Shop roku 30 dnů na vrácení

Technics SL-1500 - ezüst

Termékkatalógus
Technics SL-1500 - ezüst
4,4 9 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Lemezjátszó - modern dizájn, rezgésálló, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, lemeztányér átmérője 332 mm, lemeztányér anyaga alumínium, közvetlen hajtás, félautomata vezérlés, egyirányba tört szárú kar, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, elektromágneses (mm/mc) hangszedő, RCA kábel a csomagban, tömege 9,9 kg, méretek 169 × 453 × 372 mm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  TECH002e Termékszám:  SL-1500CEG-S Gyártó honlapja:
Technics SL-1500 - ezüst 499 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

502 180 Ft
Szett megvásárlása

Technics SL-1500 - ezüst

Lemezjátszó Technics SL-1500 - ezüst Képernyő

Újra életre akarod kelteni a klasszikus bakelit lemezeid és különleges hangulatot szeretnél teremteni? Akkor felkeltheti érdeklődésedet eme modern kivitelű Technics bakelit lemezjátszó. A modern kinézet minden partihoz illik. Ez egy Hi-Fi lemezjátszó, amely egyszerű kialakítással és minőségi zenelejátszással büszkélkedhet. Lemeztányérjának átmérője 332 mm és anyaga alumínium. Ezt a termékmodellt egy központi motor hajtja, melynek előnye a forgás pontos szabályozása a fordulatszám eltérése nélkül. Ezenfelül a hangstúdiók körében is népszerű a precizitása miatt. A félautomata Technics bakelit lemezjátszó esetében neked kell elindítanod a lejátszást, viszont a leállítás már automatikusan zajlik.

Technics SL-1500 - ezüst kulcsfontosságú paraméterei

  • Ezen Technics bakelit lemezjátszó feléleszti a bakelit lemezeidet
  • Modern kivitelezésű
  • Félautomata vezérlésű
  • Lejátszási sebességek: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc
  • Ezt a termékvariánst egy központi motor hajtja
  • Integrált előerősítővel egyaránt kibővítették
  • Karjának típusa: egyirányba tört szárú kar
  • A hangszedő típusa: elektromágneses (MM/MC)
  • Ezeket a médiumokat képes lejátszani: LP
  • Egyéb felszereltség: RCA kimenet és 3,5 mm jack kimenet
  • A csomagnak RCA kábel is a része
Lemezjátszó Technics SL-1500 - ezüst Oldalnézet
Lemezjátszó Technics SL-1500 - ezüst Oldalnézet

Élvezd a minőségi hangzást

Ezen Technics bakelit lemezjátszó feléleszti a bakelit lemezeidet. Beépített előerősítővel egyaránt kiegészítették, melynek köszönhetően könnyedén csatlakoztathatod akármilyen erősítőhöz vagy aktív hangszóróhoz. A következő lejátszási fordulatszámokat támogatja: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc. Egyirányba tört szárú karral van felszerelve, mely kiválóan követi a lemez hangbarázdáit és lehetővé teszi a leolvasási szög jobb beállítását. Ezen Technics lemezjátszó csomagolásának RCA kábel szintén a része. A hangszedő típusa: elektromágneses (mm/mc). Méretei 169 × 453 × 372 mm (magasság × szélesség × mélység). Súlya: 9,9 kg. Színkivitele ezüst.

Az elsőrangú Technics lemezjátszó többféleképpen használható

Ez a meglévő vinyl player a hozzáadott funkcióival is rabul ejt. RCA kimenet és 3,5 mm jack kimenet ugyancsak rendelkezésedre áll, így nemcsak klasszikus módon, hanem külső hangszórón vagy fejhallgatón keresztül is hallgathatod a lemezeidet. Olyan alapanyagból hozták létre, mely csillapítja a motor és a környezet vibrációit. Az alternatív hangszedő súlyának 5,6 és 12 g között kell lennie. Eme Technics vinyl player teljesen új szintre viszi a zenehallgatást.

Lemezjátszó Technics SL-1500 - ezüst Oldalnézet

Paraméterek

Összehasonlít

Gyári tartozékok

Gyári tartozékok
RCA kábel Kész!

Fizikai adatok

Szélesség
453 mm Kész!
Mélység
372 mm Kész!
Magasság
169 mm Kész!
Tömeg
9,9 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Forgalmazo! Felbontott termekkent van hirdetve egy Tachnics SL1500C ezust keszulek 342 eFtra learazva. Erdeklodnek, hogy ez mier lett felbontva? Esetleg visszakuldott termek? Ha igen, akkor hibatlan es teljesseggel karcmentes a legaprobb reszegysegek tekinteteben is? Megkoszonve valaszukat, Tisztelettel, Tasi Tamas

Kérdések és válaszok: Technics SL-1500 - ezüst
Kiegészítők: Technics SL-1500 - ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Technics SL-1500 stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Technics SL-1500 strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Technics SL-1500 silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Technics SL-1500 silber.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ