Shop roku Akvizice ApF HU

Dyson Corrale fukszia/szürke

Termékkatalógus
Dyson Corrale fukszia/szürke
4,7 3 értékelés
Hajvasaló - 3 hőfokozat, hőmérséklet tartomány 165 - 210 °C, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, ondolálásra is alkalmas, háttérvilágítású kijelző, 200 W teljesítmény, kábel hossza 4,34 m, lila és szürke kivitel, biztonsági zár, utazó szett és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás, töltőállvány és tároló tok a csomag része
Kód:  DYSZV217 Termékszám:  DS-389082-01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dyson Corrale fukszia/szürke

Új, rugalmas lapok a jobb formázás érdekében

A Dyson Corrale gyorsan felmelegedő hajvasaló rugalmas réz-mangán ötvözetből készült lapokkal rendelkezik, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a hajszálak alakjához, és sérülés nélkül tartják össze a tincset. Ezáltal teljes kontrollt gyakorolhatsz a frizurád felett, bosszantó göndörödés és repkedő hajszálak nélkül. 

Tökéletes stílus kompromisszumok nélkül a Dyson Corrale hajvasalóval


A Dyson Corrale hajvasaló segítségével pillanatok alatt tökéletes frizurát készíthetsz, legyen szó bármilyen alkalomról. Rajtad múlik, hogy a dús és rugalmas fürtöket, az enyhén hullámos végeket, a szabálytalan hullámokkal tarkított alkalmi megjelenést vagy az elegáns, sima frizurát részesíted épp előnybe. 

Dyson Corrale flexibilis hajvasaló

A vezeték nélküli akkumulátoros üzemmód kényelmes formázást biztosít akár 30 percen át a vezetékeshez hasonló teljesítmény mellett. A Li-ion akkumulátor feltöltése max. 70 percet vesz igénybe. A Dyson Corrale szükség esetén közvetlenül a hálózatról is működtethető. 

A Dyson Corrale fukszia/szürke hajvasaló legfontosabb jellemzői

Dyson Corrale

OLED kijelző

A beépített OLED-kijelzőn kényelmesen ellenőrizheted az akkumulátor aktuális kapacitását, a beállított hőmérsékletet és a töltöttség állapotát. 

Dyson Corrale

Minden hajtípusra alkalmas

A Dyson Corrale három különböző hőmérséklet-fokozatot kínál (165, 185 és 210°C) a haj típusának, hosszának vagy a kívánt stílusnak megfelelő optimális formázás érdekében.

Dyson Corrale

30 perces akkumulátor-üzemidő

A nagy teljesítményű négy cellás Li-ion akkumulátor a hálózati áramhoz hasonló hőteljesítményt biztosít. 

Dyson Corrale

Vezetékes tápellátással is használható

A hajformázási idő maximalizálásához töltsd fel az akkumulátort 100%-ra, és kapcsold a tápkábelt a Dyson Corrale hajvasalóhoz. 

Dyson Corrale

Automatikus leállás

A biztonságos működés érdekében a Dyson Corrale vasaló 10 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol. A biztonsági zár lehetővé teszi, hogy a vasalót használat után azonnal a hordtáskába tedd. 

Dyson Corrale

A Dyson Corrale alkalmas utazáshoz

Az univerzális tápegységgel és a légitársasági biztonsági zárral a Dyson Corrale vasalóval nyugodtan utazhatsz külföldre. 

Innovatív Dyson technológia

A rugalmas, fűtött mangánréz ötvözetű lapok összetartják a hajszálakat, így a hajformázás stílusa kevésbé függ a hőmérséklettől. Az eredmény sima és fényes haj lesz, amit minimális erőfeszítéssel érhetsz el. 

A Dyson Corrale hajvasaló figyelemre méltó, intelligens hőmérséklet-szabályozással

A Dyson Corrale beépített érzékelőrendszerrel rendelkezik, amely másodpercenként 100-szor szabályozza a lapok hőmérsékletét, hogy állandó teljesítményt érhess el a maximálisan kíméletes formázás érdekében. 

A Dyson Corrale hajvasaló tartozékai



Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Funkciók

Kijelző
Háttérvilágítású kijelző Kész!
Funkciók
Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás Kész!

Tápellátás

Tápegység típusa
Hálózati Kész!
Működési idő
30 perc Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
4,34 m Kész!
Kiegészítők
Töltőállvány, Tároló tok Kész!
Szín
Lila, Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dyson Corrale fukszia/szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Corrale fuchsiová/šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson Corrale fuksiová/sivá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Corrale fuchsia/grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Corrale fuchsia/grau.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ