Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MeacoDry Arete One 10L

Termékkatalógus
MeacoDry Arete One 10L + 5 év garancia
5 3 értékelés
Páramentesítő - max. 15 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 10 l/napos páramentesítő kapacitás, 2,5 l-es tartály, 38 dB zajszint, funkciók: teljesítmény szabályozás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző és automatikus újraindítás, tömege 10,7 kg
86 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 60 hónap Kód:  MEAOV941 Termékszám:  3743
MeacoDry Arete One 10L 86 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

MeacoDry Arete One 10L

Légtisztítóval ellátott párátlanító, amelyet rendkívül párás időjárásra terveztek

A MeacoDry Arete® párátlanító a brit Meaco párátlanítási specialista zászlóshajója. Öt évnyi fejlesztés és intenzív tesztelés eredménye, amelyben több mint 2000 ügyfél vett részt. AMeacoDry Arete One 10L párátlanító tervezése sorána gyártó a működés egyszerűsítésére, a működési zaj csökkentésére és a magas szárítási hatékonyság elérésére összpontosított alacsony energiafogyasztás mellett. Az energiatakarékos MeacoDry Arete One 10L kompresszoros párátlanító megbirkózik a túlzott páratartalommal és a páralecsapódással, megakadályozva a penész kialakulását és az állott levegő terjedését a beltérben. Ezáltal a párátlanító ideális otthoni, télikertben, műhelyben, garázsban vagy lakókocsiban történő használatra. A készülékre 5 év ingyenes garancia vonatkozik.

A MeacoDry Arete One 10L páramentesítő és légtisztító legfontosabb jellemzői

  • Párátlanítási teljesítmény: 10 l/nap és légkapacitás: 100 m3/h
  • Működési módok: Intelligens párátlanítási üzemmód / Folyamatos párátlanítás / Légtisztítás /Ruhaszárító üzemmód / Éjszakai üzemmód
  • A párátlanító nagy kapacitású HEPA H13 szűrővel és mosható por előszűrővel rendelkezik
  • Intelligens Meaco vezérlési logika
  • A készülék LED kijelzővel ellátott, áttekinthető érintőképernyős kezelőpanellel rendelkezik
  • A MeacoDry Arete One 10L kivehető víztartálya 2,5 l kapacitású
  • Az oldalsó szellőzőnyílások megkönnyítik a levegő beáramlását a falon
  • Opcionális görgők és kihúzható fogantyú
  • A gyermekzár a nem kívánt manipuláció megakadályozására szolgál
  • A MeacoDry Arete One 10L páramentesítőre 5 év ingyenes garancia vonatkozik

A MeacoDry párátlanító intelligens és gazdaságos automatikus működést tesz lehetővé

Intelligens üzemmódban a MeacoDry Arete One 10L automatikusan képes beállítani a párátlanítási teljesítményt a helyiség aktuális páratartalmának megfelelően, amelyet a beépített higrosztát figyel. A páratartalom célértéke 40-70% között állítható be.

Légtisztító funkció

A MeacoDry Arete One 10L párátlanító teljes HEPA H13 osztályú szűrővel van ellátva, amely a párátlanítás során egyszerre távolítja el a levegőből a polleneket, virágport, állati allergéneket és baktériumokat. A praktikus légtisztító funkció a párátlanítástól függetlenül is használható, így a MeacoDry Arete One 10L légtisztítóként is működhet.

A MeacoDry Arete One 10L lenyűgöz kifinomult kialakításával

A MeacoDry Arete One 10L páramentesítőtervezése során kifinomult kialakítással és egy sor intelligens üzemmóddal és funkcióval büszkélkedhet, amely sokkal hatékonyabbá és gazdaságosabbá teszi a működését. Az oldalsó szellőzőnyílások megkönnyítik a levegő beszívását, így a készüléket a falhoz közel is elhelyezheted.  

A MeacoDry Arete One 10L párátlanító csendes működésével örvendeztet meg

A több mint 18 hónapos tesztelés eredménye az egyik legcsendesebb páramentesítő a piacon. A MeacoDry Arete One 10L páramentesítő működési zajszintje normál üzemmódban mindössze 35 dB.

MeacoDry Arete One könnyen kezelhető a kijelzővel

A MeacoDry Arete One 10L párátlanítót a könnyű használatot szem előtt tartva tervezték. Az intuitív LED kijelző és a jelzőfények teljes körű ellenőrzést biztosítanak a készülék beállításai felett. Válaszd ki a leggyakrabban használt funkciókat egyetlen érintéssel. A MeacoDry Arete One 10L párátlanító gyermekzárral vagy éjszakai üzemmóddal is rendelkezik, amelyben a ventilátor sebessége csökken, és a vezérlőpanel háttérvilágítása kikapcsol, hogy a MeacoDry párátlanító ne zavarjon alvás közben.

A MeacoDry Arete One 10L intelligens szárítási móddal rendelkezik

A MeacoDry Arete One 10L párátlanító egy gombnyomással 6 órán át párátlanít maximális teljesítmény mellett. Amikor a helyiség páratartalma 35% alá csökken, a párátlanítás automatikusan kikapcsol. A ventilátor tovább fog működni, hogy a ruhák gyorsabban száradjanak.

MeacoDry kivehető víztartállyal

A MeacoDry Arete One 10L párátlanító 2,5 literes víztartállyal lett ellátva, így hosszú ideig biztonságosan párátlaníthatsz anélkül, hogy ki kellene öntened a kondenzátumot. A beépített érzékelő biztosítja, hogy a MeacoDry Arete One 10L párátlanító automatikusan kikapcsol, amikor a víztartály megtelt. A kihúzható fogantyú megkönnyíti a tartály kezelését, és a betekintőüveg segítségével gyorsan ellenőrizhetedi a kondenzvíz mennyiségét.

AMeacoDry Arete One 10L páramentesítőt falra is szerelheted*

Szerezd be a praktikus rozsdamentes acél falikonzolt, és helyezd a MeacoDry Arete One 10L párátlanítót a falra. Ez egy hatékony megoldás a helytakarékosságra otthonodban. A speciális csillapító rendszernek köszönhetően a készülék rezgései csillapodnak, és a falon keresztül történő zajátvitel megakadályozható.

*A fali tartó külön megvásárolható (2022 őszétől kapható).

Folyamatos kondenzvíz elvezetés

A mellékelt adapter segítségével egy szabványos 12,5 mm-es kerti tömlő csatlakoztatható a MeacoDry Arete One 10L páramentesítőhöz, és a tartályból a kondenzvíz közvetlenül a szennyvízbe vezethető. Ez egy nagyszerű megoldás, ha hosszabb ideig szeretnéd a párátlanítást bekapcsolva tartani, és nem kell állandóan azon gondolkodnod, hogy kiürítsd a MeacoDry Arete One 10L párátlanító tartályát.

Meaco - A brit párátlanítási specialista

A Meaco brit párátlanító márkát 1991-ben alapították, és a kezdeti időkben a múzeumi terek optimális levegőminőségét biztosító technológiák kifejlesztésére összpontosított. A márka 2009 óta a háztartási és ipari párátlanítási szegmensre specializálódott, és jelenleg a minőségi és díjnyertes termékek egyik vezető gyártója, amelyet világszerte szállít.


Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Páramentesítő kapacitás
10 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
15 m2 Kész!
Tartály térfogata
2,5 l Kész!
Maximális zajszint
38 dB Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás
10 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
15 m2 Kész!
Tartály térfogata
2,5 l Kész!
Maximális zajszint
38 dB Kész!
Mobilalkalmazás
Alkalmazás nélkül Kész!
Tömeg
10,7 kg Kész!

Funkciók

Funkció
Teljesítmény szabályozás, "Turbo" rendszer ruhák szárításához, Megtelt tartály jelző, Automatikus újraindítás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes páramentesítő választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MeacoDry Arete One 10L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MeacoDry Arete One 10L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MeacoDry Arete One 10L.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ