Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Canon imageFORMULA DR-C230

Termékkatalógus
Canon imageFORMULA DR-C230
4,8 5 értékelés
Szkenner - A4, asztali, lapbehúzós és dokumentum szkenner, adagolóval, duplex, ADF, nagy sebességű szkennelés, optikai felbontása 600 x 600 DPI, szkennelési sebesség akár 30 oldal/perc, szövegek szkennelése, súlya 2,8 kg, USB csatlakozás
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  QN135b6 Termékszám:  2646C003 Gyártó honlapja:
Canon imageFORMULA DR-C230 172 490 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Akciós szettek

188 880 Ft
Szett megvásárlása

Canon imageFORMULA DR-C230

A Canon 600 dpi felbontású imageFORMULA DR-C230-as készüléke rendkívül kompakt méreteinek köszönhetően példátlan helytakarékosságot biztosít irodában vagy otthonodban. Az egyedülálló függőleges kialakításnak köszönhetően egyedülálló J-alakú kialakítás van, így nem probléma, hogy a szkennert keskeny polcra, párkányra vagy egy nagyon korlátozott helyre helyezd a boltban.

A Canon imageFORMULA DR-C230 szkenner legfontosabb jellemzői

  • Sima, kompakt kialakítás egyedülálló J kialakítással
  • Egyszerű szkennelés az intuitív funkcióknak köszönhetően
  • A szkennelési folyamatot automatizáló speciális funkciók
  • Nagysebességű kétoldalas szkennelés: legfeljebb 30 oldal / perc
  • Teljes szoftvercsomag bármilyen szkennelési igényhez
  • Mindenféle dokumentum szkennelésére képes, beleértve az útleveleket is

Duplex szkennelés

A Canon imageFORMULA DR-C230 szkennere nagy sebességű, kétoldalas szkennelés akár 30 oldal / perc sebességgel is lehetséges, így gyorsabban és hatékonyabban dolgozhatsz. A kétoldalas ultrahangos érzékeléssel ellátott, 60 lapos, automatikus lapadagoló megbízhatóan kezeli a különböző típusú dokumentumokat.

Intuitív szoftver

A Canon imageFORMULA DR-C230 szkenner számos innovatív funkcióval rendelkezik, amelyek segítik a felhasználókat a szkennelési folyamat egyszerűsítésében. A CaptureOnTouch szoftver a legújabb fejlesztéseket tartalmazza, egyszerűbb és intuitívabb szkennelési folyamatot biztosít. A görgethető ikonokon alapuló felhasználói felülettel szkennelhetsz és szerkeszthetsz, a dokumentumokat flash sebességgel küldheted el. A dokumentumok PDF, TIFF, JPEG, BMP, PNG vagy PowerPoint formátumba konvertálhatók. Vannak olyan dokumentum archiválási funkciók is, amelyek kereshető PDF dokumentumokat hoznak létre.


Paraméterek

Összehasonlít
Szkenner felbontása
600 x 600 DPI Kész!
Színmélység
24 bit Kész!
Szkennelési sebesség
30 oldal/perc Kész!
Csatlakozás
USB Kész!

Szkenner felbontása

Szkenner felbontása
600 x 600 DPI Kész!
Színmélység
24 bit Kész!

Szkennelési sebesség

Szkennelési sebesség
30 oldal/perc Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
USB Kész!

Dokumentum maximális mérete

Dokumetum maximális mérete
A4 Kész!

Szkennelési beállítások

Szkennelési lehetőség
Szövegek Kész!

Méretek

Szélesség
29,1 cm Kész!
Mélység
25,3 cm Kész!
Magasság
23,1 cm Kész!
Tömeg
2,8 kg Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincs "a csomag tartalmazza" mező ami kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, akkor a csomag nem tartalmazza a kábelt, és azt külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon imageFORMULA DR-C230 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon imageFORMULA DR-C230. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon image FORMULA DR-C230. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon imageFORMULA DR-C230. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon imageFORMULA DR-C230.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ