélesség
69,4 cm Kész!
Mélység
66 cm Kész!

Sütő színe

Szín
Fekete Kész!

Sütő felszerelése

Felszereltség
4-rétegű ajtóüveg, Időzítő, Gyerekzár, Érintéses vezérlés, Termosztát, Csillapított ajtózárás, Belső világítás Kész!
Hálózati kábel
Igen, csatlakozóval Kész!
Tepsik száma a csomagban
1 Kész!
Rácsok száma a csomagban
2 Kész!

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály
A+ Kész!

Sütő térfogata

Űrtartalom
76 l Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SAMSUNG NV7B5775WAK/U3
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ