Shop roku Shop roku

CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart Wi-Fi

Termékkatalógus
CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart Wi-Fi
3,7 31 értékelés
Páramentesítő - max. 100 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 16 l/nap páramentesítő kapacitás, 4 l-es tartály, 39 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, ionizáló szűrő, szénszűrő és érintőpanel, tömege 15,3 kg
Kód:  CONOD376 Termékszám:  OV2016

CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart Wi-Fi

Magas páratartalomtól vagy a penészedéstől szenvedsz otthon, amitől nagyon nehéz megszabadulni? Akkor a Concept OV2016 UV Perfect Air Smart páramentesítő ideális lesz számodra. A készülék párátlanító és légtisztító kombinációja. Egy nap alatt akár 16 liter vizet is képes kondenzálni.A páramentesítő legfeljebb a 100 m2 nagyságú helyiségekhez alkalmas. Egy pillanat alatt tiszta és friss levegő jut a szobába. Nagyméretű, 4 literes víztartály és egy vízelvezető tömlő csatlakozás is rendelkezésedre áll, amelynek köszönhetően folyamatosan le tudod engedni a párátlanítót. Az állítható forgó lapok segítségével beállíthatod azt a szöget, amelyre a készülék a páramentesítettlevegőt a helyiségbe irányítja. A kezelőpanelen kívül a készüléket a Concept Home intelligens mobilalkalmazással is vezérelheted, amely lehetővé teszi a módok kezelését a kanapéd kényelméből vagy a munka közben.


Légtisztítás

16 l/nap

Mobilalkalmazás


A Concept OV2016 UV Perfect Air Smart páramentesítő legfőbb jellemzői

  • Tiszta és friss levegő magas páratartalom és penész nélkül
  • Nagyméretű 4 literes víztartály
  • Folyamatos vízelvezetés lehetősége
  • Ideális a legfeljebb 100 m-es területek számára
  • Egy nap alatt akár 16 liter vizet is képes kondenzálni
  • A Concept OV2016 páramentesítő kétféle teljesítménysebességet kínál
  • Állítható forgó csappantyúkkal rendelkezik
  • Hármas szűrőrendszer
  • Rendkívül csendes működés
  • Színes LED páratartalom jelző
  • Intelligens vezérlés a Concept Home segítségével
  • Az automatikus üzemmód fenntartja a páratartalom bizonyos szintjét
  • Párátlanító és légtisztító kombinációja
  • Praktikus időzítő, akár 24 órás beállítással

Tiszta és friss háztartás

Penésztől szenvedsz otthonodban, amelytől nem tud megszabadulni? A Concept OV2016 UV Perfect Air Smart páramentesítő örömmel segít mindenben. Az otthoni magasabb páratartalom egészségügyi problémákat is okozhat számodra, például hörghurutot vagy a légzőrendszer egyéb kellemetlen szövődményeit. A Concept OV2016 UV PerfectAirSmart páramentesítő nagyszerű segítség túlzott páratartalom esetén.

Nagyméretű, 4 literes víztartálya folyamatos leeresztés lehetőségével

A Concept OV2016 UV Perfect Air Smart páramentesítő két teljesítménysebességet kínál, amelyeket igényeid szerint állíthat be. A párátlanító akár 100 m2 nagyságú helyiségekhez is ideális. Egy nap alatt akár 16 liter vizet is képes kondenzálni. A párátlanító nagyszerű előnye a nagy 4 literes víztartály, amelynek köszönhetőennemkell gyakran cserélni. Ha a készülék megtelik, automatikusan kikapcsol és a lámpa segítségével figyelmeztet.  Lehetőséged van vízelvezető tömlő csatlakoztatására is, amelynek köszönhetően folyamatosan párátlaníthatod az adott helyiséget. A vizet így a készülék közvetlenül a rögzített lefolyóba engedi le, így nem kellbajlódnod a ConceptOV2016 UV Perfect Air Smart páramentesítő gyakori kiürítésével.

Szárítsd meg ruháid a Concept OV2016 UV Perfect Air Smart páramentesítővel

Szeretnéd gyorsabban szárítani ruháid? a Concept OV2016 UV Perfect Air Smart páramentesítővel ez nem jelent problémát. Állítható rotációs terelőlapokkal rendelkezik, amelyekkel beállíthatod, hogy a készülék mely irányba fújja a páramentesített levegőt a helyiségbe. Kényelmesen beállíthatsz mindent az érintőpanelen, amely a készülék tetején található. Ruháid így hamarabb megszáradnak.

Hármas szűrőrendszer

A Concept OV2016 páramentesítő párátlanító és légtisztító hatékony kombinációja egyben. A készülék hármas szűrőrendszert tartalmaz, amely képes megfogni a levegőben található káros anyagokat és megakadályozni azok további terjedését. Az olyan szennyeződéseket, mint a porszemek, a haj, a szőr vagy a pollen, mind felfogja. Minden baktériumot, vírust, gombát és szagot semlegesít az ultraibolya sugárzásnak köszönhetően. A Concept OV2016 UV Perfect Air Smart páramentesítő egy ionizátort is tartalmaz, amely frissíti és tisztítja a levegőt, növeli a negatívtöltésű ionok mennyiségét, amelyek semlegesítik a levegőben található szagokat, és elnyelik a pozitív töltésű porszemcséket, vírusokat és baktériumokat.

Színes LED páratartalom jelző

A Concept OV2016 UV Perfect Air Smart páramentesítő praktikus LED páratartalom jelzővel rendelkezik, amelynek köszönhetően azonnal megtudhatod, milyen a jelenlegi páratartalom a helyiségben. A LED-jelző az aktuális páratartalomnak megfelelően színt is vált. A piros a magas páratartalmat jelzi (RH < 70 %), a zöldkielégítőpáratartalmat jelez (70% < RH < 60%), a kék pedig alacsony páratartalmat jelez (RH < 60%).

Intelligens vezérlés a Concept Home segítségével

A Concept OV2016 UV Perfect Air Smart páramentesítő előnye, hogy lehetőséged nyílik a készülék vezérlésére az okos Concept Home alkalmazáson keresztül, amelyet ingyenesen letölthetsz mobileszközre. Az alkalmazás Android és iOS rendszerekre alkalmas.  Nem számít hol tartózkodsz épp, még a kanapé vagy az ágy kényelmébőlis kényelmesen irányíthatod a készüléket okostelefonodon keresztül. Beállíthatod a kívánt üzemmódot, ellenőrizheted a szűrők állapotát, vagy ellenőrizheted a szoba levegőjének aktuális állapotát. Ha nem szeretnéd ezt az intelligens alkalmazást használni, a Concept OV2016 UV Perfect Air Smart páramentesítő közvetlenül akezelőpanelen is működtethető.

Az automatikus üzemmód fenntartja a páratartalom bizonyos szintjét

Ha továbbra is szeretnél egy bizonyos szintű páratartalmat a helyiségben, akkor a Concept OV2016 UV Perfect Air Smart páramentesítőt automatikus üzemmódba állíthatod, amely mindenről gondoskodik.Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod a kívánt értéket, majd a párátlanító rendszeresen ellenőrzi és fenntartja a beállított páratartalmat, amíg a tartály meg nem telik, vagy amíg ki nem kapcsolod a készüléket.

Concept OV2016 UV Perfect Air Smart páramentesítő praktikus időzítővel

A Concept OV2016 UV Perfect Air Smart páramentesítő praktikus időzítővel rendelkezik, amelyet akár 24 órán keresztül beállíthatsz. Egyszerűen meg kell adnod a pontos időt az eszköz ki- és bekapcsolására. A párátlanítót mindig teljes ellenőrzésed alatt fogod tudni tartani.

Modern kifinomult párátlanító

A Concept OV2016 UV Perfect Air Smart páramentesítő nemcsak hasznos funkcióival, de modern, kifinomult kialakításával is biztosan elnyeri tetszésed, amely minden helyiségbe remekül illik. Gyönyörű kiegészítő, amely tökéletesen beleolvad a környezetbe. A készülék előnye a csendes működés, amely lehetővé teszi a Concept OV2016UV Perfect Air Smart páramentesítő használatát a hálószobában vagy a gyermekszobában anélkül, hogy alvás vagy pihenés közben zavarna.

Hasznos információk a Perfect Air segítségével

A Concept OV2016 UV párásító a Perfect Air Smart a Perfect Air termékcsalád többi termékével együtt lehetőséget nyújt arra, hogy rengeteg hasznos információt megtudj arról, mi okozza a rossz levegőt otthonodban. Csak kattints IDE.

További információk: 

Zajszint: 39-42 dB
Szín: fehér/ezüst
Energiafelhasználás: 200 W
Kábel hossza: 1,5 m
Méretek: 380 x 195 x 580 mm


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
200 W Kész!
Maximális zajszint
39 dB(A) Kész!
Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
200 W Kész!
Maximális zajszint
39 dB(A) Kész!
Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás
16 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
100 m2 Kész!
Tartály térfogata
4 l Kész!
Maximális zajszint
39 dB Kész!
Mobilalkalmazás
Igen Kész!
Tömeg
15,3 kg Kész!

Funkciók

Funkció
Légtisztítás, Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Ionizáció, Kijelző, Automatikus kikapcsolás, Ionizáló szűrő, Szénszűrő, Érintőpanel Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes páramentesítő választékunkból.
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

sajnos nem tudom az apllikációhoz illeszteni a készüléket. a berendezés tökéletesen működik de ezt a funkciót nem tudom hasznámi…

Kedves Alza, vásároltam Önöktől egy ilyen terméket. A termék kíválóan működik. Kaptunk a termékhez egy szénszűrőt, amelyet a kezelési leírás szerint félévente kellene cserélni. Azonban sajnos nem találok a szénszűrőhöz semmilyen számot se, ami alapján be lehetne azonosítani, hogy mit is kell majd rendelni. Látom, hogy önöknél már lehet vásárolni ehhez a márkához, de más termékhez tartozó szénszűrőt. Tudnának esetleg segítteni abban, hogy melyik lesz a Concept OV2016-os modelhez passzoló termék. Segítséget előre is köszönöm.

Nem tudom kosárba rakni a terméket. Mikor megnyomom a "Kosárba" gombot " Hiba történt. Már dolgozunk a megoldáson. Ez egy pár pillanatig eltarthat." hibaüzenetet kapok. Tudnának segíteni?

Kérdések és válaszok: CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart Wi-Fi
Kiegészítők: CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart Wi-Fi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart Wi-Fi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart WiFi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ