Shop roku Akvizice ApF HU

Babyliss PRO BAB3091RDTE Red Titanium

Termékkatalógus
Babyliss PRO BAB3091RDTE Red Titanium
Hajvasaló - titán simítólapok, simítólapok szélessége 28 mm, 5 hőfokozat, 150-230 °C hőmérséklet tartomány, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, ionizálás, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, ondolálásra is alkalmas, kijelző nélkül, 45 W teljesítmény, 2,7 m hosszú kábel, piros és arany kivitel, flexibilis kábel, hálózati tápellátás, védőtok a csomag része
Kód:  BBLZV953 Termékszám:  BAB3091RDTE

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Babyliss PRO BAB3091RDTE Red Titanium

Szép, fényes és egészséges hajra vágysz? Ez esetben szükséged van egy hajvasalóra a közismert BaByliss PRO gyártótól. A rendelkezésre álló hőfokok száma: 5 hőfokozat. A tökéletesen formázott haj titka a széles hőmérséklet-tartományban rejlik 150 és 230 °C között, amelynek köszönhetően a vasaló a hajat egyedileg, annak állapotának megfelelően ápolhatja. Rendkívül gyengéden ápol, ezáltal megadja a hajnak a kívánt formát, erőt és fényt. Teljesítménye 45 W, így gyorsan üzemkész lesz. A tartós titán felület minden hajra remek választás, mindegy, hogy vékony hajszálakkal, vagy dús, vastag fürtökkel áldott meg a sors. A titánt különösen nagyra értékelik a szakemberek, a leginkább elismert vasalófelületek közé tartozik. Azon túl, hogy gyorsan felmelegszik, a hőleadása is kiváló, ami kényelmesebbé teszi a haj kiegyenesítését. A lapszélesség 28 mm.

Hajvasaló Babyliss PRO BAB3091RDTE Red Titanium ...
Hajvasaló Babyliss PRO BAB3091RDTE Red Titanium ...

A jól ismert Babyliss PRO BAB3091RDTE Red Titanium hajvasaló legfontosabb jellemzői

  • Az ismert BaByliss PRO hajsimító szalonképes frizurát garantál neked
  • A kiválasztható hőfokok száma: 5
  • A lapszélesség: 28 mm
  • Az ionos BaByliss PRO hajvasaló segít sima és fényes frizurát készíteni
  • A gyors felmelegedésről a kiváló fűtőegység gondoskodik
  • Fürtök kialakítására is használható
  • Beépített biztonsági, automatikus kikapcsolás funkció és működést jelző fény
  • A rugalmas kábel biztosítja a kényelmes használatot, amelynek hossza 2,7 m
  • A védőtok jól jön a tároláshoz

A neves BaByliss PRO hajegyenesítő és jól kihasználható funkciói

A hajvasaló negatív iongenerátort is kapott, amely gondoskodik a sztatikus elektromosság csökkentéséről. A nagy teljesítményű fűtőegységgel a hajsimító nagyon rövid idő alatt felmelegszik az üzemi hőmérsékletre. Ez a hajsimító nem habozik, hogy teljesítse a kívánságaidat. Egy szempillantás alatt hajsütővassá is alakítható. Úgy készült, hogy könnyedén kezelje a gyönyörű fürtöket, vasaláskor pedig precíz legyen. Ha te is azok táborát erősíted, akik nem tudnak visszaemlékezni arra, hogy vajon kihúzták-e a dugaljból a készüléket, imádni fogod, hogy automatikusan kikapcsol, valamint hogy fény jelzi a működését. Az ismert BaByliss PRO hajegyenesítő remek választás azok számára, akik tökéletes eredményt szeretnének elérni kíméletes formázással.

Hajvasaló Babyliss PRO BAB3091RDTE Red Titanium ...
Hajvasaló Babyliss PRO BAB3091RDTE Red Titanium ...

Mivel a kezelése egyszerű, könnyű használni

A jól ismert BaByliss PRO hajvasaló remek partner, és segítségével könnyedén formázhatod az összes hajtípust. A hajegyenesítő hálózati árammal működik, így nem kell foglalkoznod a feltöltéssel. A hajvasaló beépített akkumulátorral működik, amivel még kényelmesebben formázhatod a hajad. A híres BaByliss PRO hajegyenesítő kiváló megjelenéssel büszkélkedhet. A csodálatos piros és arany színe remek összhangban van a készülék designjával.

A közismert BaByliss PRO hajsimító meglepetést okoz nagyszerű felszereltségével

A hajvasaló mellett a doboz tartalmát a következők képezik: védőtok. Használaton kívül a vasalót, a védőtok segítségével rögzíthető, amely azonban nemcsak tárolásra alkalmas. Minden reggel számíthatsz arra, hogy a vasalót kényelmes lesz használni, mivel a kábel hossza 2,7 m. Ennek köszönhetően lesz elég mozgástered a frizura kialakításához, a kábel nem fog meggátolni semmiben.

Hajvasaló Babyliss PRO BAB3091RDTE Red Titanium ...

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Vasalófelület anyaga
Titán Kész!
Lapok szélessége
28 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Titán Kész!
Lapok szélessége
28 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
150 °C Kész!
Hőmérséklet fokok száma
5 Kész!
Teljesítmény
45 W Kész!

Tápellátás

Tápegység típusa
Hálózati Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
2,7 m Kész!
Kiegészítők
Védőtok Kész!
Szín
Piros, Arany Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Babyliss PRO BAB3091RDTE Red Titanium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babyliss PRO BAB3091RDTE Red Titanium. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Babyliss PRO BAB3091RDTE Red Titanium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Babyliss PRO BAB3091RDTE Red Titanium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Babyliss PRO BAB3091RDTE Red Titanium.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ