AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Nivona NICR 695

Termékkatalógus
Nivona NICR 695
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, kijelző, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,2 kg
279 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  NIVAK957 Termékszám:  NICR 695
Nivona NICR 695 279 990 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Nivona NICR 695

A hasznos NIVONA automata kávéfőző frissen őröli a kávébabot. Egyszerre két adag kávét is el tudsz vele készíteni, ami nagyszerű funkció, ha többen innának kávét. Nagyfokú flexibilitás a különféle kávék elkészítésében, az eszpresszótól a kapucsínóig. 5 féle receptet kapsz hozzá. Az okos automata kávéfőző csatlakoztatható okostelefonhoz vagy tablethez, így amellett, hogy távolról is lehet kezelni, elő is tudod készíteni a kávét. A minőségi NIVONA automata kávéfőző ideális cégekhez vagy vendéglátóipari egységekbe is.

Automata kávéfőző Nivona NICR 695 ...
Automata kávéfőző Nivona NICR 695 ...

A minőségi Nivona NICR 695 automata kávéfőző fontosabb jellemzői

  • A szuper NIVONA automata kávéfőző kitűnő választás minden kávéimádó számára
  • Az automata kávéfőző fém darálója strapabíró, és ellenáll a mechanikai sérüléseknek
  • 5 féle recept jár hozzá
  • 15 bar a készülék nyomása
  • 2,2 l térfogattal rendelkezik a víztartály
  • A stílusos NIVONA automata kávéfőző műanyag anyagból lett gyártva
  • A tejes italok közül caffe latte és cappuccino elkészítésére is van mód
  • A nem tejjel készülő italok közül espresso, ristretto, americano, lungo és kávé elkészítésére is van mód
  • Meleg tej, tejhab és forró víz/tea készítésére is van mód
  • Hibadiagnózis okos funkcióval rendelkezik
  • Italhőmérséklet beállítása, kávé/tej arány szabályozás, italméret beállítása és kávé intenzitás beállítása segít abban, hogy módosítsd az ital ízét
  • 250 g kávébab tárolására elegendő a tartály
  • Funkciók: forró víz funkció, időzítő, két csésze készítése egyszerre, automatikus kikapcsolás és kedvenc italok beállítása

Kényeztesd magad a teljesen automata kávéfőző egyedülálló funkcióival

A kiváló minőségű NIVONA kávéfőző olyan funkciókat vonultat fel, amelyek kényelmesebbé teszik a használatát. Amikor kávéra vágysz, mindössze annyi a dolgod, hogy kiválasztod kedvenc italodat a készülék memóriájából, és alig néhány másodperc elteltével már ott fog gőzölögni a csészédben a finom kávéd. Van rajta forró víz funkció a kávé nélküli forró vízhez, amely hasznos például forró tea, instant kása vagy levesek készítéséhez. Innovatív időzítővel rendelkezik, ami lehetővé teszi a készülék előre történő beprogramozását. Ez a funkció nagyon népszerű azok körében, akik pontosan akkor szeretnének friss kávét inni, amikor felébrednek vagy hazaérnek. Bizonyos ideig tartó inaktivitás után a kávéfőző automatikusan kikapcsol az energiatakarékosság és a biztonsági kockázat tekintetében. Amellett, hogy a készülék kevésbé kopik, további lényeges szempont, hogy az élettartam meghosszabbodik.

Automata kávéfőző Nivona NICR 695 ...

NIVONA okos automata kávéfőző

Az okos NIVONA automata kávéfőző nélkülözhetetlen a kávé szerelmesei számára. Az okos funkciók és az intuitív kezelőegység gondoskodnak az egyszerű és gördülékeny használatról. A hibadiagnózis funkciónak köszönhetően a kávéfőző magától felismer egy esetleges hibát és tájékoztat a probléma megoldásáról is.

A frissen őrölt kávé az igaz!

A minőségi NIVONA Automata kávéfőző minden alkalommal, amikor kávéznál, frissen őrölt kávébabból készíti a kávédat. 3 őrlési fokozat teszi lehetővé a kísérletezést és az optimális egyensúly megtalálását az egyes kávéfajtákhoz, valamint biztosítja a különböző textúrákat és ízeket. Könnyen be tudod állítani az őrölt kávé mennyiségét. A kávéfőző fém őrlőmechanizmussal büszkélkedhet, amelynek szerkezete ütés- és szennyeződésálló. 15 bar a készülék által biztosított nyomás, ami pont elég ahhoz, hogy kávéházi szintű eszpresszót vagy kapucsínót készíts magadnak vagy a vendégeidnek. A daráló szenzora tájékoztat a kávébab mennyiségéről. 250 g a kávébab tartály kapacitása, így nem kell túl gyakran felölteni.

Készíts kávét az ízlésednek megfelelően

A pompás NIVONA Automata kávéfőző amellett, hogy leegyszerűsíti a kávékészítést, még az ízét is tökéletesre hangolja. Ellátta a gyártó hőmérséklet beállítása funkcióval, amely a kávét az ellenállhatatlan aroma eléréséhez ideális hőmérsékleten készíti el. Az automata kávéfőző beépített tejrendszerrel rendelkezik, csak töltsd fel a tartályt, a készülék pedig minden más megcsinál helyetted. Tejjel készült kávék, úgy mint Caffe latte és Cappuccino elkészítésére is használható. Kapucsínó és latte készítéséhez használd a gőzfúvókát a tej fejmelegítésére és felhabosítására. Az eredmény egy habos, krémes, frenetikus ital lesz.

A hasznos NIVONA automata kávéfőző tisztán tartása és karbantartása is rendkívül egyszerű

A hasznos NIVONA automata kávéfőző karbantartása alig igényel energiát. A készülék bekapcsolásakor az automatikus öblítés aktiválódik a kávémaradékok eltávolítására. A készülék kikapcsolása előtt a belső részek újabb átöblítése történik a kávézacc eltávolítása érdekében. A tejes részek tisztítása élvonalbeli technológiával zajlik a kényelmes és maximális tisztán tartás, valamint karbantartás érdekében. Garantálja a tejrendszer automatikus tisztítását azt követően, hogy tejes kávékülönlegességet készítettél. Ha a kávéfőző alapos tisztításra vagy vízkőmentesítésre szorul, időben jelzi. A kalcium- és magnézium-lerakódások miatt elégtelen lehet a vízáramlás, csökkenhet a hőmérséklet, ami a kávéminőség romlásához vezethet. A vízszűrőcsere esedékességét jelezni fogja a kávéfőző. A vízkeménységi szint beállításával finomhangolhatod a kávékészítést, így kiváló minőségű kávét ihatsz. A főzőegység kényelmesen eltávolítható, folyó víz alatt leöblíthető, majd újra behelyezhető a kávéfőzőbe. Így pont olyan ízű lesz a kávéd, amilyennek lennie kell. A kávéfőző a beállított idő letelte után készenléti üzemmódba kapcsol, így egyrészt környezettudatos választás, másrészt energiát is spórol, tehát olcsóbb az üzemeltetése.

Felszereltség:

beépített kávédaráló, kijelző és tejadagolás, érintésmentes kijelző, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, gőzfúvóka és tejrendszer, vízkőtelenítő rendszer, vízszűrő használat és kivehető főzőegység

Tejes kávékülönlegességek:

caffe latte és cappuccino

Tej nélküli kávék:

espresso, ristretto, americano, lungo és kávé

Egyéb receptek:

meleg tej, tejhab és forró víz/tea

Csomag tartalma:

vízkeménységi tesztelő, őrölt kávé mérőpohár, NIRF701 vízszűrő és NIRT701 tisztító tabletta (2 db)

Méretek:

34 × 24 × 46 cm (ma x szé x mé)

Tömeg:

8,2 kg

Csésze maximális magassága:

14 cm

Paraméterek

Összehasonlít

Design

Design
Klasszikus Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 455 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
2,2 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Kávébab tartály kapacitása
250 g Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Forró víz funkció, Időzítő, Két csésze készítése egyszerre, Automatikus kikapcsolás, Kedvenc italok beállítása Kész!
Ital tulajdonságok
Italhőmérséklet beállítása, Kávé/tej arány szabályozás, Italméret beállítása, Kávé intenzitás beállítása Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, Energiatakarékos mód, Állítható vízkeménység, Tejrendszer automatikus tisztítása, Automatikus öblítés, Vízszűrőcsere ellenőrzés Kész!
Felhasználói profilok száma
1 Kész!

Italok

Ital típusa
Espresso, Tejes kávéitalok Kész!

Receptek

A receptek minimális száma
5 Kész!
Tejes receptek
Caffe latte, Cappuccino Kész!
Nem tejes receptek
Espresso, Ristretto, Americano, Lungo, Kávé Kész!
Egyéb receptek
Meleg tej, Tejhab, Forró víz/tea Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló, Kijelző, Tejadagolás Kész!
Felhasználói felület
Érintésmentes kijelző Kész!
Italkészítés
Csésze megvilágítása, Állítható magasságú kifolyónyílás, Tárolóhely a poharaknak Kész!
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka, Tejrendszer Kész!

Őrlőrendszer

Darálómechanizmus anyaga
Fém Kész!
Őrlési fokozat
3 Kész!
Daráló funkciók
Állítható őrlési finomság, Őrölt kávé mennyiségének beállítása Kész!
Daráló felszereltsége
Kávébab mennyiség érzékelés Kész!

Tartozékok a csomagban

Csomag tartalma
Vízkeménységi tesztelő, Őrölt kávé mérőpohár, NIRF701 vízszűrő, NIRT701 tisztító tabletta (2 db) Kész!

Méret & súly

Mélység
46 cm Kész!
Szélesség
24 cm Kész!
Magasság
34 cm Kész!
Tömeg
8,2 kg Kész!
Max. magasság a csésze számára
14 cm Kész!

Szín

Szín
Ezüst, Titánium Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nivona NICR 695 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nivona NICR 695. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nivona NICR 695. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nivona NICR 695. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nivona NICR 695.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ