Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Hot Tools Pro Signature Digital, 25mm

Termékkatalógus
Hot Tools Pro Signature Digital, 25mm
Hajvasaló - kerámia, titán, simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 14 hőfokozat, hőmérséklet tartomány 100 - 230 °C, bemelegedési idő 60 s, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, ondolálásra is alkalmas, háttérvilágítású kijelző, 42 W teljesítmény, kábel hossza 1,8 m, lila kivitel, biztonsági zár, flexibilis kábel, akasztó szíj és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás, töltési idő 1 perc
Kód:  HOTZV787 Termékszám:  HTST2578UKE

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hot Tools Pro Signature Digital, 25mm

Szeretnéd, ha otthoni hajmosás után is úgy nézne ki a hajad, mintha a fodrásztól jöttél volna? Pontosan ez az, amit egy hajvasalóval elérhetsz az ismert Hot Tools Pro Signature gyártótól. A választható hőfokok száma: 14 hőfokozat. A tökéletesen formázott hajat a a széles hőmérséklet-tartománnyal érheted el 100 és 230 °C között, amelynek köszönhetően egyéni igényeidre szabva ápolhatod a hajadat a hajvasaló segítségével. Rendkívül kíméletes a hajhoz, gondoskodik az ápolásáról, csillogást és erőt kölcsönöz neki. Teljesítménye 42 W, így gyorsan üzemkész lesz, azaz 60 s alatt. A vasaló kerámia felülettel rendelkezik, ami könnyedén csúszik a hajon, így kevesebb mozdulattal érheted el ugyanazt a hatást. Az eredményül kapott frizura pontosan olyan lesz, amilyet szeretnél. A tartós titán felület minden hajra remek választás, mindegy, hogy vékony hajszálakkal, vagy dús, vastag fürtökkel áldott meg a sors. A titán jó megítélés alá esik a szakemberek körében, a legfelkapottabb felületek közé tartozik. Kiváló hővezetés jellemzi, és villámgyorsan felmelegszik, ami egyszerűbbé és könnyebbé teszi a haj kivasalását. A lapszélesség 25 mm.

Hajvasaló Hot Tools Pro Signature Digital, 25mm Oldalnézet
Hajvasaló Hot Tools Pro Signature Digital, 25mm Jellemzők/technológia

Az ismert Hot Tools Pro Signature Digital, 25mm hajvasaló fontosabb tulajdonságai

  • A híres Hot Tools Pro Signature hajvasaló leegyszerűsíti a mindennapi frizurakészítést
  • A kiválasztható hőfokok száma: 14
  • Az idő, amennyi alatt felmelegszik mindössze 60 s
  • A lapok által kínált szélesség 25 mm
  • A gyors felmelegedésről a kiváló fűtőegység gondoskodik
  • Loknikat is kialakíthatsz a segítségével
  • Automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik
  • A könnyedén leolvasható kijelző mutatja a szükséges információkat
  • A kényelmes használatot a rugalmas kábel biztosítja, amelynek hossza 1,8 m
  • A tároláshoz biztonsági reteszt biztosítunk
  • Egy praktikus hurok is található rajta, hogy fel tudd akasztani
  • Az akkumulátor feltöltődik 1 perc alatt

Az ismert Hot Tools Pro Signature hajvasaló és remek megoldásai

A hozzáadott lebegő lapok módosítják a hajra gyakorolt nyomást, így megakadályozva a hajszálak károsodását. Csökkentik a hajtöredezés kockázatát is. A nagy teljesítményű fűtőegység garantálja, hogy a vasaló nagyon rövid idő alatt üzemi hőmérsékletűre melegszik fel. Ez a hajvasaló minden kívánságodat teljesíti. Egy pillanat alatt könnyedén átalakul hajsütővassá is. Úgy készült, hogy könnyedén kezelje a gyönyörű fürtöket, vasaláskor pedig precíz legyen. Ha te is azok közé tartozol, akik nem szokták tudni visszaidézni, hogy áramtalanítva lett-e a készülék, elégedett leszel azzal, hogy a vasaló automatikusan kikapcsol. A neves Hot Tools Pro Signature hajvasaló kiváló megoldás azok számára, akik szeretnék, ha a tökéletes frizurát minél kíméletesebben érnék el.

Hajvasaló Hot Tools Pro Signature Digital, 25mm ...
Hajvasaló Hot Tools Pro Signature Digital, 25mm ...

Elégedett leszel azzal, hogy a működtetése és a kezelése is egyszerű

A népszerű Hot Tools Pro Signature hajvasaló ideális az összes hajtípushoz. Szereltek rá biztonsági zárat, amely használható a vasalólapok rögzítésére. Segítségével egyszerűbb lesz tárolni a készüléket. Praktikus akasztó is van rajta, hogy egyszerűen lehessen tárolni. A hajvasaló a hálózati árammal működik, ami folyamatos működést biztosít. A hajvasaló beépített akkumulátorral működik, ami lényegesen kényelmesebbé teszi a hajformázást. 1 perc perc az akkumulátor feltöltési ideje. A közismert Hot Tools Pro Signature hajvasaló kiváló megjelenéssel büszkélkedhet. A csodálatos lila színt mindenki imádni fogja.

Paraméterek

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Kerámia, Titán Kész!
Lapok szélessége
25 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
100 °C Kész!
Hőmérséklet fokok száma
14 Kész!
Teljesítmény
42 W Kész!
Bemelegedési idő
60 s Kész!

Funkciók

Kijelző
Háttérvilágítású kijelző Kész!
Funkciók
Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas, Automatikus kikapcsolás Kész!

Tápellátás

Tápegység típusa
Hálózati Kész!
Töltési idő
1 perc Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
1,8 m Kész!
Szín
Lila Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hot Tools Pro Signature Digital, 25mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hot Tools Pro Signature Digital, 25mm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hot Tools Pro Signature Digital, 25mm.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ