Shop roku AP+ plus nový vizuál

Kiepe 8178 Gold

Termékkatalógus
Kiepe 8178 Gold
Hajvasaló - titán simítólapok, simítólapok szélessége 24 mm, 170-230 °C hőmérséklet tartomány, 20 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, ionizálás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, ondolálásra is alkalmas, háttérvilágítás nélküli kijelző, 30 W teljesítmény, 2,5 m hosszú kábel, arany kivitel, flexibilis kábel, akasztó szíj és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás, védőtok a csomag része
31 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KIEZV587 Termékszám:  8178G
Kiepe 8178 Gold 31 190 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Kiepe 8178 Gold

Imádod a szép, fényes, egészségesnek kinéző hajkoronát? Pontosan ebben segít ez a hajsimító a közismert KIEPE gyártótól. A tökéletesen formázott haj a széles hőmérséklet-tartománnyal érhető el 170 és 230 °C között, amelynek köszönhetően a hajvasaló az egyénre szabva, a haj állapotának megfelelően ápolja a hajat. Rendkívül gyengéden ápol, ezáltal megadja a hajnak a kívánt formát, erőt és fényt. Teljesítménye 30 W, így szinte máris meleg lesz, azaz 20 s alatt. A tartós titán minden hajtípusra megfelelő, legyen akár dúsan göndör, vagy finom, vékony szálú. A szakemberek nagyra értékelik a titánt, a leginkább használt felületek közé tartozik. A gyors felmelegedés mellett még remek hővezető tulajdonságokkal is rendelkezik, ami kényelmesebbé teszi a haj kiegyenesítését. A lapszélesség 24 mm.

Hajvasaló Kiepe 8178 Gold Oldalnézet
Hajvasaló Kiepe 8178 Gold Jellemzők/technológia

A közismert Kiepe 8178 Gold hajvasaló legfontosabb jellemzői

  • A neves KIEPE hajvasaló szalonképes frizurát garantál neked
  • Az idő, amennyi alatt meleg lesz a készülék mindössze 20 s
  • A lapok szélessége 24 mm
  • Az ionos KIEPE hajegyenesítő segítségével sima és fényes frizurát készíthetsz
  • Nagy teljesítményű fűtőegység áll rendelkezésre a gyors felmelegedés érdekében
  • Hullámos tincseket is csinálhatsz
  • Automatikus kikapcsolás funkció sem hiányzik róla
  • Az egyszerűen leolvasható kijelzőn a szükséges információk láthatók
  • Rugalmas kábellel rendelkezik a még kényelmesebb használat érdekében, amelynek hossza 2,5 m
  • Használd a védőtokot tárolásra
  • Praktikus hurok a felakasztáshoz

Az ismert KIEPE hajvasaló és megnyerő funkciói

A hajsimító képes arra, hogy negatív ionokat generáljon, amely a sztatikus elektromosság szabályozójaként működik. A hozzáadott lebegő lapok módosítják a hajra gyakorolt nyomást, így óvják a hajszálat a károsodástól. Ráadásul, még a hajtöredezés miatt sem kell aggódnod. Az erőteljes fűtőegységnek köszönhetően a hajvasaló gyorsan használatra kész lesz. Ez a hajegyenesítő minden kívánságodat teljesíti. Egy pillanat alatt könnyedén átalakul hajsütővassá is. Úgy tervezték, hogy lehessen vele könnyedén hajat vasalni, illetve vagány loknikat is csinálni. Ha te is azok közé tartozol, akik folyton elfelejtik, hogy a művelet befejezése után ki lett-e húzva a készülék a konnektorból, értékelni fogod az automatikus kikapcsolást. Az ismert KIEPE hajvasaló ideális azoknak, akiknek fontos, hogy a tökéletes frizurát kíméletes módon érjék el.

Hajvasaló Kiepe 8178 Gold Tartozékok
Hajvasaló Kiepe 8178 Gold Csatlakozási lehetőségek (portok)

Kezelése és működtetése könnyű

A jól ismert KIEPE hajegyenesítő minden hajtípussal megbirkózik. A rajta lévő hurok jól jön, amikor el kell raknod a vasalót. A hajvasaló klasszikus hálózati tápegységgel rendelkezik, így bárhol használhatod, ahol rendelkezésre áll egy hálózat. A készülék beépített akkumulátorral rendelkezik, ami sokkal kényelmesebbé teszi a hajformázást. Az ismert KIEPE hajvasaló nem fog szégyent hozni rád. A csodálatos arany színe csodásan kiegészíti a készülék megjelenését.

A neves KIEPE hajvasaló remek kiegészítőkkel érkezik

A hajvasalón kívül a dobozban megtalálod a következő kiegészítőket: védőtok. Ha nem használod a vasalót, rögzítheted a védőtokkal, amely azonban nemcsak tárolásra alkalmas. A vasaló használata rendkívül kényelmes, mivel a kábelhosszúság 2,5 m. Így temérdek helyed lesz a hajformázáshoz, a kábel nem fog meggátolni semmiben.

Paraméterek

Összehasonlít
Vasalófelület anyaga
Titán Kész!
Lapok szélessége
24 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
170 °C Kész!

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Titán Kész!
Lapok szélessége
24 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
170 °C Kész!
Teljesítmény
30 W Kész!
Bemelegedési idő
20 s Kész!

Tápellátás

Tápegység típusa
Hálózati Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
2,5 m Kész!
Kiegészítők
Védőtok Kész!
Szín
Arany Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kiepe 8178 Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kiepe 8178 Gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kiepe 8178 Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kiepe 8178 Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kiepe 8178 Gold.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ