Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

TIERRA VERDE komposztgyorsító, 500g

Termékkatalógus
TIERRA VERDE komposztgyorsító, 500g
5 2 értékelés
Műtrágya - rendeltetése komposztgyorsító, organikus összetétel, tömege 1 kg
4 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DOMA1795 Termékszám:  8594165004567
TIERRA VERDE komposztgyorsító, 500g 4 690 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

TIERRA VERDE komposztgyorsító, 500g

A komposztban a bomlási folyamatot az úgynevezett mezofil baktériumok indítják be, amelyek a 20-45 °C-os hőmérsékleten érzik jól magukat, és at egyszerű szerves anyagokat bontják leAmint a hőmérséklet meghaladja a 45 °C-ot, a termofil baktériumok egy csoportja aktiválódik, és folytatja az összetettebb anyagok, például a gallyak vagy a szalma lebontását. Ez a folyamat 50-60 °C körüli hőmérsékleten zajlik, amikor a szerves anyagok bomlása és az azt követő stabilizálódása a legnagyobb mértékű. Amint a baktériumok elfogyasztják a szerves anyagot, a hőmérséklet csökken. Az eredmény egy stabil, felhasználásra kész komposzt.

A TIERRA VERDE komposztgyorsító használata

3-5 m3 komposzthoz használj 10 kanálnyit a folyamat elindításához, majd havonta egyszer öt kanálnyit. Tartsd nedvesen a komposztot.

Önts szükséges mennyiségű száraz baktériumkeveréket langyos vízbe úgy, hogy 10 liter vízhez öt mérőkanálnyi adagot adj, keverd össze, és hagyd aktiválódni 45 percig. Az aktivált komposztgyorsítót egyenletesen öntsd az előkészített komposztba. Légtelenítsd a komposztot, és tartsd nedvesen - ha a tenyeredben összenyomod a komposztot, néhány csepp víznek kell kijönnie, és az anyag nem szabad, hogy laza legyen, amikor kinyitod a tenyered. A komposztgyorsító alacsonyabb hőmérsékleten is működik, egészen fagypontig.

Összetétel:
természetes mikroorganizmusok és enzimek keveréke

Származási ország:
Cseh Köztársaság

Figyelmeztető mondatok

Kerüld a szemedbe kerülését. Mosd meg a kezed, ha az alkalmazás során érintkezett a termékkel. Csak a megadott utasításoknak megfelelően használd. Hűvös, száraz helyen, 5-25 °C hőmérsékleten tárold. A termék nem mérgező és teljesen ártalmatlan a környezetre. Levegővel keveredve gyúlékony lehet. Belélegezve légúti irritációt okozhat.


Paraméterek

Összeállítás
Organikus Kész!
Rendeltetés
Komposztgyorsító Kész!
Tömeg
1 kg Kész!

Összetétel

Összeállítás
Organikus Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Komposztgyorsító Kész!

Tulajdonságok

Tömeg
1 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TIERRA VERDE komposztgyorsító, 500g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TIERRA VERDE Urychlovač kompostu 500 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TIERRA VERDE urýchlovač kompostu 500 g.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ