30 dnů na vrácení Shop roku

EAGLE PRO AI AX3200 Smart RouterR32

Termékkatalógus
EAGLE PRO AI AX3200 Smart RouterR32
4,0 1 értékelés
WiFi router - WiFi 6, 802.11a/b/g/n/ac/ax egészen 3200 Mb/s, dual-band (2.4 GHz 800 Mb/s + 5 GHz 2402 Mb/s ), 1× GWAN, 4× GLAN, 4× külső antenna, WPA, WPA-PSK és WPA2-PSK, IPv6 Ready, szülői felügyelet és hangvezérlés - Amazon Alexa/Google Asszisztens
55 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Dlink23_13 Termékszám:  R32 Gyártó honlapja:
EAGLE PRO AI AX3200 Smart RouterR32 55 890 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

EAGLE PRO AI AX3200 Smart RouterR32


Hozz létre egy intelligens és gyors WiFi hálózatot

A D-link EAGLE PRO AI AX3200 Smart Router R32 WiFi router a WiFi 6 technológia és a mesterséges intelligencia előnyeinek egyedülálló kombinációja. Ennek eredményeként ez a router hihetetlen lefedettséget és optimalizált sebességet kínál. Élvezd a hatékony és gyors internetkapcsolatot, mint még soha.



Okosabb, letisztultabb és gyorsabb WiFi

A D-link EAGLE PRO AI AX3200 Smart Router R32 intelligens módon biztosítja a lehető leggyorsabb kapcsolódási sebességet, így függetlenül attól, hogy mit csinálunk a hálózaton, mindig stabil és gyors, maximális sebességű kapcsolatra számíthatunk. A beépített AI WiFi optimalizáló automatikusan a legjobb WiFi csatornához csatlakoztatja készülékét, miközben az AI optimalizáló a pillanatnyilag leginkább szükséges tevékenységeket helyezi előtérbe.



D-link EAGLE PRO AI AX3200 Smart Router R32 lenyűgöző WiFi 6 technológiával

A következő generációs 802.11ax szabvány, vagyis a WiFi 6 a 802.11ac WiFi szabvány továbbfejlesztése, és gyorsabb videónézést, játékot és szörfözést tesz lehetővé a ház minden helyiségében. Mit kínál a WiFi 6?

  • 4x nagyobb kapacitás - az OFDMA megnöveli a hálózathoz egyszerre csatlakoztatható eszközök számát.
  • 4x nagyobb hatékonyság - a beépített nagy teljesítményű erősítők növelik a hatótávolságot és a sugárformázást. A MU-MIMO technológia nagyobb sávszélességet biztosít minden eszköz számára
  • Akár 2x gyorsabb sebesség - rendkívül alacsony késleltetés kétszeres sávszélességgel, 1024-QAM és négy egyidejű adatfolyam kivételes sebességet biztosít.

Példa nélküli sebesség és hatékonyság akár 128 eszköz esetén

A WiFi 6 tökéletes az intelligens otthonok számára, ahol stabil és megbízható kapcsolatra van szükség egyszerre több eszköz számára. Kényelmesen streamelhetsz, játszhatsz vagy dolgozhatsz, anélkül, hogy pufferelned kellene az adatokat. Az 1024-QAM technológia akár 25%-kal növeli az eszközök átvitelét, az OFDMA (Orthogonal Frequency Division Multiple Access) és a BSS Coloring technológia pedig növeli a hálózati kapacitást, hatótávolságot és sebességet.



A D-link EAGLE PRO AI AX3200 Smart Router R32 gyors vezetékes kapcsolatot is kínál

Ez a router összesen négy gigabites LAN-porttal rendelkezik, amelyek a hagyományos gyors Ethernet-csatlakozóknál akár 10x gyorsabb adatátvitelt biztosítanak. Ezeket elsősorban olyan eszközök csatlakoztatására használhatod, ahol minőségi, késleltetés nélküli kapcsolatra van szükséged (PC, SMART TV vagy NAS). Ha a D-link EAGLE PRO AI AX3200 Smart Router R32 hatótávolságát bővíteni szeretnéd, akkor szerezd be az E15 extendert, és hozz létre egy intelligens Mesh hálózatot. Így könnyedén lefedheted az egész házat, beleértve a pincét és a kertet is.

A vírusoknak és hackereknek nincs esélyük

A D-Link nem feledkezett meg a biztonságról, ezért a D-link EAGLE PRO AI AX3200 Smart Router R32 a legújabb WPA3 biztonsági szabványt kínálja egy új protokollal az eszközkapcsolatok hitelesítésére és biztosítására, a hálózati forgalom titkosítására és a külső fenyegetések és támadások megelőzésére. A WPA3 protokollnak köszönhetően több okosotthon-eszköz hozzáadása is egyszerűvé válik egy QR-kód telefonoddal történő beolvasásával.

Hálózatod vezérlése telefonon vagy hangon keresztül

A fejlett felhasználói felülettel a hálózaton lévő összes csatlakoztatott eszköz felett a kezedben lesz az irányítás. Még megbízható szülői felügyelet vagy vendéghálózati beállítások is rendelkezésedre állnak. Az ingyenes EAGLE PRO AI alkalmazással ez még egyszerűbb - a mesterséges intelligencia folyamatosan figyeli a hálózati forgalmat, és automatikusan küld intézkedési javaslatokat számodra. Nemcsak a mobilalkalmazást használhatod az okos AI asszisztenssel a WiFi hálózat irányítására, hanem a hangutasításokat is. A D-link EAGLE PRO AI AX3200 Smart Router R32ugyanis kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant szolgáltatással.

A D-link EAGLE PRO AI AX3200 Smart Router R32 WiFi router főbb jellemzői

  • Kétsávos WiFi 6 AX3200
  • 2,4 GHz (akár 800 Mbps) és 5 GHz (akár 2,402 Mbps)
  • Forgalomirányítás, WiFi és Mesh beállítás mesterséges intelligencia segítségével
  • MU-MIMO és OFDMA technológia
  • A D-link EAGLE PRO AI AX3200 Smart Router R32 integrált AI WiFi optimalizálóval rendelkezik
  • Kompatibilis a Google Assistant vagy az Amazon Alexa hangvezérléssel
  • A legújabb WPA3 biztonsági szabvány támogatása
  • Egyszerű beállítás és működtetés

Paraméterek

Típus
Dual-band Kész!
WiFi átvitel sebessége
3 200 Mb/s Kész!
WAN port átviteli sebesség
1 Gbit Kész!
Sebesség 2,4 GHz-en
800 Mb/s Kész!

Típus

Típus
Dual-band Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
3 200 Mb/s Kész!
WAN port átviteli sebesség
1 Gbit Kész!
Sebesség 2,4 GHz-en
800 Mb/s Kész!
Sebesség 5 GHz-en
2 402 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac, 802.11ax Kész!
WiFi típus
WiFi 6 Kész!
WiFi sávok
5 GHz Kész!

Biztonság

Titkosítás
WPA, WPA-PSK, WPA2-PSK Kész!

Csatlakozók

LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!

Antenna tulajdonságai

Külső antennák száma
4 × Kész!
Antenna típusa
Nem levehető Kész!

Interfész

NAT funkciók
DMZ (Demilitarized Zone) Kész!
SSID maximális száma
1 × Kész!

LAN portok átviteli sebessége

1 Gbit-es portok száma
4 Kész!

Méretek és tömeg

Mélység
15,9 cm Kész!
Súly
446 g Kész!
Szélesség
22,83 cm Kész!
Magasság
6,19 cm Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EAGLE PRO AI AX3200 Smart RouterR32
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link EAGLE PRO AI AX3200 Smart Router R32. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-link EAGLE PRO AI AX3200 Smart RouterR32. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-link EAGLE PRO AI AX3200 Smart RouterR32. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-link EAGLE PRO AI AX3200 Smart RouterR32.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ