AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Rohnson R-2755

Termékkatalógus
Rohnson R-2755
4,7 23 értékelés
Szendvicssütő - 2 szendvics egyidejű készítéséhez, teflon felület, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak grillezéshez, sütőlapok mérete 28,5 × 15,2 cm (Sz×Mé), túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat, csúszásgátló talpak és zsinór feltekerési rendszer a csomag része, 900 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, kábel hossza 95 cm, fekete és ezüst kivitel, mérete 10,5 × 29,5 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé)
10 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ROHTO417 Termékszám:  R-2755 Gyártó honlapja:

Akciós szettek

13 520 Ft
Szett megvásárlása

Rohnson R-2755

Előfordul, hogy megleped a családot reggelire egy finom pirítóssal vagy paninivel? Akkor biztosan hasznos lesz számodra egy ilyen praktikus Rohnson melegszendvics sütő. Minden bizonnyal tetszeni fog a készülék rozsdamentes acél kialakítása, amely minden stílusú konyhába jól illik. Kompakt, 10,5 × 29,5 × 24,5 cm (ma×sz×mé) méreteinek köszönhetően kényelmesen tárolhatod a melegszendvics sütőt a szekrényben. A készülék időtálló kialakítását fekete és ezüst szín emeli ki. A pirítóst szinte mindenki szereti, sósan vagy édesen. Ha bármelyik változat elkészítése során is szeretnéd igénybe venni ennek a nagyszerű Rohnson melegszendvics sütő segítségét, a munka olyan egyszerűvé válik, hogy bárkinek könnyedén menni fog.

Szendvicssütő Rohnson R-2755 Lifestyle
Szendvicssütő Rohnson R-2755 Jellemzők/technológia

Rohnson R-2755 szendvicssütő lényeges paraméterei

  • Egy ilyen Rohnson melegszendvics sütő segít szuper reggelit varázsolni az asztalra
  • Sütőlemezek száma a csomagban: grill/panini
  • A sütőlemezeknek teflon felülete van
  • Egyszerre süthető szendvicsek száma: 2 szendvics
  • A biztonságos munkavégzés érdekében a melegszendvics sütő hőszigetelt fogantyúval van ellátva
  • Rendelkezik egy praktikus rekesszel a kábel tárolására
  • A kábel hossza 95 cm
  • A biztonságos használatot fokozzák a csúszásgátló talpak
  • A biztonsági pánt kényelmesen rögzíti a sütőlemezeket
  • Bízhatsz a túlmelegedés elleni biztosítékban
  • A sütőlemezek tapadásmentes felületkezelést kaptak
  • A melegszendvics sütő teljesítménye 900 W
  • Egy ilyen Rohnson melegszendvics sütő segítségével ínycsiklandozó, ropogós finomságokat varázsolhatsz az asztalra

A ropogós pirítós remek választás bármikor a nap folyamán

Kényeztesd magad kedvenc, ropogós pirítósoddal, amikor csak kedved tartja. Gyorsan és könnyedén elkészítheted őket egy ilyen ügyes Rohnson szendvicssütővel. A sütőlemezeknek tapadásmentes teflonos a felülete, így nem kell attól tartanod, hogy bármi is odaég a készülékben. Hozz létre különböző új kombinációkat, amiket soha nem fogsz megunni. A pirítós sós vagy édes változatát szinte mindenki szereti. Használd a fantáziád! Egy ilyen Rohnson melegszendvics sütő megvásárlásával jóllakhattok akár ketten is. Egyidejűleg 2 pirítóst készíthetünk vele. A sütőlemez méretei pontosan 28,5 × 15,2 cm (sz×mé).

Szendvicssütő Rohnson R-2755 Oldalnézet
Szendvicssütő Rohnson R-2755 Képernyő

Ezentúl bármikor grillezhetsz, időjárástól függetlenül. Könnyedén elkészítheted kedvenc grillezett fogásaid, kényelmesen a konyhában. Eme ügyes Rohnson melegszendvics sütő grillező lemezei tortilla vagy panini sütésére is nagyszerűen alkalmasak.

A biztonságos működés alapvető dolog

Ezen Rohnson szendvicssütő használata során bizonyos hozzáadott funkciók gondoskodnak a biztonságról. A hőszigetelt fogantyú biztosítja a biztonságos használatot, nem kell égési sérüléstől tartanod. Található rajta egy praktikus hely a kábel elrejtésére. Így sehol nem fog zavarni. A biztonságos használatot fokozzák a csúszásgátló talpak. A sütőlemezeket rögzíthetjük a biztonsági pánt segítségével. A túlmelegedés elleni védelem alapfelszereltség. Kipróbálhatod a pirítósokat sós vagy édes változatban is ezzel a megbízható, 900W teljesítményű segítővel.

Szendvicssütő Rohnson R-2755 Lifestyle

Paraméterek

Összehasonlít

Szín

Szín
Fekete, Ezüst Kész!

Termék méretek

Magasság
10,5 cm Kész!
Szélesség
29,5 cm Kész!
Mélység
24,5 cm Kész!

Lemez méretei

Szélesség
28,5 cm Kész!
Mélység
15,2 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes szendvicsssütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rohnson R-2755 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-2755. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rohnson R-2755. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-2755.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ