30 dnů na vrácení Shop roku

GREE GDN12AJ-K5EBC1A

Termékkatalógus
GREE GDN12AJ-K5EBC1A
5 1 értékelés
Páramentesítő - max. 20 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 12 l/nap páramentesítő kapacitás, 3 l-es tartály, 44 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, kijelző és automatikus kikapcsolás, tömege 11,5 kg
Kód:  GREOD430 Termékszám:  GDN12AJ-K5EBC1A

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GREE GDN12AJ-K5EBC1A

A megbízható teljesítményű GREE GDN12AJ-K5EBC1A páramentesítő elvonja a levegőből a nedvességet, ezzel egészségesebb életkörnyezetet teremt. Párátlanítás során a levegőt is megtisztítja. Konkrétan ezen mobil, GREE által gyártott páramentesítőt 20 m2 -es alapterülethez javasoljuk. Kifogástalan teljesítményét 12 l/nap párátlanító kapacitása is alátámasztja. 3 l űrtartalmú tartályának hála, időközönkénti párátlanításnál, nem igényel gyakori figyelmet. 44 dB zajszinttel annyira halk működésű, hogy egész nap bátran bekapcsolva hagyhatod.

A csodás GREE GDN12AJ-K5EBC1A páramentesítő lényegesebb tulajdonságai

  • Légtisztító és párátlanító készülék egyben
  • Páramentesítő kapacitása: 12 l/nap
  • Ajánlott szobaméret: 20 m2
  • Víztartály térfogata: 3 l
  • A modern GREE által készített párátlanító egyéb hasznos funkciói: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, kijelző és automatikus kikapcsolás

A nagyszerű GREE GDN12AJ-K5EBC1A párátlanító további fontos funkciói

A kiváló minőségű GREE GDN12AJ-K5EBC1A időzítővel ellátott, amely segítségével saját elképzelésed alapján határozhatod meg a párátlanítási folyamat kezdetét. A teljesítmény minimumra csökkenthető, vagy maximumra emelhető, ezzel is koordinálva a készülék energiafogyasztását, valamint zajszintjét. Amennyiben télen is szeretnéd használni a párátlanítót, rendelkezésedre áll az úgyn. Anti-Freeze mód, mely megakadályozza a párátlanító befagyását. Ez a párátlanító modell leáll, hogyha a víztartály megtelt. Természetesen remekül olvasható integrált kijelzővel is kiegészítették.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Páramentesítő kapacitás
12 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
20 m2 Kész!
Tartály térfogata
3 l Kész!
Maximális zajszint
44 dB Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás
12 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
20 m2 Kész!
Tartály térfogata
3 l Kész!
Maximális zajszint
44 dB Kész!
Mobilalkalmazás
Alkalmazás nélkül Kész!
Tömeg
11,5 kg Kész!

Funkciók

Funkció
Légtisztítás, Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Kijelző, Automatikus kikapcsolás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes páramentesítő választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GREE GDN12AJ-K5EBC1A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GREE GDN12AJ-K5EBC1A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GREE GDN12AJ-K5EBC1A.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ