Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

NAVITEL RS2 DUO (indoor-outdoor)

Termékkatalógus
NAVITEL RS2 DUO (indoor-outdoor)
5 1 értékelés
Autós kamera - professzionális, dupla, 136°-os képszög, 2"-es kijelző, mágneses tartó, vezeték nélküli, hurok felvétel és g-szenzor, videó maximum felbontása Full HD (1920×1080), maximum 30 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, maximum 256 GB-os micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya helyezhető bele, MP4 formátumok támogatása, mini USB interfész, használati útmutató, USB kábel, használati útmutató, töltőkábel/adapter és tartó a csomagolásban, USB gondoskodik az áramellátásáról
Kód:  PP780b2b Termékszám:  8594181744072 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NAVITEL RS2 DUO (indoor-outdoor)

A NAVITEL RS2 DUO autós kamera egy kiváló megfigyelő eszköz. A NAVITEL RS2 DUO hatrétegű objektívvel és a széles, 136°-os látószöggel rendkívül részletes képek készítésére és rögzítésére képes. Az autós kamera Full HD (1920×1080) felbontású éjjellátó érzékelővel is rendelkezik. A NAVITELRS2 DUO kamera fontos előnye, hogy egyaránt rögzíti a gépkocsi előtt és a gépkocsiban zajló eseményeket. Mindemellett a beépített G-érzékelő megvédi a felvételeket a felülírástól ütközés esetén. 

A NAVITEL RS2 DUO autós kamera legfontosabb jellemzői

  • Autós kamera kettős rögzítési technológiával
  • Tökéletes áttekinthetőség a 960×240 felbontású 2"-os kijelzőn
  • Az előlapi kamera nagy felbontású Full HD (1920×1080) és 30 fps felbontású felvételt készít
  • A beépített SONY STARVIS éjjellátó érzékelő tökéletes láthatóságot biztosít még gyenge fényviszonyok között is
  • A 6 rétegű üveglencse még jobb felvételi minőséget és széles, 136°-os látószöget biztosít
  • A beltéri kamera 1920×1080-as videofelbontással és 30 képkocka/másodperc sebességgel rendelkezik
  • Belső kameraszög akár 143°
  • A NAVITEL RS2 DUO kamera további funkciókkal bír, mint például mikrofon, automatikus indítás, WDR technológia
  • A NAVITEL RS2 DUO természetesen rendelkezik ütésérzékelő G-érzékelővel

NAVITEL RS2 DUO - egy megbízható útitárs

A NAVITEL RS2 DUO nagyon modern beltéri és kültéri kamera interfésszel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy nagyon jó minőségben rögzítsd utazásaidat. A tökéletes áttekinthetőséget a 2" képátlójú és 960×240 felbontású IPS-kijelző biztosítja. Ez az új, kompakt autós kamera tökéletes ellenőrzést teszlehetővé, így a NAVITEL RS2 DUO alkalmas TAXI-kba vagy személyautókba.

NAVITEL RS2 DUO mindenhová ellát

A beépített SONY STARVIS éjjellátó érzékelővel, a kiváló minőségű 6 rétegű üveglencsével és a 136°-os látószöggel a szomszédos sávokat és az út szélét is láthatod. Tökéletes áttekintésed lesz mindenről, ami az úton történik. Az előlapi kamera kiváló minőségű felvétele Full HD (1920×1080) felbontást biztosít 30 képkocka/másodperc sebességgel. A mikrofon biztosítja, hogy az autóban lévő összes hang rögzítésre kerüljön - így mindig hozzáfűzheted a saját kommentárodat az úton történtekhez. Ha a kamera csatlakoztatva van, a NAVITEL RS2 DUO automatikusan elindul, amikor a gépkocsi motorja bekapcsol.

Az útviszonyok kettős áttekintése

A két kamerának köszönhetően duplán rögzítheted a képet. A NAVITEL RS2 DUO elülső kamerája figyeli, mi történik az autó előtt, a belső kamera pedig mindent rögzít az autó belsejében, az infravörös világításnak köszönhetően (amely az emberi szem számára láthatatlan) még teljes sötétségben is tökéletes felvételt készít. A WDR technológiánakköszönhetően a NAVITEL RS2 DUO képes felvételeket rögzíteni bármilyen fényviszonyok között. Automatikusan beállítja az összes expozíciót, így tiszta, részletesképet kaphatsz, amelyen könnyen kivehetőek az útjelző táblák, a járókelők arca vagy a járművek rendszámtáblái. A kamera erős mágnesének hála, a rögzítés biztonságos.

NAVITEL RS2 DUO védett autós kamerafelvételek

Természetesen a NAVITEL RS2 DUO rendelkezik ütésérzékelő G-érzékelővel, és automatikus indítási funkcióval. A NAVITEL RS2 DUO kettős autós kamera hurokban rögzíti az összes felvételt, felülírva a legrégebbi felvételeket. Ha azonban ütközés vagy más éles manőver történik, a G-érzékelő megvédi a felvételt a felülírástól, és így megőrzi számodra a bizonyítékot.

A kamerához jár egy utalvány a Navitel Navigator alkalmazáshoz

A NAVITEL RS2 DUO autós kamera megvásárlásakor ajándékutalványt kapsz a Navitel Navigator alkalmazáshoz. Ez magában foglalja az európai országok, Oroszország, Fehéroroszország, Kazahsztán és Ukrajna számára engedélyezett térképek éves előfizetését.

Navitel DVR lejátszó

Ha a kamera felvételeit Windows PC-n szeretnéd megtekinteni vagy szerkeszteni, használd a Navitel DVR Player-t. 

NAVITEL RS2 DUO autós kamera csomag tartalma

  • NAVITEL RS2 DUO rögzítő kamera
  • Szélvédő tartó
  • Autóadapter
  • Videokábel
  • Mikroszálas tisztító kendő
  • Felhasználói kézikönyv
  • Garanciakártya
  • Ajándékutalvány a Navitel Navigator alkalmazáshoz (egyéves térkép-előfizetés)


Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Tartó Kész!

Látószög
136 ° Kész!
Kijelző mérete
2" Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
USB Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NAVITEL RS2 DUO (indoor-outdoor) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NAVITEL RS2 DUO (indoor-outdoor). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NAVITEL RS2 DUO (indoor-outdoor).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ