30 dnů na vrácení Shop roku

Tesla Smart Air Purifier Mini

Termékkatalógus
Tesla Smart Air Purifier Mini
4,1 19 értékelés
Légtisztító - 120 m³/h légtisztító teljesítmény, 30 W teljesítményfelvétel, 14 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 55 dB(A), részecskeszűrő, UV lámpa, titán dioxid, HEPA, karbon, katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: távirányító, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 31 × 24,3 × 24,3 cm (Ma×Sz×Mé)
41 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TESCV013 Termékszám:  TSL-AC-AP1207
Tesla Smart Air Purifier Mini 41 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Tesla Smart Air Purifier Mini

Nem érzed eléggé tisztának a levegőt otthonodban? Akkor biztos nagyon tetszeni fog egy ilyen Tesla Smart Air Purifier Mini levegőtisztító. Használatával kiszűrhetjük a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészgombákat és baktériumokat. Ez a légtisztító készülék allergiásoknak nemcsak a különböző szennyeződésektől, hanem az összes levegőben lévő allergéntől is megszabadít. Hatékonyan javítja a levegő minőségét, miközben nagy mértékben csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. A korszerű technológia és az effektív részecskeszűrő, UV-lámpás szűrő, titán-dioxid szűrő, HEPA, katalitikus, por, szén szűrő gondoskodik arról, hogy tiszta, friss levegőt lélegezhess be. Elegendő teljesítményének köszönhetően 14 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális. Stílusos megjelenésén kívül olyan modern funkciókat kapott, mint automatikus üzemmód, időzítő, levegő ionizálás és éjszakai mód.

Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Mini Lifestyle
Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Mini Jellemzők/technológia

Tesla Smart Air Purifier Mini levegő tisztító legfontosabb tulajdonságai

  • Ezen Tesla Smart légtisztító berendezés használatával kiszűrhetjük a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészgombákat és baktériumokat
  • Megszabadít a levegőben lévő allergénektől
  • Szűrő típusa: HEPA, szén, por, katalitikus, UV sugárzás, részecskeszűrő és TiO2
  • 14 m² alapterületű helyiségekbe ajánlott
  • 120 m³/h teljesítményű
  • A levegő ionizációs funkció javítja a légtisztító hatékonyságát
  • Az időzítőnek köszönhetően a légtisztító automatikusan kikapcsol
  • A szűrőt könnyen kimoshatjuk
  • A légtisztítót könnyen irányítható a mobilalkalmazáson keresztül
  • Együttműködik olyan technológiákkal, mint Wi-Fi
  • Érintéses vezérlőpanel
  • Levegőminőség-érzékelővel ellátva
  • Egy ilyen praktikus Tesla Smart légtisztító teljesítménye 30 W
  • A legmagasabb zajszint értéke 55 dB(A)

Próbáld ki ezt a nagy teljesítményű levegő tisztítót a neves Tesla Smart gyártótól

Egy ilyen Tesla Smart levegőtisztító funkciói hozzájárulnak a kényelmes és hatékony mindennapi használathoz. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően tökéletesen kiszűri és eltávolítja az allergéneket a levegőből. Nem hiányozhat egyetlen olyan háztartásból sem, ahol allergiások élnek. Az automatikus üzemmód bekapcsolja a légtisztítót, és a szennyezettségi szintnek megfelelően állítja be a teljesítményt. Nem kell aggódnunk semmi miatt, mert minden automatikusan történik, a beavatkozásunk nélkül. A beépített időzítőnek köszönhetően az egyéni igényeinknek megfelelően pontosan beállíthatjuk, hogy a légtisztító milyen gyakran és mikor legyen aktív. Funkcióinak köszönhetően képes pontosan azonosítani az aktuális levegőminőséget, majd jelezni, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód aktiválásának.

Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Mini ...
Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Mini Hátoldal

Könnyű használat és fejlett technológia

Egy ilyen Tesla Smart légtisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A légtisztító egy mobil alkalmazással vezérelhető, amivel egyszerűen bekapcsoljuk és kiválasztjuk a kívánt módot. Olyan technológiákat támogat, mint Wi-Fi. Az érintős kezelőpanellel minden funkció ellenőrzése egyszerű és kényelmes. A levegő tisztító távirányítóval kényelmesen beállítható anélkül, hogy el kellene hagynunk a kanapét. A gyermekzár funkció megakadályozza a beállítások véletlenszerű módosítását vagy kikapcsolását. A szűrő könnyen tisztítható, csak egyszerűen öblítsük le vízzel, és távolítsuk el a felgyülemlett szennyeződéseket.

Egy ilyen modern Tesla Smart légtisztító kellemes meglepetést okoz majd lenyűgöző funkcióival

Egy ilyen praktikus Tesla Smart légtisztító nagyszerű segédeszköz, amely segít friss és tiszta környezetet teremteni a lakásban. A levegő ionizációs funkció negatív töltésű ionokat hoz létre, amelyek ellensúlyozzák az allergéneket és növelik a levegő tisztaságát. Javítja a porszemcsék összecsomósodását és ezáltal növeli a szűrési hatékonyságot. Az ionizátor célja, hogy javítsa a folyamat általános hatékonyságát, és eltávolítsa azokat a részecskéket is, amelyek egyébként szabadon maradnának a környezetben. Az éjszakai üzemmód kikapcsolja a kijelzőt, és minimálisra csökkenti a légtisztító zaját, így az nem zavar minket alvás közben.

A szűrőrendszer tökéletesen felfogja az összes szennyeződést

Eme Tesla Smart légtisztító készülék beszívja a levegőt, és áthalad egy szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. A HEPA-szűrő nagy hatékonysága biztosítja, hogy minden szilárd részecske, baktérium, vírus, penész, atka és allergén kiszűrésre kerüljön. A szénszűrő a szagok megszüntetésére és a mérgező füst, például a kén-dioxid eltávolítására lett kifejlesztve. A porszűrő megbízhatóan eltávolítja a nagyobb részecskéket, például a port, a szőrt és a háziállatok szőrét. A katalitikus szűrőrendszer megbízhatóan semlegesíti az ammóniát, a benzolt és más veszélyes vegyi anyagokat. A légtisztítóban lévő UV-sugárzás biztosítja a gyakori vírusok, baktériumok és egyéb szerves szennyeződések hatékony eltávolítását. A részecskeszűrő feladata a szilárd anyagok, például por, pollen, mikroorganizmusok és más szennyeződések megbízható kiszűrése és semlegesítése. A TiO₂ szűrő egy innovatív szűrőrendszer, amely a titán-dioxid különleges tulajdonságait használja a nem kívánt anyagok eltávolítására és a levegő tisztítására. Nagyon fontos tényező a készülék teljesítménye. Ezen Tesla Smart levegőtisztító 120 m³/h kapacitással bír. A legmagasabb zajszint értéke 55 dB(A).

Méretei:

31 × 24,3 × 24,3 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
30 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
120 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
14 m2 Kész!
Maximális zajszint
55 dB(A) Kész!
Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Por, Katalitikus, UV sugárzás, Részecskeszűrő, TiO2 Kész!

Méret & súly

Szélesség
24,3 cm Kész!
Mélység
24,3 cm Kész!
Magasság
31 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Kapcsolódás

Kompatibilis alkalmazások
Gyártó saját alkalmazása Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mennyi a szűrő élettartama? Csere esetén honnan lehet beszerezni?

Milyen filter való a termékhez? Hol tudom beszerezni?

Kérdések és válaszok: Tesla Smart Air Purifier Mini
Kiegészítők: Tesla Smart Air Purifier Mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tesla Smart Air Purifier Mini. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tesla Smart Air Purifier Mini. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tesla Smart Air Purifier Mini.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ