Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

G3FERRARI G1011501

Termékkatalógus
G3FERRARI G1011501
4,0 1 értékelés
Szendvicssütő - 2 az 1-ben, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, teflon felület, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak grillezéshez, sütőlapok mérete 22 × 13 cm (Sz×Mé), zárható, hőszigetelt markolat és zsinór feltekerési rendszer a csomag része, 750 W teljesítmény, műanyag burkolat, fehér és inox kivitel, mérete 9 × 24 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
9 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  G3FTO625 Termékszám:  G1011501

G3FERRARI G1011501

Előfordul, hogy megleped a családot reggelire egy finom pirítóssal vagy paninivel? Ebben az esetben nem hiányozhat a konyhádból eme G3Ferrari melegszendvics sütő. A melegszendvics sütő műanyagból készült burkolattal rendelkezik, ami nagyban megkönnyíti a tisztán tartását. Kompakt, 9 × 24 × 23 cm (ma×sz×mé) méreteinek hála a melegszendvics sütő nem foglal túl sok helyet. Vagy sósan vagy édesen, de a pirítóst szinte mindenki szereti. Ha elkészítésük során igénybe veszed eme 2 az 1-ben melegszendvics sütő segítségét, a munka olyan egyszerűvé válik, hogy bárki megbirkózik vele.

Szendvicssütő G3FERRARI G1011501 Jellemzők/technológia

G3FERRARI G1011501 melegszendvics sütő leglényegesebb tulajdonságai

  • Egy ilyen G3Ferrari melegszendvics sütővel mindig finom és változatos reggeliket varázsolhatsz az asztalra
  • Sütőlemezek száma a csomagban: grill/panini
  • A sütőlemezeknek teflon felülete van
  • Egyszerre süthető szendvicsek száma: 2 szendvics
  • A melegszendvics sütő fogantyújának hőszigetelése alapfelszereltség
  • Minden bizonnyal értékelni fogod a kábel tárolására szolgáló praktikus helyet
  • A sütőlemezeket rögzíthetjük a biztonsági pánt segítségével
  • A sütőlemezek tapadásmentes bevonattal vannak ellátva
  • A melegszendvics sütő teljesítménye 750 W
  • Eme 2 az 1-ben melegszendvics sütő segítségével ínycsiklandozó, ropogós finomságokkal lepheted meg a családot

Ropogós pirítós reggel, délben és este

Süss ínycsiklandozó, ropogós pirítósokat reggelire, uzsonnára és vacsorára. Könnyedén és pillanatok alatt elkészítheted őket egy ilyen ügyes G3Ferrari melegszendvics sütővel. A sütőlemezeknek tapadásmentes teflonos a felülete, így nem kell attól tartanod, hogy odaégnek az ételek. Próbálj ki különböző új fogásokat, amiket soha nem fogsz megunni. Mindenki szeretni fogja a pirítóst, legyen az sós vagy édes. Légy kreatív! Egy ilyen ügyes G3Ferrari melegszendvics sütő beszerzésével ketten is jóllaktok. Képes egyidejűleg 2 pirítóst is készíteni. A sütőlemez méretei pontosan 22 × 13 cm (sz×mé).

Ezentúl akkor is grillezhetsz, ha kint rossz idő van. Grillezz húst, zöldséget és sajtot otthon a konyhában. Egy ilyen G3Ferrari melegszendvics sütő grillező lemezei remekül megfelelnek tortilla vagy panini sütésére is.

A biztonságos működés magától értetődő

Egy ilyen G3Ferrari melegszendvics sütő használata során precíz kialakítás gondoskodik a biztonságunkról. A melegszendvics sütő fogantyúján található hőszigetelés gondoskodik a biztonságos használatról. Hasznos funkciója a kábel tárolására szolgáló rekesz. Ennek köszönhetően sehol nem fog akadályozni. A biztonsági pánt biztosítja a melegszendvics sütő lemezeinek rögzítését. Élvezd az édes és sós finomságokat ezzel az erős, 750W teljesítményű segítővel.

Paraméterek

Összehasonlít

Szín

Szín
Fehér, Inox Kész!

Termék méretek

Magasság
9 cm Kész!
Szélesség
24 cm Kész!
Mélység
23 cm Kész!

Lemez méretei

Szélesség
22 cm Kész!
Mélység
13 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes szendvicsssütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: G3FERRARI G1011501 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si G3FERRARI G1011501. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si G3FERRARI G1011501.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ