30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

ELIZ EAP 320 UV WIFI

Termékkatalógus
ELIZ EAP 320 UV WIFI
5 2 értékelés
Légtisztító - 320 m³/h légtisztító teljesítmény, 80 W teljesítményfelvétel, 50 m² max. ajánlott szobaméret, 29 - 55 dB(A) zajszint, UV lámpa, HEPA, vírusölő, katalitikus, formaldehid porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, felszereltség: kijelző, távirányító, UV lámpa és gyerekzár
99 000 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ELICV477 Termékszám:  1412
ELIZ EAP 320 UV WIFI 99 000 Ft Szállításra kész 5 db
Vásárlás

ELIZ EAP 320 UV WIFI

Gyakran küzdesz allergiás vagy egyéb felső légúti panaszokkal? Akkor nagyszerű választás számodra egy ilyen modern ELÍZ levegő tisztító. Használatával kiszűrhetjük a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészgombákat és baktériumokat. A fejlett technológia és az effektív UV-lámpás szűrő, antivírus, formaldehides, HEPA, katalitikus, por szűrő gondoskodik arról, hogy tiszta, friss levegőt lélegezhess be. Ez a praktikus mobil segédeszköz 50 alapterületű helyiségekbe ideális. Stílusos kialakításán kívül olyan modern funkciói vannak, mint automatikus üzemmód, időzítő, levegő ionizálás, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító ELIZ EAP 320 UV WIFI Lifestyle
Légtisztító ELIZ EAP 320 UV WIFI Jellemzők/technológia

ELIZ EAP 320 UV WIFI légtisztító legfontosabb paraméterei

  • Eme ELÍZ levegő tisztító hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Filter típusa: HEPA, por, katalitikus, formaldehid, UV sugárzás és vírusölő
  • 50 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására készült
  • 320 m³/h teljesítménnyel büszkélkedhet
  • Az ionizációs funkció hatékonyabbá teszi a tisztítási folyamatot
  • A teljesítményét igény szerint változtathatjuk
  • Beépített időzítő a tisztítási idő beállításához
  • UV sterilizáló lámpa is rendelkezésre áll
  • A légtisztító kényelmesen irányítható a mobilalkalmazáson keresztül
  • Könnyen leolvasható kijelző mutatja a szükséges információkat
  • Levegőminőség-szenzorral felszerelve
  • Eme ELÍZ légtisztító teljesítménye 80 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 29 dB(A), illetve a maximális érték 55 dB(A)

Adj egy esélyt ennek a nagy teljesítményű légtisztítónak a méltán neves ELÍZ gyártótól

Egy ilyen ELÍZ légtisztító olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmesebbé teszik a mindennapi használatát. A levegő tisztító automatikus üzemmódja a levegőminőség alapján optimalizálja a teljesítményt. Minden automatikusan történik, így nem kell aggódnunk a beállítások miatt. Könnyen beállíthatjuk a teljesítményt, így kiválaszthatjuk az aktuális igényeinknek legmegfelelőbb légtisztítási szintet. A levegő tisztító beépített időzítővel rendelkezik, melynek köszönhetően egyéni igényeinknek megfelelően állíthatjuk be a működési intervallumot. Képes pontosan érzékelni az aktuális levegőminőséget, és jelzi, ha eljött a megfelelő idő a tisztítási üzemmód aktiválására.

Légtisztító ELIZ EAP 320 UV WIFI Jellemzők/technológia
Légtisztító ELIZ EAP 320 UV WIFI Jellemzők/technológia

Modern felszereltség a könnyű kezelés érdekében

Eme ELÍZ légtisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkent a por mennyisége a szobában, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A légtisztító egy mobil alkalmazáson keresztül vezérelhető, amivel bekapcsolhatjuk és kiválaszthatjuk a kívánt módot. A könnyen leolvasható kijelző mutatja az aktuálisan szükséges információkat. A légtisztító távirányítóval kényelmesen beállítható anélkül, hogy el kellene hagynunk a kanapét. A gyermekzár funkcióval nem kell aggódnunk, hogy véletlenül módosítjuk a beállításokat vagy kikapcsoljuk a készüléket. Az UV-sterilizáló lámpának köszönhetően a légtisztító képes hatékonyan elpusztítani az összes gyakori vírust, baktériumot és szerves szennyeződést.

Egy ilyen modern ELÍZ légtisztító készülék modern funkciókkal kápráztat el

Egy ilyen hasznos ELÍZ légtisztító készülék nagyszerű segédeszköz, amely hozzájárul a friss és tiszta környezetet megteremtéséhez a lakásban. A hozzáadott levegőionizációs funkció negatív ionokat generál, amelyek semlegesítik az allergéneket. Hozzájárul a porszemcsék csomósodásának felgyorsításához, ezáltal növeli a szűrési hatékonyságot. Az ionizátor fő célja a teljes folyamat hatékonyságának növelése, illetve az egyébként szabadon maradó részecskék eltávolítása a levegőben. Éjszakai üzemmódjával nyugodtan és zavartalanul aludhatunk, mivel úgy tervezték, hogy minimális fény- és zajkibocsátással működjön.

Légtisztító ELIZ EAP 320 UV WIFI Jellemzők/technológia

A tökéletes szűrőrendszer teljes és alapos szűrést garantál

Egy ilyen modern ELÍZ légtisztító beszívja a levegőt, és a nagy teljesítményű szűrőrendszerén keresztül hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át is. A HEPA-szűrő nagy hatékonysága biztosítja, hogy minden szilárd részecskét, baktériumot, vírust, penészt, atkát és allergént hatékonyan felfogjon és kiszűrjön. A porszűrő hatékonyan felfogja a nagyobb részecskéket, például a port, a szőrt és a háziállatok szőrét. A katalitikus szűrő hatékonyan semlegesíti az ammóniát, a benzolt és más veszélyes vegyi anyagokat. A speciális formaldehidszűrő, ahogy a neve is mutatja, tartósan eltávolítja és biztonságos vegyületekké alakítja ezt a káros anyagot. A vírusölő szűrő megbízhatóan és hatékonyan szűri ki a levegőben terjedő vírusokat. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen praktikus ELÍZ levegőtisztító 320 m³/h kapacitással bír. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 29 dB(A), és ez az érték legfeljebb 55 dB(A).

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
80 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
320 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
50 m2 Kész!
Maximális zajszint
55 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
29 dB(A) Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Por, Katalitikus, Formaldehid, UV sugárzás, Vírusölő Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Kapcsolódás

Kompatibilis alkalmazások
Tuya Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ELIZ EAP 320 UV WIFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELÍZ EAP 320 UV WIFI. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ELÍZ EAP 320 UV WIFI.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ