AP+ nový vizuál Shop roku

Revlon RVST2204E

Termékkatalógus
Revlon RVST2204E
5 2 értékelés
Hajvasaló - kerámia simítólapok, 10 hőfokozat, 140-235 °C hőmérséklet tartomány, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, LED kijelző, 75 W teljesítmény, 2,5 m hosszú kábel, fekete kivitel, mozgó simítólapok, hálózati tápellátás
19 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  REVZV042 Termékszám:  RVST2204E

Revlon RVST2204E

Szerezz be egy olyan eszközt az amerikai Revlon cégtől, amellyel megszépítheted a hajad! A Revlon Double Straight RVST2204E hajvasaló selymesen puha és egészségesebb hajat biztosít most még kevesebb idő alatt. Bármely hajtípussal használható, és még a nagyobb tincseket is kiegyenesíti. A Revlon hajvasaló az egyenletes hőátadás biztosítása és a hajkárosodás kockázatának csökkentése érdekében négy 12 mm-es, kerámiabevonatú rézlemezzel rendelkezik. Az extra sima felület miatt a haj egyetlen mozdulattal történő kiegyenesítése kétszer olyan gyors lesz. A Revlon LED-kijelzővel is rendelkezik, valamint tízfokozatú hőmérséklet-beállítást és hőmemória funkciót is kínál. A hajvasaló hideg csúcsa, valamint a vasalófelületek automatikus kikapcsolása és lezárása gondoskodnak a biztonságos használatról.

A Revlon Double Straight RVST2204E hajvasaló legfontosabb jellemzői

  • A Revlon Double Straight RVST2204E hajvasaló bármely hajtípussal használható
  • Az egyenletes hőátadás és a hajsérülés kockázatának csökkentése érdekében a hajvasaló négy 12 mm-es, kerámiabevonatú rézlemezzel rendelkezik
  • Az extra sima felület kétszer olyan gyorsan egyenesíti ki a hajat egyetlen mozdulattal
  • A Revlon hajvasaló LED kijelzővel rendelkezik, és tízféle hőmérséklet-beállítást kínál, akár 235°C-ig
  • A termikus memória funkció időt takarít meg
  • A hőveszteség kiküszöbölésének köszönhetően a hajvasalás sebessége megduplázódik
  • A biztonságod érdekében a hajvasaló csúcsa hideg, és 1 óra inaktivitás után a hajsütővas automatikusan kikapcsol, a vasalófelület pedig lezárható
  • A Revlon készülék univerzális, kettős feszültséggel működik

Revlon hajvasaló kétszeres teljesítménnyel

A Revlon Double Straight RVST2204E hajvasaló kivételes az innovatív dupla lemezes kialakításnak köszönhetően. Segítségével egyetlen lépésben kétszeresen vasalhatod ki a hajad. Úgy működik, hogy az első lemez kiegyenesíti a hajat, majd a második lemez tovább simítja, így a haj még egyenesebb lesz.

Selymesen puha és egészségesebb haj rövidebb idő alatt

Mivel a Revlon Double Straight RVST2204E hajvasaló egyenes vasalófelületei között nincs hőveszteség, a vasalás sebessége megduplázódik. Ennek hála a hajad csak fele annyi ideig érintkezik a forró lemezekkel, így selymesen puhább és egészségesebb lesz.

Négy kerámiabevonatú rézlemez az egyenletes hőátadás és a sima siklás érdekében

Kíváncsi vagy, mi áll a Revlon Double Straight RVST2204E hajvasaló sikerének hátterében? A válasz egyszerű. Négy 12 mm-es, kerámiabevonatú  rézlemezzel szerelték fel, amelyek egyenletes hőátadást biztosítanak. Ezeknek köszönhetően a hajvasaló kivételesen simán siklik, ami kétszer olyan gyors hajvasalást eredményez egyetlen mozdulattal. A Revlon hajvasalóval nagyobb tincseket is kiegyenesíthetsz, így nemcsak időt spórolhatsz, de a hajadat is megkíméled a károsodástól.

A Revlon hajvasalóval nincs több göndörödés

Tartasz a göndörödéstől? A Revlon Double Straight RVST2204E hajvasalóval nem fenyeget többé ez a kellemetlenség. A készülék minden hajtípust könnyedén megszelídít. LED kijelzővel rendelkezik, és tíz hőmérséklet-beállítás közül lehet választani, maximum 235°C-ig. További előnye a termikus memória funkció, amely gondoskodik a gyorsabb hajformázásról, mivel nem kell újra és újra beállítanod a kívánt hőmérsékletet.

A Te biztonságod a legfontosabb

A Revlon a biztonságodra is nagy hangsúlyt fektet. A Revlon Double Straight RVST2204E hajvasaló csúcsa ezért hideg, és a készülék 1 óra inaktivitás után automatikus kikapcsol. Univerzális, kettős feszültséggel működik, és a vasalófelületek lezárhatók. A Revlon hajvasalót a nyaralásra is magaddal viheted, és elkápráztathatod a helyieket a gyönyörű frizuráddal.

A nők 90 éve szépítkeznek a Revlon termékekkel

A New York-i székhelyű Revlon 1932 óta van jelen a piacon. Ez idő alatt termékeit a nők szerte a világon megszerették. A márka szépség- és hajápolási termékek széles választékát kínálja. Szépítkezz te is e több generáción át bevált, minőségi termékekkel!


Paraméterek

Összehasonlít
Vasalófelület anyaga
Kerámia, réz Kész!
Max. hőmérséklet
235 °C Kész!
Min. hőmérséklet
140 °C Kész!
Hőmérséklet fokok száma
10 Kész!

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Kerámia, réz Kész!
Max. hőmérséklet
235 °C Kész!
Min. hőmérséklet
140 °C Kész!
Hőmérséklet fokok száma
10 Kész!
Teljesítmény
75 W Kész!

Funkciók

Kijelző
LED kijelző Kész!
Funkciók
Hőmérséklet-szabályozás, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás Kész!

Tápellátás

Tápegység típusa
Hálózati Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
2,5 m Kész!
Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Revlon RVST2204E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Revlon Double Straight RVST2204E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Revlon Double Straight RVST2204E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Revlon RVST2204E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Revlon RVST2204E.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ