AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Click and Grow Fejes saláta

Termékkatalógus
Click and Grow Fejes saláta
4,7 3 értékelés
Ültetvény - 3 db utántöltőből és magokból álló szett, nano Smart föld, 95%-os megtakarítás
4 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DFSE033 Termékszám:  SGLT
Click and Grow Fejes saláta 4 690 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Click and Grow Fejes saláta

Elvarázsol a gondolat, hogy a lakásodban termessz saját gyümölcsöt, zöldséget és gyógynövényeket? Akkor az ötletes Click and Grow Smart Garden nem kerülheti el a figyelmedet. A csomagban 3 darab, Click és Grow cserépben való növénytermesztéshez készült patron található, melyek fejes saláta magokat tartalmaznak. Hideg saláták elkészítéséhezajánlott. A saláta gazdag A-, K-vitaminban és antioxidánsokban. Kiválóan alkalmas alacsony zsírtartalmú és kalóriatartalmú étrendhez. A salátának gyulladásgátló hatása van, segít az álmatlanságban és csökkenti a koleszterinszintet.

A Click and Grow fejes saláta főbb jellemzői

  • 3 pót patron fejes saláta magokkal
  • Egyedülálló Click and Grow otthoni növénytermesztő rendszer
  • A SMART intelligens földet a NASA technológiája ihlette
  • Nem tartalmaz GMO-t, növényvédő szereket, növényi hormonokat vagy más káros anyagokat
  • Otthoni növénytermesztés a konyhapulton tapasztalat és erőfeszítés nélkül
  • Könnyen kezelhető - csak helyezd be a patront a Click and Grow virágcserépbe, adj hozzá vizet, majd csatlakoztasd a konnektorba

A Click and Grow otthoni kiskert

Az egyedülálló Click and Grow cserépben való otthoni növénytermesztési rendszer biztosan szórakoztatni fog. A növények nem tartalmaznak olyan nem kívánatos anyagokat, mint például genetikailag módosított organizmus, növényvédő szer, növényi hormon vagy más egészségtelen összetevő. Az egyes növények csírázási ideje 1-2 hét között mozog, a teljes fejlettséget 1-2 hónap alatt érik el, és az átlagos élettartamuk 2-4 hónap. Gyümölcsöket, zöldségeket vagy a gyógy- és fűszernövényeket termeszthetsz otthon erőfeszítés és tapasztalat nélkül!

Minden az intelligens földnek köszönhető

A magokat tartalmazó patront egyszerűen helyezd be a Click and Grow virágcserépbe, és már csak a betakarítást kell várnod. Az intelligens SMART földet a NASA technológiája ihlette. Megteremti a növények növekedéséhez szükséges ideális környezetet. A növények életciklusával összhangban bocsátja ki a tápanyagokat, tartja fenn a talaj kiegyensúlyozott pH-értékét és kis oxigénkapszulák segítségével biztosítja a növényeknek a bőséges helyet és a tápanyagokat, még akkor is, ha a talaj nedves.



A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Click and Grow Hlávkový salát. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Click and Grow Hlávkový šalát.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ