30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Zelmer ZSM7900

Termékkatalógus
Zelmer ZSM7900
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, négyszög és háromszög sütőlapok, teflon felület, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, zárható, csúszásgátló talpak és zsinór feltekerési rendszer a csomag része, 750 W teljesítmény, műanyag burkolat, fekete kivitel, mérete 10,5 × 23 × 23,5 cm (Ma×Sz×Mé)
24 290 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ZELTO838 Termékszám:  ZSM7900

Zelmer ZSM7900

Előfordul, hogy megleped a családot reggelire egy finom pirítóssal, gofrival, paninivel vagy szendviccsel? Akkor minden bizonnyal jól fog jönni egy ilyen praktikus ZELMER melegszendvics sütő. Egyszerre több készülék munkáját is elvégzi. Többféleképpen is variálható a cserélhető sütőlemezeknek köszönhetően, így minden nap ízlésednek megfelelő finomságokat készíthetsz. A melegszendvics sütő műanyagból készült burkolatot kapott, ami nagyban megkönnyíti a karbantartást. Kompakt, 10,5 × 23 × 23,5 cm (ma×sz×mé) méreteinek hála a melegszendvics sütő remekül elfér a szekrényben. A készülék időtálló dizájnját fekete szín egészíti ki. A pirítós sós vagy édes változatát szinte mindenki szereti. Ha bármelyik változat elkészítése során is szeretnéd igénybe venni ennek a remek 3 az 1-ben melegszendvics sütő segítségét, a munka olyan kényelmes lesz, hogy bárkinek könnyedén menni fog.

Szendvicssütő Zelmer ZSM7900 ...
Szendvicssütő Zelmer ZSM7900 ...

Zelmer ZSM7900 szendvicssütő alapvető paraméterei

  • Eme ZELMER melegszendvics sütővel mindig ízletes reggelivel lepheted meg a családot
  • A cserélhető sütőlemezekkel ellátott melegszendvics sütő egyszerre több készülék funkcióját is ellátja
  • Sütőlemezek száma a csomagban: szendvics, gofri és grill/panini
  • A sütőlemezeknek teflon felülete van
  • Eme ZELMER melegszendvics sütővel finom négyszög és háromszög alakú pirítósokat készíthetünk
  • Egyszerre süthető szendvicsek száma: 2 szendvics
  • A kábel praktikus tárolása is meg van oldva
  • A csúszásgátló lábak biztosítják a készülék stabilitását
  • A melegszendvics sütő lemezeit biztonsági pánttal rögzíthetjük
  • Értékelni fogod a sütőlemezek tapadásmentes felületét
  • A melegszendvics sütő teljesítménye 750 W
  • Egy ilyen 3 az 1-ben melegszendvics sütő tökéletesen ropogós melegszendvicset készít

Ínycsiklandozó pirítósok reggel, délben és este

Süss ínycsiklandozó pirítósokat reggelire, uzsonnára és vacsorára. Pillanatok alatt elkészítheted őket ezzel az ügyes ZELMER melegszendvics sütővel. A sütőlemezeknek tapadásmentes teflonos a felülete, így nem kell attól tartanod, hogy a készülékben bármi odaég. Ezzel a praktikus ZELMER melegszendvics sütővel ízletes négyszög és háromszög alakú szendvicseket készíthetsz, amit megtölthetsz kedvenc sajtoddal, szalámiddal és egyéb finomságokkal. Hozz létre különböző kombinációkat, és kényeztesd magad finom harapnivalókkal, amiket soha nem fogsz megunni. A pirítós sós vagy édes változatát szinte mindenki szereti. A kreativitásnak nincs határa. Eme ügyes ZELMER melegszendvics sütő megvásárlásával ketten is jóllaktok. Két pirítós sütésére képes egyidejűleg. Értékelni fogod a kivehető sütőlemezeket, ami megkönnyíti a használatát. Szerencsére így a tisztítása és karbantartása is sokkal gyorsabb és könnyebb lesz.

Szendvicssütő Zelmer ZSM7900 ...

Eme ZELMER szendvicssütővel pillanatok alatt elkészítheted kedvenc finomságaid

Ha inkább az édes reggelik jönnek be, akkor biztosan jól jön majd, hogy ezzel az új konyhai segédeszközzel könnyedén készíthetsz gofrit. Keverjünk össze egy egyszerű tésztát, ízlés szerint adjuk hozzá kedvenc finomságainkat, és a munka befejezését bízzuk csak erre a praktikus ZELMER melegszendvics sütőre. Már nem kell a jó időre várnod, hogy grillezhess. Grillezz húst, zöldséget és sajtot otthon a konyhában. Eme modern ZELMER melegszendvics sütő grillező lemezei tortilla vagy panini sütésére is remekül megfelelnek.

Legfontosabb a biztonság

Eme ZELMER szendvicssütő használata során különféle funkciók gondoskodnak a biztonságunkról. Hasznos funkciója a kábel tárolására szolgáló rekesz. Ennek köszönhetően sehol nem lesz útban. A csúszásgátló talpaknak köszönhetően a készülék nem fog csúszkálni a pulton használat közben. A sütőlemezeket rögzíthetjük a biztonsági pánt segítségével. Kipróbálhatod a pirítósokat sós vagy édes változatban is ezzel a megbízható, 750W teljesítményű segítővel.

Paraméterek

Összehasonlít
Szín
Fekete Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Sütőlemezek alakja
Négyszög, Háromszög Kész!
Szendvicsek száma
2 szendvics Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Felszereltség, tartozékok

Felszerelés
Csúszásgátló talpak, Zsinór feltekerési rendszer Kész!
Sütőlemezek a csomagban
Szendvics, Gofri, Grill/panini Kész!

Termék méretek

Magasság
10,5 cm Kész!
Szélesség
23 cm Kész!
Mélység
23,5 cm Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
900 W Kész!
Anyag
Rozsdamentes acél, Műanyag Kész!
Rendeltetés
Gofrihoz, Pirítóshoz Kész!

Funkciók

Funkciók
Tapadásmentes felület Kész!
Gofrik száma
2 Kész!
Gofrik alakja
Négyszögletes Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes szendvicsssütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zelmer ZSM7900 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zelmer ZSM7900 3v1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zelmer ZSM7900. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zelmer ZSM7900. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zelmer ZSM7900.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ